4 yaşında oğlum kreşe başlayacak bağışıklık sistemi için ne yapmalıyım

Bir avuç kuru dutu yaklaşık bir su bardağı su ile haşladım bir iki taşım kaynattım altını kapatıp demlenmeye bıraktım 10 dk. sabah akşam 12 saat arayla verdim hastalık döneminde. Ve bu kürle 3 günde boğaz enfeksiyonunu atlattık şükürler olsun. Dut kurusunun zaten enfeksiyonlara iyi geldiğide söylenir. Kara mürveride hasta olmasada günde bir tatlı kaşığı içirdim tok karınla verdim. Biraz yoğun içmek istemiyorlar suyla karıştıranlarda oluyor ama ben öyle yapmadım direk vitamini alsın diye. Çok faydasını gördüm ve bunlar sayesinde ilaç kullanmadık diyebilirim.

Çok teşekkür ederim

Bakıyim hemen internetten siz ve sizin gibi yardımsever annelerimiz sayesinde bu sene daha rahat atlaticsz inşallah hiç bu kadar doğal yöntemleri duymamıştım valla teşekkür ederim çok

Allah razı olsun hepimizin bebekleri çok iyi olsun inşallah güzel güzel iyilessinler bu uçucu yağları dut kürünü kara.murveri probiyotigi birde sarımsaklı yoğurt ve aktar karışımını aklıma yazdım bir sürü bilgi aldım sizden ve diğer annelerden daha rahat geçecek inşallah

Az önce sordum ama sizemi yazdım bilemedim o yüzden tekrar yazıyorum kusura bakmayın kara.murveri hangi marka aldınız acaba

Az önce sordum ama sizemi yazdım bilemedim o yüzden tekrar yazıyorum kusura bakmayın kara.murveri hangi marka aldınız acaba
Uçucu yağları ben hiç kullanmadım onların yaş aralığı vs var bilmek gerekiyor tabi mutlaka şifa oluyordur ama doktorumuz önermiyordu. Alerji yapabilir ya da ne tepki verir vücudu bilemiyoruz diyordu. Karamürver karadut özü bu tarz takviyeler sanki daha yararlı gibi yinede siz bilirsiniz tabi

Antibiyotik bile isteye veren var mıdır bilmiyorum. Ama bazı hastalıklar da antibiyotik olmadan tedavi edilemiyor ne yazık ki. Beta virüsü gibi.

Ben size strath şurup öneririm. Pandemiden beri bulmak oldukça zor ancak %100 doğal içerikli bitkisel.

Benim kızımın geçen yıl kreşte 2.yılıydı ve çok hasta oldu, ilk yıl gittiğinde öyle değildi. Tüm arkadaşlarım da bu yıl işk defa nu kadar çok hasta oldu çocuk diyor. Yazın bile zatüreden hastaneye yattı ve profesör dedi ki ilk defa bu yaz bu kadar çok ciğer vakası oluyor. Bence bu yıl pandmeiden çıkmanın etkisi hem değişik mikroplar vardı hem de çocuklar ekstra korumanın içindeb çıkınca miktoplar çok etkiledi. O yüzden bence yapacak bir şey yok, bizim doktorumuz karaciğeri yoracağı için vitamin takviyesi vermiyor bağışıklık hasta olarak kazanılır diyor. Arkadaşlarım resverol diye bir takviye kullanıyordu

Bnm 14 yaşındaki oğlum bebekliginden beri sık sık hasta oluyor hepte götürdük doktora ama şu bağışıklık tahliline ilk kez bakıldı ıga çok düşük neredeyse hiç yok çocuk uzmanı imunoloji ye sevk etti başka şehre o gün bugün gözüme uyku girmiyor tedavisi varmı neyle karşı karşıyayız lise 1 e yeni başladı birde hevesliki bir bilgisi olan varsa paylasabilirli

Durumunuz nedir bizim de aynisi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…