• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaş sürekli üst değiştirme

Huysuzpanda

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
199
92
48
29
4 yaş kızım var. 2 ay oldu 4 yaşına gireli. 10 15 gündür ha bugün geçer ha yarın geçer diye bekliyorum ama değişmiyor. Doktorada randevu aldim bekliyorum. Ama sormak istiyorum başina gelen bilgisi olan var mı Allah aşkına sürekli üstünü değiştirmek istiyor, ıslandı diyor halbuki ıslak falanda değil. Hem altını hem üstünü bazen kilodunuda dğiştirmek istiyor. Gece uykusundan uyanıyor ağliyor, üstüm ıdlandı değiştir diye, bazen 4 5 defa değiştiriyoruz ondan sonra uyumaya dewam ediyor. Neden bunu yapmaya başladı aklım ermiyor. Başına gelen varmı ?

Kaşıntı yapıyor olabilir mi kıyafetleri
Bugüne kadar yapmıyordu yapsa kaşınıyo derdi bazen kaşininca söyluyor etiketlerini kestirtiyor hemen. Bunu değişik bi takıntı haline getirdi. Endişelendiriyor beni çok. Islak değilken bile niye ıslak deyip değiştirmek istiyor benimde artık sinirlerim bozuldu

Kızım 2 yasından beri öyle. 10 dk bir degiştirir bazen. Doktora götürdüm inatlaşmayın dedi. Bende düzelmesini bekliyorum. Şu an 3 yaşında

Pedagog derken çocuk psikoloğu mu çocuk psikiyatristi mi bilemedim ama onlar da yardımcı olur elbet yönlendirirler ergoterapiye gerekli ise. Ben normal çocuk doktorunuza soracaksınız sanmıştım.
Normal cocuk doktorunun bakacağı bir durum değil, cocuk pskiyatrone aldım randevu. Bi gidelim konuşalım bakalm ne dicek o yönlendirir belki ergoterapistlik bi durumsa. Evde huzur kalmadı vallahi nasıl bi durum hayret ediyorum kimsede ne duydum ne gördüm

Back