Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bebisim bi parca kumas al. Uzun bi parca. Eskiden ninelerimiz bebekleri sirtina baglarsi ya. Oyle bagla. Walk walk walk en azindan bi 10 yapiver kizz

Ay cok zor zamanlar,
Sen imkan buldukca dinlen bugunlerde, stres yapma.
Yoga yap

Bebisim bi parca kumas al. Uzun bi parca. Eskiden ninelerimiz bebekleri sirtina baglarsi ya. Oyle bagla. Walk walk walk en azindan bi 10 yapiver kizz
Kız benim kız hayatta durmaz öyle dursa yaparım 10 kg ağırlıkla daha çom kalori gider hem de asla spor yaptırmıyor bana. Bölgesel çalışırken gelip üstüme yatıyor yapmıyım diye o uyurken yapıyorum ben de. Kızım diyorum fit annen olsun istemiyor musun ne bu böyle, bak takım bikini giyeriz analı kızlı diyorum ama nafile
Ay cok zor zamanlar,
Sen imkan buldukca dinlen bugunlerde, stres yapma.
Yoga yap
Valla fırsat bulursam yaparım. Yemek yapmak bile çok zorlaştı bu ara. Tezgahla benim arama girip beni çıkarmaya çalışıyor mutfaktan. Sırf sadece onunla ilgileniyim istiyor. Tabi ne anlasın çocuk yemek yapılacakmış, çamaşır yıkanacakmış, spor yapılcakmış en güzel zamanları valla misal bir göbüşü var hiç dert tasa yok ama zayıflıcam diye diyete girmek yok, yaptığı tek spor 2 dans figürüyle oynamak o zamanları çok özlüyormuş insan ama o an kıymetini algılayamıyorsun tabi

Takiliyom kiz bakma bana Bi sansimi deneyim dedim
Muhahaha
Iyi geceler kuzum

Eline sağlık canım bu arada evet genelde kilo almış herkes birkaç kişi dışında bende em azından 100 gr cik vermişim canım ben

Oyy çok zor bir süreç diş cikarma serüveni. Ben kehribar kolyesi kullanıyorum etkisi var mi pek bir şey söyleyemem ama kolay atlatmıştık o serüveni. Bir yaşından sonra almıştım. Azıları anlamadım çıkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…