- 16 Ocak 2021
- 4.215
- 7.650
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
- #1.301
Çocuk bakımından anlamam diye birşey demedimkayınvalidesi allah size de çocuk nasip etsin dediğinde neredeyse depresyona girmiş ben çocuk bakamam çocuk bakabilecek biri değilim diye ... çocuk bakımından anlamayacağını kendisi zaten söylüyor o yüzden de anlamıyor yazılanları gerçekten de bakamazmış kendisini iyi tanıyor
Çoğunluk aynı fikirde hanımefendi. Aralarında birbirini sevmeyenler de var ama bu konuda tek yürek oldular.kardeşine kim ne zaman hırsız dedi? Çocuğunun hakkını versin dendi. Sapla samanı karıştırmayın.Valla sizin dışınızda herkes yorum yaptı. Kardeşinize de hırsız imasında bulundu forumun bilir kişisi.
İnsanların neden konu açmadıkları çok ortada.
Memur adam asgari ücretli aileden para istiyorsa hemşire hanım boşuna boşanmamış. Çok çekmiştir adamdan. Belki maaş kartı istenmiştir.konu sahibi size birşey söyleyeceğim tamamen iyiliğiniz için siz bu çok desteklediğiniz kardeşinizden dikkat edin de kazık yemeyin, kendi çocuğunun masrafını size kitlemeye çalışan aşırı bencil bir adam ,sizin ödediğiniz ama kredi çektiği için babanızın üzerine olmak zorunda kalan eve çökmesin , genelde o tip insanlar yapar bunu . siz asıl kendi evinizi üstünüze almaya bakın . yengenizi bırakında kendinizi sağlama alın
yazdığınız herşey kayıtlı eski konularınızın hepsini ve tüm yorumlarınızı okudum. unuttuysanız geriye dönüp bakın isterseniz . çocuk asla büyütemem asla çocuk istemiyorum diyen ben değilimÇocuk bakımından anlamam diye birşey demedim
15 bin maaşı yok. Maaşına borcuna göre gönderebildiği 3 bin 3 bin de anne harcıyor. E bu adamın durumu yok annenin varsa 3 -3 değil 3 bine 4 bin paylaşsınlar neden anneler bin tl fazla vermemek için babaların yakasına yapışıyor zoruma gden bu.
O zaman çocuğu abiniz alsın, yengeniz de ona abinizin verdiği kadar nafaka versin.15 bin maaşı yok. Maaşına borcuna göre gönderebildiği 3 bin 3 bin de anne harcıyor. E bu adamın durumu yok annenin varsa 3 -3 değil 3 bine 4 bin paylaşsınlar neden anneler bin tl fazla vermemek için babaların yakasına yapışıyor zoruma gden bu.
aynen öyle canım , hoş hemşire boşanmış yine kurtulamamışMemur adam asgari ücretli aileden para istiyorsa hemşire hanım boşuna boşanmamış. Çok çekmiştir adamdan. Belki maaş kartı istenmiştir.
Zaten Türkiye de kadının boşanmasi o kadar zor ki, adam ne yaptıda boşandı acaba ?Memur adam asgari ücretli aileden para istiyorsa hemşire hanım boşuna boşanmamış. Çok çekmiştir adamdan. Belki maaş kartı istenmiştir.
konu sahibi size birşey söyleyeceğim tamamen iyiliğiniz için siz bu çok desteklediğiniz kardeşinizden dikkat edin de kazık yemeyin, kendi çocuğunun masrafını size kitlemeye çalışan aşırı bencil bir adam ,sizin ödediğiniz ama kredi çektiği için babanızın üzerine olmak zorunda kalan eve çökmesin , genelde o tip insanlar yapar bunu . siz asıl kendi evinizi üstünüze almaya bakın . yengenizi bırakında kendinizi sağlama alın
Siz şaka mısınız ya gerçekten. Çocuğuna bakamayıp anasından kardeşinden para dilenen adam evet evlenmeyecek kardeşim. Ev-le-ne-mez! Bu kadar. Önce doğurduğuna EKSİKSİZ bakacak. Sonra kendi hayatına bakacak. Bunun lamı cimi yok. Bunun başka bir yolu yok. İnsanı sinir ediyorsunuz gerçekten ya. Pes doğrusu.Ben çocuk noktasında bir şey demedim. Evlilik için dedim. İkinci bir çocuk elbette ağır olur. Ama gencecik bir adama evlenmesin vs demek haksızlık
çocuğa lazım diye alıp kendisine harcadığını düşünüyorum bende ya da ailesinden aldığının yarısını kendisine yarısını çocuğuna gönderiyordur gelin ondan yetiştiremiyordur ...Çocuğuna gönderdiği bile şüpheli. Belki iddia borsa kumar vs. Bile oynayabilir kendi cocugunu bahane edebilir.
İnanır mısın kaçak içki sigara bile satıyollaValla sizin dışınızda herkes yorum yaptı. Kardeşinize de hırsız imasında bulundu forumun bilir kişisi.
Aman ne boş yaptınız siz de yaa valla bu kadarı da bilemiyorum artıkValla sizin dışınızda herkes yorum yaptı. Kardeşinize de hırsız imasında bulundu forumun bilir kişisi.
bizim bir akraba 2 senede bir ev alıyordu.günahı boynuna.İnanır mısın kaçak içki sigara bile satıyolla
çocuğa lazım diye alıp kendisine harcadığını düşünüyorum bende ya da ailesinden aldığının yarısını kendisine yarısını çocuğuna gönderiyordur gelin ondan yetiştiremiyordur ...
boşandığı adamla muhatap olmak zorunda kalmak bir kadın için zaten zor ... anlaması için yaşaması mı gerekiyor anlamıyorum ki. bir insan bu kadar mı sabit fikirli olur hepimiz mi yalan söylüyoruz arkadaş
kesinlikle ... şu erkeklerinde anneden kardeşten falan böyle şeyler için para istemesi bana ne kadar olmamış olduğunu da gösteriyor kocaaaamaaaan adam olmuş gümrük memuru param bitti ühhühüüü ... ay korkunç.Konu sahibi zaten asgari ücretli. Asgari ücretli kardesten para isteyebilecek birisi. Bende hepsini çocuğuna göndermedigini düşünüyorum
adam 38 yaşındaymış çocuk 4 yaşlarında.bu adamın tonla birikimi vardır.25 de işe başlasan 13 yıldır çalışıyordur mesela.istediği zaman bankalar kredi verir avans verir memur olduğu için.neden asgari ücretli kardeşten para ister asıl onu sorgulasın adamı savunanlar.Konu sahibi zaten asgari ücretli. Asgari ücretli kardesten para isteyebilecek birisi. Bende hepsini çocuğuna göndermedigini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?