• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaşındaki kızımın diş ağrısı

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
774
73
Hanımlar merhaba kızımın bir süredir ağrıyordu kırık gbiydi doktora gittik bizi başka bı şehire büyük hastaneye yolladı o süreçte gidemedik biz çok ilerlemiş bugün çok ağladı çok bağırıyor ne iyi gelir acile geçsem bişe yaparlar mi hiç bilmiyorum resmide var atsam doğru olur mu yani

Hanımlar merhaba kızımın bir süredir ağrıyordu kırık gbiydi doktora gittik bizi başka bı şehire büyük hastaneye yolladı o süreçte gidemedik biz çok ilerlemiş bugün çok ağladı çok bağırıyor ne iyi gelir acile geçsem bişe yaparlar mi hiç bilmiyorum resmide var atsam doğru olur mu yani
Benim oğlumda 4yasinda ve azı dişi curumustu beş gün ağladı özel çocuk diş doktoru bulduk kanal tedavisi yaptı iyileşti çok zorlu bir süreç çocuk diş bulamıyorsun geçmiş olsun

Benim oğlumda 4yasinda ve azı dişi curumustu beş gün ağladı özel çocuk diş doktoru bulduk kanal tedavisi yaptı iyileşti çok zorlu bir süreç çocuk diş bulamıyorsun geçmiş olsun
Bizimkide iyice çürük kanal tedavisi nasıl dayandı çocuk pki

Bizimkide iyice çürük kanal tedavisi nasıl dayandı çocuk pki
5dk bitti doktorumuz konuştu biraz biz tutuduk bitti derken oldu o sırada doktorun elini ısırdı tekme attı yani benim oğlum da kanal tedavisi yaptigsa her çocukta olur birde bizim gibi değil kanal tedavisi çocuklarda kısa ve kolay sadece tutabilmek zor ağrı daha kötü

Back