Zorunuza bu mu gidiyor? Abiniz gençmiş de tabi ki yeniden evlenirmiş. Yengeniz 70 yaşında mı? Onun tabi ki evlenmek hakkı değil mi? Çocuk onda diye zaten yeniden evlenmesi çok daha zor değil mi abinize göre? Bir de daha çok para versin, abinizin yakasına yapışmasın. Yani şu yazdığınızın çok çok büyük bencillik olduğunu, abinizi aşırı kayırırken eski yengenizi maddi, manevi anneliğe mahkum ettiğinizi gerçekten anlayamıyor musunuz?
Eski yenge anasının evine taşınsın, çocuğa tek başına baksın, bu sırada çalışıp çocuğa daha çok harcayan taraf da o olsun. Dolayısıyla anasının evinde yaşayan (abiniz gibi bekar evi yok yani sevgilisiyle rahatça buluşabilecek), çocuğa tek başına bakan (sevgili yapacak zamanı yok, olsa da çocuk engeli var) ve maddi olarak da maaşının hepsini çocuğa harcayan (sevgili yapmaya parası da yok) yengenize üzülmüyorsunuz, genç kadın tabi ki yeniden evlensin demiyorsunuz. Abiniz hem çocuk bakmıyor, hem bekar evini yapmış hem de parası da onda kalsın ki sevgili yapsın yeni hayat kursun evlensin mutlu olsun.
Ohhh ne güzel hayat valla. Çocuğa acımasam yengeniz yerinde olsam çocuğu babaya veririm, sevgili yapıp evleneceğim için de tüm paramı sana verecek halim yok başının çaresine bak, illa benim yolladığım kadar değil daha fazlasını çocuğuna harcarsın canım derim bakalım o zaman görümce hanım beni haklı bıulacak mı? Buraya saniyesinde eski yengeyi çekiştirir de çekiştirirdiniz. Yazdıklarınızı bir okuyun da öyle atın. Bir düşünün ben ne yazıyorum. Bencil miyim? Abimi mi kayırıyorum? Bir düşünün de öyle yazın lütfen.