- 28 Mart 2020
- 21.297
- 64.555
Bilip de yapmayanlar da var. Sen haksizsin diye karısını susturanlar var. Ezilmesine göz yumanlar var.30 yıllık ablası sonuçta nasıl bir tip olduğunu benden daha iyi biliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilip de yapmayanlar da var. Sen haksizsin diye karısını susturanlar var. Ezilmesine göz yumanlar var.30 yıllık ablası sonuçta nasıl bir tip olduğunu benden daha iyi biliyor.
Yaa öyle mi dersinizGorumcenin cekemedigi birşey olduğu düşünüyorum kalabalık bir ortamda seni yüzlemesi hiç normal bişey değil. Eşin en güzel cevabı vermiş sana tavsiyem çocuğa yaklaşma biraz daha büyüdüğünde anası gibi cemkirmeye başlayacak sana çünkü. Annesi yokken aynı iyi olacak annesinin olduğu yerde o ufacık yaşına bakmadan yerden yere vurmaya calisacak kim ne derse desin bı tanede benim başımda var kim ne görüyorsa onu uyguluyor oda öyle yetişiyor cunku
Evet sanırım çocuk benden hoşlandı ama anneden çekiniyorbabasi senmisin sorusu cocuklarin akrabalik tarzi baglari o yasta kavrayamamasindan sanirim.
benim kizima mesela anneannen benim annem diyorum hayir benim annem diyo.
dayin x in babasi diyorum neden diyor mesela.
ama annesi gelince hoplayip kalkmasi annesinden kaynakli sanirim.
muhtemelen cok fazla samimi olmanizi istemiyor ama cocugunda kani kayniyor gibi
Eşim de oldukça farkında aslında o da mesafeli. O evlenmeden önce de ablasıyla mesafeliydi. Bu yüzden söylememe gerek olmadığını düşünüyorum. Bazen yüz yüze gelebiliyoruz zorunluluktan, büyükleri kıramamaktanAyni ortamda bulunma, eşine de soyle, hamileyim ben ama ablan beni zorla ve bilerek gicik ediyo, aaaaa bayilivericem simdi, gelmeyin hamile insanin üstüne falan de
Çok üzücü Bazı erkekler artık farklı bir aile kurduklarını idrak edemiyor sanırım.Bilip de yapmayanlar da var. Sen haksizsin diye karısını susturanlar var. Ezilmesine göz yumanlar var.
çok yanlış bence cocugun kiminle bağ kurup kiminle bağ kurmayacagina bu kadar karismak.Evet sanırım çocuk benden hoşlandı ama anneden çekiniyor
İnanın tatlısı falan umrumda değil. Ama çok cahilce çok avam geliyor. Hayırdır çocuk mu kıskandırıyorsun o gelmesin sen gel? Sinek küçük ama mide bulandırıyor.Gorumce çok tehlikeli ,en sevmediğim insan tipi .Kardeşin mutlu ,yuva kurmuş bir de çocuğu olucak sevinsene be kadın .Hamile kadınin yanında gel sana tatlı yaptım diyor bır de .Sinirlendim kendi kendime Çocuk konusunda birşey diyemem yazık o çocukta etkilenip ne yapacağını bilemiyordur. Öyle cümleler de kurabilir benim yegenlerim de herşeyi çok biliyorlar
Tabiki orada mevzu tatlı değil zaten canınız çekmez ama hoş değil ,saygısızlık .Bunları takmamaya çalışın en kotu gorusmezsiniz .Zaten zor zamanlar geçirdiniz konunuzu okumuştum .İnanın tatlısı falan umrumda değil. Ama çok cahilce çok avam geliyor. Hayırdır çocuk mu kıskandırıyorsun o gelmesin sen gel? Sinek küçük ama mide bulandırıyor.
Evet anladım demek istediğinizi. Doğru saygısızlık. Yani beni aşırı gergin bir hâle getirirse ve bunun beni gergin yapmasını engelleyemezsem belki uzunca bir süre nolursa olsun onun olacağı ortamlarda bulunmayı reddederim. O dönemden sonra zaten sırf dengesiz bir kadın için Güneş'in zarar görmesini göze alamam.Tabiki orada mevzu tatlı değil zaten canınız çekmez ama hoş değil ,saygısızlık .Bunları takmamaya çalışın en kotu gorusmezsiniz .Zaten zor zamanlar geçirdiniz konunuzu okumuştum .
Adı Güneş mi olucak Çok sevdimEvet anladım demek istediğinizi. Doğru saygısızlık. Yani beni aşırı gergin bir hâle getirirse ve bunun beni gergin yapmasını engelleyemezsem belki uzunca bir süre nolursa olsun onun olacağı ortamlarda bulunmayı reddederim. O dönemden sonra zaten sırf dengesiz bir kadın için Güneş'in zarar görmesini göze alamam.
Evet Güneş Teşekkür ederimAdı Güneş mi olucak Çok sevdim
Diğer konuyu düşünmemeye çalışın . Ben zaten kendi kendime sinirlenmistim Böyle kötü enerjiye sahip insanları sevemiyorum .Ama ben inanıyorum dediğiniz gibi halledersiniz zaten .
