- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi burcumsu12
- #1.441
Konuyu açan üye koşşş 1500 nafaka artı 1000 1500 TL yi çok buldun ya. Az önce çocuğun okulundaydık servis 2350 TL istedi duy duyyyy
senin dünyadan haberin yokkk.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte adam sorsan evlenip boşanmış ve çocuklu ama gayet çöpsüz üzüm misali bir hayat sürüyor.
Kadın hem baba evine dönmüş ,yanında +1 ile,hem çalışıyor,hemde hayatının geri kalanını da çocuğuna göre planlamak zorunda. Adam yine evlenecek,bu kezde eşi sorun edebilir çocuğa para yolluyor diye. Olan hep bu garibim çocuklara ve annelerine oluyor ya. Okulu,etkinliği,ailelerin gittiği etkinlikler,gösteriler vs hep çocuk eksik kalacak,adam ve kardeşi mobilya,para derdinde,yine annesi üzülecek eninde sonunda çocukla birlikte.
Bilemiyorum boşanmak hak,anlaşamayan ,kavga eden zaten çocuk için durmasin boşansın,kavga gürültü göreceğine annesiyle ve babasıyla ayrı ayrı da olsa güzel anları olsun çocuğun amenna ama yani düşman misali bu para fazla demek bana çok tuhaf geliyor ya.
Sende saraylar okuluna dönderme onun mahallesinde ki servis 500₺Dir.Konuyu açan üye koşşş 1500 nafaka artı 1000 1500 TL yi çok buldun ya. Az önce çocuğun okulundaydık servis 2350 TL istedi duy duyyyysenin dünyadan haberin yokkk.
Yok valla Ankara da bu fiyat . Kara kara düşünüyor veliler.ama konu sahibinin hesapları bambaşka tabikimmm.Sende saraylar okuluna dönderme onun mahallesinde ki servis 500₺Dir.
Yürüsün yeaa ne servisiKonuyu açan üye koşşş 1500 nafaka artı 1000 1500 TL yi çok buldun ya. Az önce çocuğun okulundaydık servis 2350 TL istedi duy duyyyysenin dünyadan haberin yokkk.
Okul başka ilçede. Yoksa azmeder yürürdüYürüsün yeaa ne servisieskiden servis mi varmış ceycey
derse şaşırmam konu sahibi.
Okul başka ilçede. Yoksa azmeder yürürdü![]()
insanlar 2. el sitelerinden evlatlarına okul kıyafeti topluyorlar az giyilmiş.çocuk beğense de beğenmese de giydirecekler.başka çareleri mi var ne yapsınlar?bugün lcw de okul kıyafetlerine baktım şaştım kaldım fiyatlara.mümkün değil asgari ücretlilerin alması.her çocuk ortalama seviyede giyinmeyi yemeyi içmeyi eğitim almayı oyuncağı tatili sonuna dek hakediyor.umarım tüm çocukların kalplerindeki dilekleri gerçekleşir.Bu konu hayat turnusolu gibi oldu ya.
Herkes kendi hırsına eksik olduğu şeye veya kendi özendiği şeylere göre yazıyor.
Adam gümrük memuru çocuğundan ayrı yerde 1 tane çocuk dünyaya gelmiş ve vereceği para kreş yarısı + 1500 tl
Önemli olan o çocuk. Ötesi yok... buraya yazanların hayatları toplaması çıkarması çocuğuna harcaması önemli değil. Girin bir alışveriş sitesine 1 spor ayakkabı 1 bot 1 mont 3 tk kıyafet ekleyin bakalım ne çıkacak. Ama altı kaymayan su geçirmeyen ortopedik ayakkabi- ağır olmayan sıcak tutan bir mont vs olsun. Daha çorabı çamaşırı yok kreşe giderse ztn fazladan Lazım. Onlarda bıçak gibi lastikleri kesen olmasın mesela çünkü çocuklar kıymetli..
Daha analık hakkı başında beklemesi çocuğun özlemi ortada hiç yok..
Cimrilik konusunda çocuğa çok harcanmaz diyorum burda 6 bin anca az bile diyorum. İki taraftaki yorumlarımı okuyan dengesiz bu kadın diyecekBu konu hayat turnusolu gibi oldu ya.
Herkes kendi hırsına eksik olduğu şeye veya kendi özendiği şeylere göre yazıyor.
Adam gümrük memuru çocuğundan ayrı yerde 1 tane çocuk dünyaya gelmiş ve vereceği para kreş yarısı + 1500 tl
Önemli olan o çocuk. Ötesi yok... buraya yazanların hayatları toplaması çıkarması çocuğuna harcaması önemli değil. Girin bir alışveriş sitesine 1 spor ayakkabı 1 bot 1 mont 3 tk kıyafet ekleyin bakalım ne çıkacak. Ama altı kaymayan su geçirmeyen ortopedik ayakkabi- ağır olmayan sıcak tutan bir mont vs olsun. Daha çorabı çamaşırı yok kreşe giderse ztn fazladan Lazım. Onlarda bıçak gibi lastikleri kesen olmasın mesela çünkü çocuklar kıymetli..
Daha analık hakkı başında beklemesi çocuğun özlemi ortada hiç yok..
