- Konu Sahibi burcumsu12
-
80 tane yorum içinde beğendiğin tek yorum yeter de artar diyen uyeninki olmuş...Diğer 79 üye tek tek kalem kalem hesabı kitabıyla anlatıp yetmez diyorken, acaba bu beğendiğim üyenin çocuğu acaba ne yiyor ne iciyor hangi şartlarda nasil bakılıyor diye merak bile etmemişsiniz....Benim de kastettiğim ve sorduğum nokta buydu
Toplamda 3 bin1500 TL dediginiz nedir ? Devede kulak bu devirde.
Kadın hem annelik yapmak zorunda, hem de çalışmak zorunda.
O da evladına harcama yapıyordur elbette.
Kreşler zaten ateş pahası hanımefendi.Toplamda 3 bin
Bebek dünyasında da durum kötü. Doğum paketlerinden tutun bir zıbına kadar her şey öyle korkunç ki, yeğenimin zamanlarından sonra şok oldumAz once okudum servıs ucretlerıne %40 zam gelecekmısGercekten ben de bu sartlara denk geldıgıne cok uzgunum cocugumun
Kısın 300 tl den somon alıyorduk kgmını.1000 tl ıle 1 hafta gecınırler evet.Kreşin ücreti çok sorulmuş bir bilgim yok açıkçası. Ayrıca 2 binli bir şeyşer konuşuluyordu ama en son. 2 bin kres olsa 1000 üstüne verilse geri kalanın annede olması çok mu adaletsizce bilmiyorum?
herkes gelirine göre çocuk yapmalıdır diyecektiniz heraldeSizin kaç çocuğunız var ve aylık masrafı nedir çok merak ettim? 3 çocuğu olanlad 18 bin mi masraf ediyor? 18 bin maaşı olan var mı? İnsanlar gelirlerine göre yaşamalıdır
Valla herseyde 2.ele bakar oldukBebek dünyasında da durum kötü. Doğum paketlerinden tutun bir zıbına kadar her şey öyle korkunç ki, yeğenimin zamanlarından sonra şok oldum
Çünkü duymak istediği yorum o80 tane yorum içinde beğendiğin tek yorum yeter de artar diyen uyeninki olmuş...Diğer 79 üye tek tek hesabı kitabıyla anlatıp yetmez diyorken, acaba bu beğendiğim üyenin çocuğu hangi şartlarda nasil bakılıyor da yeter diyor diye merak bile etmemişsiniz....
Siz iyi niyetli degilsiniz... Lütfen uzak durun o çocuktan ....
Cocugun olsun yasarsin aynisini. kisi kinadigini yasamadan ölmezmizls sonra buraya yazma nasil geçiriyorsunuzBüyük konuşmuyorum fakat bir çocuğun 6 bin aylık masrafı bana uçuk geliyor ve ben de annelere danışıyorım
Abiniz toplamda 3 bin veriyor yani .Toplamda 3 bin
Tek çocuğum var 4.5 yaşındaSizin kaç çocuğunız var ve aylık masrafı nedir çok merak ettim? 3 çocuğu olanlad 18 bin mi masraf ediyor? 18 bin maaşı olan var mı? İnsanlar gelirlerine göre yaşamalıdır
5 yaşında kızım var. Bu yaz, yaz okuluna gidiyor yüzme, voleybol falan spor yapıyor. Okul aylık 5500 lira servisi ise haftalık 500 lira.Abim birkaç sene önce anlaşmalı boşandı ve yengem maddi olarak abimi çok darlıyor. 4 yaşında bir oğlu var. Ve sürekli çocuğun çeşitli ihtiyaçlarını göstererek nafakanın harici ekstra paralar istiyor. Yengem hemşire. Ailesinin yanında yaşıyor. Abim memur. Kirada yaşıyor ve boşandıktan sonra kurduğu bekar evinin eşyalarının taksidi bile bitmedi daha ve çok üzülüyor masrafları karşılayamayınca. Ama bana soracak olursanız vicdani olarak yıpratmak ve para koparmak için yalan söylüyor. Abim annemden ve benden para talep ediyor . Biz de yengemin çocuğu kullandığını bir çocuğun o kadar masrafının olamaycağımı olsa bile bu devirde kısması gerektiğini söylediğimiz için bizi vicdansızlıkla suçladı. Benim de çocuğum olmadığı için anlamıyormuşm. Sizlere soruyorum 4 yaşında kreşe giden erkek çocuğunun aylık masrafı ne kadardır? Bizden talep ettiği aylık 3 bin tl. 3 de ben harcıyorum diyor. Bir çocuğun aylık masrafı 6 bin olabilir mi? Olabilirse 2 -3 çocuk olsa nolurmuş
Sizin kaç çocuğunız var ve aylık masrafı nedir çok merak ettim? 3 çocuğu olanlad 18 bin mi masraf ediyor? 18 bin maaşı olan var mı? İnsanlar gelirlerine göre yaşamalıdır
Bi suru kisi yazdi zaten 6 bin normal bir gider asiri luks degil. İkinciyi dusunuyorum buna ilave 5bin bakici 1000 bez kiyafet sigortaya gitse 12binligim. Gelişine doğurmayip mantikli is yapanlar bunlari dusunuyor zaten.Sizin kaç çocuğunız var ve aylık masrafı nedir çok merak ettim? 3 çocuğu olanlad 18 bin mi masraf ediyor? 18 bin maaşı olan var mı? İnsanlar gelirlerine göre yaşamalıdır
Ay okadar uzaksnız kı cocuk buyutmeye.Sizin kaç çocuğunız var ve aylık masrafı nedir çok merak ettim? 3 çocuğu olanlad 18 bin mi masraf ediyor? 18 bin maaşı olan var mı? İnsanlar gelirlerine göre yaşamalıdır
İşte sırf bu servis zam zımbırtısı yüzünden çocugumu lgsde yerleşebileceği istedigi okula göndermedim.Az once okudum servıs ucretlerıne %40 zam gelecekmısGercekten ben de bu sartlara denk geldıgıne cok uzgunum cocugumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?