4 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı nedir?

kendi çocuğunun giderini karşılayamayıp ailesine ühüühühühü diye ağlayan erkek bir zahmet evlenmesin haaaa geliri olan bir kadın bulur rahat eder diye evlenmesini destekliyorsanız bilemem tabii

Çocuğunun şartlarını bir tamamlasın, sonra evlensin.

Tabiki boşuna dizmemiştir o kadar yeni eşyayı abiniz

Ömür boyu kölelik dediginiz kendi istegiyle yaptigi KENDİ cocuguna bakiyor, bakacak zorunda.
Abiniz baska baska kadinlardan daha fazla cocuk yapabilsin diye niye ilk cocuk eksik kalsin. Agzim acik kaliyor dusuncelerinize.
Her evlendiginden cocuk yapma zorunlulugu mu var? Cocuk duygusu istiyor desek bir tane var zaten ona da zar zor 3 kuruş veriyor 2. Cocugu ne yapacak tam olarak?

kendi çocuğunun giderini karşılayamayıp ailesine ühüühühühü diye ağlayan erkek bir zahmet evlenmesin haaaa geliri olan bir kadın bulur rahat eder diye evlenmesini destekliyorsanız bilemem tabii
Ben çocuk noktasında bir şey demedim. Evlilik için dedim. İkinci bir çocuk elbette ağır olur. Ama gencecik bir adama evlenmesin vs demek haksızlık

Sürekli kreş zaten 3-4 bin yazılmış. Sırf merakımdan mahallemizdeki kreşe gittim sordum 2000 bin dediler. Siz nse tarz kreşlere yolluyorsunuz acaba. Gerçeği söyleyince ben kötü oluyorum
Sizdeki kafayı da hiç anlamadım.Hem boşanmışsınız hemde boşanan başka birinin aldığı nafakanın daha azı yeter diye bin tane ispat çabası

sen şimdi doğur sonra bak bosanirsan sayet kocandan bise alma. 500 yetele yine devlet baglar adamdan oooo sanada yeterr bebegine
Bişey almam demşyorumki masraflar doğrultusunda verebildiği neyse onu alırım. Elinden gelenin fazlasını almaya çalışıp kimsenin yakasına yapışamam. Benim eşim asgari ücretli. Alacağım miktar onun hayatına mani olamamalı o da insan onunda yaşayacağı hayatı var derim

Ben çocuk noktasında bir şey demedim. Evlilik için dedim. İkinci bir çocuk elbette ağır olur. Ama gencecik bir adama evlenmesin vs demek haksızlık
sizin anlamamakta ısrar ettiğiniz şey şu, çocuğunun ihtiyacını karşılayan eksik etmeyen bir insan tabiiki evlenebilir diyorlar. kimse abiniz evlenmesin demiyor ama çocuğunun ihtiyacını bile size karşılatmaya çalışan kişi evlenmesin diyor. evlenince yetişemiyorum diye yine sizden isteyecek sizce sağlıklı mı olur evlense evliliği ?

Çocuk mu sürünsün ne istiyorsunuz ne kadar kotu kalplisiniz. 15 bin maaşı varsa 3 bin çocuğuna harcayinca hayatı mi bitiyor. Ne yaşadınız bu kafaya geldiniz yazık. Çocuğu olanin önceliği çocuktur sizin için öncelik çocuk değilse sizin kalbiniz der geçerim. Baba boşandı diye 1500 postalasin bitti herşey yoluna devam etsin tam olarak bunu istiyorsunuz.

Hele Allah o zamani vermesin de bu yazdiklarini ac oku bakalim ne diyorsun cocuk olunca

Evlensin parasi varsa tabi niye evlenmesin. Ama cocuksuz kadinlarin cogu cocuk isteyecektir bu bir gercek, ikinci cocuk gayet yapilir. Ha cocuklu kadinla evlense kendi cocuguna para vermeye kölelik diyorsunuz baskasinin cocugunun bakimina mi ortak olacak kendi cocugu dururken?

Onu bunu bilmem cocuk yaparken o sorumluluk aliniyor, yapmasaymiş. Para yoksa evlenmesin de gerekirse.

15 bin maaşı yok. Maaşına borcuna göre gönderebildiği 3 bin 3 bin de anne harcıyor. E bu adamın durumu yok annenin varsa 3 -3 değil 3 bine 4 bin paylaşsınlar neden anneler bin tl fazla vermemek için babaların yakasına yapışıyor zoruma gden bu.

Hadi 10 bin olsun maasi 1500 tl % 15 yapar hadi 3000 istedi %30 yapar bi baba evladina yüzde 30 verince cokmu oldu ilginc oda maasi 10 bin ise
15000 ise %20 veriyor adam yahu 3000 gitsin %80 tepe tepe yesin

Sürekli kreş zaten 3-4 bin yazılmış. Sırf merakımdan mahallemizdeki kreşe gittim sordum 2000 bin dediler. Siz nse tarz kreşlere yolluyorsunuz acaba. Gerçeği söyleyince ben kötü oluyorum
Valla sizin dışınızda herkes yorum yaptı. Kardeşinize de hırsız imasında bulundu forumun bilir kişisi.
İnsanların neden konu açmadıkları çok ortada.

kayınvalidesi allah size de çocuk nasip etsin dediğinde neredeyse depresyona girmiş ben çocuk bakamam çocuk bakabilecek biri değilim diye ... çocuk bakımından anlamayacağını kendisi zaten söylüyor o yüzden de anlamıyor yazılanları gerçekten de bakamazmış kendisini iyi tanıyor

Maasini nerden biliyorsunu maas pusulasinu gordunuzmi net yatani

Allah aşkına hiç çarşı pazara da mı Çıkmıyorsunuz!Ben her alışverişte hayretler içinde kalıyorum,herşey ateş pahası olmuş,erkeğin evlenemem ihtimali,çocuk yapamama ihtimali bile rahatsız etmiş bazılarını.Peki kadın da evlenip çocuk yapıp tekrardan çocuğu babaya mı postalardan.Kadının ki hayat değil mi?

Hayeller hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…