Cimrilik konusunda çocuğa çok harcanmaz diyorum burda 6 bin anca az bile diyorum. İki taraftaki yorumlarımı okuyan dengesiz bu kadın diyecek
Ama iki uçta da o kadar kasıyorlar ki birine o kadar harcamaya gerek yok diyoruz diğerine o parayla çocuk bakılmazortaları yok ki.
kreşe gidiyorsa kreşe götürüp alacak kimse de yoksa bir de servisi var 4 yaşındaki çocuğun da masrafı olur öyle 5 6 bin rahatça .ama bizler yalan söylüyormuşuz burada.yazdığımız masraflar yalanmış .hayal dünyasında yaşıyormuşuz.bunları yazan üyeeeee:valla bak yeminle doğru yazdıklarımızz.seni nasıl inandıralım bilemedik şimdi bakCimrilik konusunda çocuğa çok harcanmaz diyorum burda 6 bin anca az bile diyorum. İki taraftaki yorumlarımı okuyan dengesiz bu kadın diyecek
Ama iki uçta da o kadar kasıyorlar ki birine o kadar harcamaya gerek yok diyoruz diğerine o parayla çocuk bakılmazortaları yok ki.
herkesin hayat standartı,ortamı ve bazı durumların gerektirdikleri var, mevzu ayakkabı bot gıda değil aslında başka birşeykreşe gidiyorsa kreşe götürüp alacak kimse de yoksa bir de servisi var 4 yaşındaki çocuğun da masrafı olur öyle 5 6 bin rahatça .ama bizler yalan söylüyormuşuz burada.yazdığımız masraflar yalanmış .hayal dünyasında yaşıyormuşuz.bunları yazan üyeeeee:valla bak yeminle doğru yazdıklarımızz.seni nasıl inandıralım bilemedik şimdi bak![]()
bu konu iyi gidiyor aslında.asgari ücretle iyi yaşıyoruz iddiasında bulunan yok siyaset yapan da yok.şurda kadın kadına dertleşiyoruz çocuklar hakkında.yazdıklarımıza inanmayanlar da inanmasın napalım.inanırmısın saygı duyarım çünkü insan bilmeyince öyle düşünür konuşur , o yüzden normal yani anlayış göstermek lazım...
herkesin hayat standartı,ortamı ve bazı durumların gerektirdikleri var, mevzu ayakkabı bot gıda değil aslında başka birşey![]()
Ama fiyatlar uçuk yani uçuk ötesi. 6.000 diyince cok bir para geliyor kulağa ama bak 10 yaşındaki kızıma spor ayakkabı almaya çıktım,converse istedi,yada nike air veya işte benzeri bilekli tarz olanlardan(adidasinda vardı modelini hatırlayamadım) inan 1.500 liradan başlıyor,2.200de pes ettim dedim gel sneakers tarzı bakalım diye ,600 liraya eli yüzü düzgün bir adidas buldum aldim.Cimrilik konusunda çocuğa çok harcanmaz diyorum burda 6 bin anca az bile diyorum. İki taraftaki yorumlarımı okuyan dengesiz bu kadın diyecek
Ayağımda air jordan var şu an. 2 sene önce falan indirim yakalayıp 240 gibi bi fiyata almıştım. Şimdi baktım 2200 olmuş aynısı. Eskiyince tekrar alır mıyım? Mecbur alcam. Çocuk dediğin bunu bir sene falan giyer bir de, sonra ya küçülür ya yıpranır. Valla çocuk büyütmek çok zor, allah yardımcınız olsun.Ama fiyatlar uçuk yani uçuk ötesi. 6.000 diyince cok bir para geliyor kulağa ama bak 10 yaşındaki kızıma spor ayakkabı almaya çıktım,converse istedi,yada nike air veya işte benzeri bilekli tarz olanlardan(adidasinda vardı modelini hatırlayamadım) inan 1.500 liradan başlıyor,2.200de pes ettim dedim gel sneakers tarzı bakalım diye ,600 liraya eli yüzü düzgün bir adidas buldum aldim.
Ha şart mı dersen değil en pahalısı belki ama birazda taban sagliğı,terleme vb şeylere dikkat etmek gerekiyor, annem flodan almış bir spor ayakkabı,çocuğun ayakları koktu resmen ki ben bu yaşına kadar hiç sâhit olmadım kızımın ayağının koktuğuna, 2 gün giydi okulda. Ayakları ıslak geldi terletmiş haliyle saatlerce ayağında kalmış kokmuş. Şimdi nasil kıyıpta giydireceksin bu çocuğa sabah 9dan akşam 4e kadar kokutan ayakkabıyi okulda? Ha atmadım oteki ayakkabıyı,yikadım havalandırdim,spreyledim sitede giyiyor 1 -2 saat ama artık almam yani alamam ordan çocuğa ayakkabı özellikle okul icin. Okula aldigimi sitede giydirmiyorum şu an futbol oynuyor,koşuyor,bisiklet ,kaykay falan zarar vermesin diye hayatımda ilk kez sokak,okul ayrımı yapıyorum ben. Kızımda şaşırmış anne sen böyle yapmazdin diyor. Dedim kızım parcalayacaksan eskileri parçala artık fiyatlari sende gördün.
Gerçek bu artık maalesef. Ucuza kaçınca da adam edemiyorsun o ayakkabıyı,giysiyi,çocuk olunca en iyisi,en kalitelisi diyemiyorsun büyüyor eskitemeden bazen çocuk, haliyle ortalama fiyat arasan inan karşına çıkan bu. Yetişkinlerle yarışan zaman zaman öne geçen fiyat etiketleri var.
Sağolasın Kudra.Ayağımda air jordan var şu an. 2 sene önce falan indirim yakalayıp 240 gibi bi fiyata almıştım. Şimdi baktım 2200 olmuş aynısı. Eskiyince tekrar alır mıyım? Mecbur alcam. Çocuk dediğin bunu bir sene falan giyer bir de, sonra ya küçülür ya yıpranır. Valla çocuk büyütmek çok zor, allah yardımcınız olsun.