Teşekkür ederimannesi gelince vurmaya kalkması evet annesinden etkilendiği için bence de. ama babası sen misin diye sormasını tamamen 4 yaşından kaynaklanan bir soru cümlesi olarak görüyorum. zaten görümcenizle de cok görüsmüyormuşsunuz ve eşiniz de mesafeliymiş. siz de mesafenizi koruyun, hiç kafaya bile takmayın derim. sağlıkla gelsin Güneş bebek
Öyle öyle malesef. Benide sevmez gorumcem kızına hediyeler alırım fln çok yakın davranırım arkadaşı gibi görür beni ama annesinin yanında sanki dusmaniyim 13, yaşında ama laflarını duysan 13 yasnda demezsin annesi neyse oda öyle davranıyor kelimeleri bile ayniYaa öyle mi dersiniz
Biraz daha büyüyünce düzelir umarımÖyle öyle malesef. Benide sevmez gorumcem kızına hediyeler alırım fln çok yakın davranırım arkadaşı gibi görür beni ama annesinin yanında sanki dusmaniyim 13, yaşında ama laflarını duysan 13 yasnda demezsin annesi neyse oda öyle davranıyor kelimeleri bile ayni
Sizin evlenmeden hanıle kaldınızı aıle halkı bılıo mu ?Şaka gıbı gercekten tatlım.Ama çocuk o .Eşinizde sizin tarafınızdaysa bence umursamayın.Daha da çatlar .Evet iki hafta konu açmama sözümü tutamadım Hatta bildiğiniz görümce konusuyla geldim. Az dalga geçin olur mu
Eşimin bir ablası var. Pek konuşmuyorum. Zorunlu olarak bir araya gelince sadece selam veriyorum. 4 yaşında bir kızı var. Kızını bana karşı dolduruyor gibi geliyor. Size de anlatayım şimdi siz ne düşüneceksiniz acaba ben mi büyütüyorum?
İlk günden beri eşimin ablasıyla pek yıldızımız barışmadı. Benden pek hoşlanmıyor. Sevimli bir kızı var onunla ilgileniyorum. Anne yokken çocuk beraber vakit geçirdiğimizde gayet mutlu. Annesi gelince çocuk 180 derece dönüyor. Adeta içinden küçük bir cadı çıkıyor. Bir gün kucağıma yatmıştı karnıma dokunuyordu, bebekle konuşuyordu kendince kıkırdayarak. Anne geldi, çocuk bir fırladı korkuyla ki öyle olur. Az sonra da geldi pat küt karnıma vurmaya başladı. Ellerini tuttum yapma dedim. Annesi hemen atladı, çocuk kuzenini seviyormuş. Şöyle bir bakış attım kadına hiçbir şey demedim. Kızın elini tuttum karnımda gezdirdim bak böyle sevebilirsin diye.
Bir sonraki gördüğümde bu sefer tüm aile oradaydı. Yakın bir zamanda oldu bu. Havadan sudan muhabbet ediliyordu. Ablası pat diye dedi ki "Bebek de ilişkilerde garanti sağlıyor." Bana bakıp sırıta sırıta dedi bunu bir de. Ben evlenmeden hamile kaldım ya Eşimle bir an göz göze geldik. Sonra o da ablasına döndü, aynen onun yaptığı gibi sırıtarak "O yüzden mi siz hemen yaptınız?" dedi. Bozuldu sustu. Bunun üzerinden yarım saat geçti geçmedi çocuk karnımı gösterip eşime dedi ki "Dayı sen bunun babası mısın?" Şok oldum ya 4 yaşında çocuk kendi kendine bunu düşünüp der mi ya? Bana annesi dolduruyor gibi geliyor.
Pazar bir şey için bize uğramaları gerekti. Küçük kız da bir oyuncağını getirmiş. ",Bunu Güneş'e getirdim." dedi. Aldım, teşekkür ettim. Ona güzel şeyler söyledim. Annesi hemen atladı "Yok kızım o senin bebeklik oyuncağın çocuğa annesiyle babası alır" dedi ve şaka gibi oyuncağı elinden aldı. Sonra biz artık gidelim dedi. Ben şok içindeydim hiçbir şey diyemedim arkalarından kapıyı kapattım sadece.
Bu şekilde yani bu kadının davranışları bana anormal geliyor. Çocuğa da bunları zorla yaptırıyormuş gibi düşünüyorum. Şimdiye kadar ben cevap vermedim bu kadına hiç. Sustum. Hiç duymamış gibi davrandım, o yokmuş onu görmüyormuşum gibi davrandım. Çünkü psikolojik olarak dengeli biri gibi de durmuyor. O yüzden bulaşmayayım dedim. Ama canıma yetti yani ben artık ufak ufak buna karşılık vermeye mi başlasam? Çok onun seviyesine de inmek istemiyorum ama zorbalığını gittikçe abartacak gibi sanki. Bebek doğunca ona da zorbalık yapabilir diye endişeleniyorum. Küçük kıza da üzülüyorum büyük baskı altında gibi. Annesi dengesiz diye çocukla arama mesafe koysam duyguları incinir mi? Böyle işte. Siz bu konuyu nasıl yorumlarsınız? Sizce nasıl davranmalıyım?