4 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı nedir?

Çocuk bakımından anlamam diye birşey demedim

Valla sizin dışınızda herkes yorum yaptı. Kardeşinize de hırsız imasında bulundu forumun bilir kişisi.
İnsanların neden konu açmadıkları çok ortada.
Çoğunluk aynı fikirde hanımefendi. Aralarında birbirini sevmeyenler de var ama bu konuda tek yürek oldular.kardeşine kim ne zaman hırsız dedi? Çocuğunun hakkını versin dendi. Sapla samanı karıştırmayın.

konu sahibi size birşey söyleyeceğim tamamen iyiliğiniz için siz bu çok desteklediğiniz kardeşinizden dikkat edin de kazık yemeyin, kendi çocuğunun masrafını size kitlemeye çalışan aşırı bencil bir adam ,sizin ödediğiniz ama kredi çektiği için babanızın üzerine olmak zorunda kalan eve çökmesin , genelde o tip insanlar yapar bunu . siz asıl kendi evinizi üstünüze almaya bakın . yengenizi bırakında kendinizi sağlama alın

Memur adam asgari ücretli aileden para istiyorsa hemşire hanım boşuna boşanmamış. Çok çekmiştir adamdan. Belki maaş kartı istenmiştir.

Çocuk bakımından anlamam diye birşey demedim
yazdığınız herşey kayıtlı eski konularınızın hepsini ve tüm yorumlarınızı okudum. unuttuysanız geriye dönüp bakın isterseniz . çocuk asla büyütemem asla çocuk istemiyorum diyen ben değilim

Yukarda gümrük memuru maaşlarını yazmış bilenler. Boşanma nedenlerini bilmiyoruz belki abiniz fedakarlık yapmayı hakedecek birisi değil eski yengeniz gözünde ve eşit paylaşmak istiyor ? Zaten çocuk bakımı tüm yukumluluk annede kolay mi zannediyorsunuz çocuk bakmayi ? Bı zahmet ödesin abiniz o kadar babalık yapsın zaten sadece para babalığı yapıyor kendiniz dediniz bir ay ancak görüyor diye. Ayrıca sizi ilgilendiren bir durum yok ama evliykende nasıl gorumcelik yaptınız kim bilir gönderdiği nafakaya bile karisiyorsunuz. Rahat bırakın insanları sizi ilgilendiren tek şey sizden para istenmesi onu da göndermeyin olsun bitsin.

O zaman çocuğu abiniz alsın, yengeniz de ona abinizin verdiği kadar nafaka versin.

Memur adam asgari ücretli aileden para istiyorsa hemşire hanım boşuna boşanmamış. Çok çekmiştir adamdan. Belki maaş kartı istenmiştir.
aynen öyle canım , hoş hemşire boşanmış yine kurtulamamış görümceyim ben yeğenimi kayırırım, iki yetişkinin ne halt yediği umrumda olmaz ,önemli olan yeğenimin ihtiyaçlarının giderilmesi . abim üstüne düşeni yapmalı ,yapmak zorunda . yapmazsa gelini desteklerim . görümce böyle olduğu için abisi böyle . akıl veren doğru yönlendiren bir aile lazım insana .

Çocuğuna gönderdiği bile şüpheli. Belki iddia borsa kumar vs. Bile oynayabilir kendi cocugunu bahane edebilir.

Ben çocuk noktasında bir şey demedim. Evlilik için dedim. İkinci bir çocuk elbette ağır olur. Ama gencecik bir adama evlenmesin vs demek haksızlık
Siz şaka mısınız ya gerçekten. Çocuğuna bakamayıp anasından kardeşinden para dilenen adam evet evlenmeyecek kardeşim. Ev-le-ne-mez! Bu kadar. Önce doğurduğuna EKSİKSİZ bakacak. Sonra kendi hayatına bakacak. Bunun lamı cimi yok. Bunun başka bir yolu yok. İnsanı sinir ediyorsunuz gerçekten ya. Pes doğrusu.

Çocuğuna gönderdiği bile şüpheli. Belki iddia borsa kumar vs. Bile oynayabilir kendi cocugunu bahane edebilir.
çocuğa lazım diye alıp kendisine harcadığını düşünüyorum bende ya da ailesinden aldığının yarısını kendisine yarısını çocuğuna gönderiyordur gelin ondan yetiştiremiyordur ...

boşandığı adamla muhatap olmak zorunda kalmak bir kadın için zaten zor ... anlaması için yaşaması mı gerekiyor anlamıyorum ki. bir insan bu kadar mı sabit fikirli olur hepimiz mi yalan söylüyoruz arkadaş

arada gelen 1-2 kişi (yüksek ihtimal eşinden para alamayan ya da eşinin ilk evliliğinden olan çocuğa kafasını takan kişiler) yenge azla yetinsin diye gelir ümidiyle konuyu da açık tuttuğunu düşünüyorum 88-89 sayfa yazıldı çizildi hala 2000 tl ye kreş var diyor evet var da sadece kreş o , kreşe gidince sürekli birşeyler istiyorlar 23 nisan gösterisi için ayrı kıyafet 19 mayısa ayrı anneler günü için ayrı etkinlik öğretmenler günü için ayrı gider yerli malı haftası için ayrı ... hergün beslenme için ayrı gider bunlar hep gider , bedava mı oluyor sanıyor acaba kıyamam

Konu sahibi zaten asgari ücretli. Asgari ücretli kardesten para isteyebilecek birisi. Bende hepsini çocuğuna göndermedigini düşünüyorum

Konu sahibi zaten asgari ücretli. Asgari ücretli kardesten para isteyebilecek birisi. Bende hepsini çocuğuna göndermedigini düşünüyorum
kesinlikle ... şu erkeklerinde anneden kardeşten falan böyle şeyler için para istemesi bana ne kadar olmamış olduğunu da gösteriyor kocaaaamaaaan adam olmuş gümrük memuru param bitti ühhühüüü ... ay korkunç.

adam 38 yaşındaymış çocuk 4 yaşlarında.bu adamın tonla birikimi vardır.25 de işe başlasan 13 yıldır çalışıyordur mesela.istediği zaman bankalar kredi verir avans verir memur olduğu için.neden asgari ücretli kardeşten para ister asıl onu sorgulasın adamı savunanlar.

konu sahibine abisi normal geliyorsa demek ki kocası da aynı , kocanızda ailesinden evimin ihtiyacını karşılayamıyorum karıma yattiremiyorum diye para istiyor mu konu sahiibi ? çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…