Bu cennet mantığını genelde kim kullanıyor biliyor musunuz?İşıd gibi iğrenç topluluklar.Çocukları bu yolla kandırıp canlı bomba olarak kullanıyorlar .Yani pek de masum değil.Aile böyle öğretmek istememiştir belki bilemem orasını ama masum değil böyle öğretmek.cennetin lunapark gibi olduğunu söylemek gayet masum bir düşünce. ne var bunda? belki kadın din eğitimini yanlış vermiş olabilir çocuklara. ama "benim görüşüm" çocuklara din eğitimini vermek yönünde. 4-5 yaş absürd bir yaş değil...
9 yaşına kadar dini eğitim verilmemeli değil, soyut kavramlar öğretilmemeli. Çünkü anlayamazlar. Beyin yapıları buna uygun değil. Bilim denen şeyden haberiniz var mı?9 yaşından önce din eğitimi kesinlikle verilmeli. bu konuda sizinle tartışmayacağım. "ayrı dünyaların insanlarıyız."
resmin neresi manidar?
cennetin lunapark gibi olduğunu söylemek gayet masum bir düşünce. ne var bunda? belki kadın din eğitimini yanlış vermiş olabilir çocuklara. ama "benim görüşüm" çocuklara din eğitimini vermek yönünde. 4-5 yaş absürd bir yaş değil...
Ben artık çocuklara bu konuların baskın bir şekilde anlatılmaması taraftarıyım.Anlatılır ama hani nasıl desem biraz yüzeysel.Hangi dine mensupsa.
Sonra o çocuk büyür,okur,geliştirir kendini,fikirleri oluşur.Hangi dine mensup olacağı,veya neye inanıp inanmayacağını kendi seçer.
Benim çocuğum yok,ilerde olursa böyle yetiştiririm.
Konu sahibi abla yapacak bir şey yok.Ailesine deseniz olmaz,terslerler.
Peki 4 yasindaki bebe bir an önce o lunaparka gitmek için kendine bir zarar verirse?cennetin lunapark gibi olduğunu söylemek gayet masum bir düşünce. ne var bunda? belki kadın din eğitimini yanlış vermiş olabilir çocuklara. ama "benim görüşüm" çocuklara din eğitimini vermek yönünde. 4-5 yaş absürd bir yaş değil...
bilim denen şeyden haberim var çoook şükür. ama bilimin her dediğini kabul eden biri de değilim çok şükür.9 yaşına kadar dini eğitim verilmemeli değil, soyut kavramlar öğretilmemeli. Çünkü anlayamazlar. Beyin yapışarı buna uygun değil. Bilim dene şeyden haberiniz var mı?
Evet ayrı dünyaların insanlarıyız, keşke bir dünya daha olsaydı da ayrı dünyalarda yaşayabilseydik.
yuh artık yaaa... kaç nesil böyle büyüdü. cennetin güzelliklerini duyarak . dediğiniz gibi intihar eden kaç çocuk vardır acabaPeki 4 yasindaki bebe bir an önce o lunaparka gitmek için kendine bir zarar verirse?
Aynen öyle. Cenneti lunapark gibi bi yer zannediyorlar resmen.
Tarif ettiği yer tam bi çocuk parkı; oyuncak var, istediğin kadar şeker yemene izin var, istediğin kadar bilgisayar oynayabiliyorsun...
"Etlerin yancak" dedi 4 yaşında çocuk parkta kendime gelemiyorum gerçekten. Annesinin laflarını tekrar ediyo belli ki.
Çok şükür Işid e katılma gibi bir durumum ve desteğim yok.Bu cennet mantığını genelde kim kullanıyor biliyor musunuz?İşıd gibi iğrenç topluluklar.Çocukları bu yolla kandırıp canlı bomba olarak kullanıyorlar .Yani pek de masum değil.Aile böyle öğretmek istememiştir belki bilemem orasını ama masum değil böyle öğretmek.
bilim denen şeyden haberim var çoook şükür. ama bilimin her dediğini kabul eden biri de değilim çok şükür.
keşke öyle bir imkanımız olsaydı.
içim parçalandı hakikatenBaşka konuyu buraya taşımak gibi olacak ama yazmadan edemedim. Bulunduğunuz bölüm için başka konunuzda size boşuna yer işgal ediyorsun, hakkıyla okuyacak olanın şansını elinden aldın demişlerdi de, tüh niye öyle diyorlar kıza diye sizin adınıza üzülmüştüm. Bu kafa yapısıyla bir bilim dalı okuduğunuza inanamıyorum. İnanmak istemiyorum daha doğrusu, bir de Hukuk yani. Yazık...
aynen ya.. öyle bir abartmışlar ki, anlamadım yani. gören de cenneti cehennemi öğrendik diye ışid'çi olduk sanırCennet kavramını çocukken bende biliyordum öğretildi İşıdçı filanda olmadık o kadar degil yani.
lütfen bu şekilde hakaret içeren msjlar yazmayın.Başka konuyu buraya taşımak gibi olacak ama yazmadan edemedim. Bulunduğunuz bölüm için başka konunuzda size boşuna yer işgal ediyorsun, hakkıyla okuyacak olanın şansını elinden aldın demişlerdi de, tüh niye öyle diyorlar kıza diye sizin adınıza üzülmüştüm. Bu kafa yapısıyla bir bilim dalı okuduğunuza inanamıyorum. İnanmak istemiyorum daha doğrusu, bir de Hukuk yani. Yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?