200 Gr et sote 1 kabaktan yapılmış 2 kaşık süzme yoğurtlu sote 1 kase salataakşam yemeğinin ölçüleri yok
Evet öyleymiş canimeşimin ertesi gün çıktı ağrısı. kızımın aynı gece herkeste farklı oluyor.
Sağol canim mod on çoktan açıkGecmis olsun, yatis mod on
Hımmm.aysunayy bu mesaja cevabı 23:59 da yaz olur mu? hırslanıp geçmeye çalışmasınlar.
Sende bundan sonra cevap verme sakinHımmm.
Yediklerin sayı olarak az. Kahvaltı yok. Bir de üzerine karbonhidrat dolu bir menü. Ne protein var ne yeşillik.İyi akşamlar.
Öğlen 1 orta boy haşlanmış mısır
Akşam 3 yemek kaşığı makarna küçük tabakda patates kızartması
3litre su 2 kupa yeşil çay
Ulas ve gec ceydosumdünün skoruna henüz erişemedim diyebilirim.
Cok degil ya 10 bin ancak olmusturNekadar adım attin de hele
Dememememmmmaysunayy bu mesaja cevabı 23:59 da yaz olur mu? hırslanıp geçmeye çalışmasınlar.
Hıhı aynenCok degil ya 10 bin ancak olmustur
Hiç sağlıklı bir gün olmamış canım bu. Full karbo geçirmişsin. Yarın sağlıklı aperitiflere yönelmelisin.Öğlen 1 orta boy haşlanmış mısır
Akşam 3 yemek kaşığı makarna küçük tabakda patates kızartması
3litre su 2 kupa yeşil çay
Daha sadece sabah yurudugum 30dk nin adimlari. Disaridaydik tüm gün evet ama yurumeli gecmedi. Bol oturmaliydi.Kactasin ki daha adimlayacan. 30bin az gelmistir sana
Bu hafta bitti zaten
Eve geldim cocuklari yikayip paklicam. Sonra adimlama insallah. Amin
Maç tek başına kazanılmaz kizlar evet savunmaya adam lazimyok mu kimse maçı bırakmıyoruz demi
Insallah öyledir..Haftasonu durgunlugur bu sessizlik ins
Ben varim aysucum, ayaklarim hasat oldu 2 gunde, ahahaha fazladan ara ogun ekledim menulerime enerji gelsin diye
Haftasonu kizimInsallah öyledir..
Cansinvalla oyle sessiz ki aynen yani yaris varsa yarisalim yoksa bırakalım anlamadim ki bacim
Haftasonu kizimKK den baska hayatimizda var ule
Orayida alt ust ediyon yaniDogru benim telefonda internet hep açık surekli bildirim gelirdi gelmeyince bi tuhaf oldum bugun kizim da arkadaşlarıyla disarilardaydi hep..pek rahattim kk yi bekledim valla. 6 takimla muhabbet ettim
Heee rakipleri yakından taniyim derken ordan çıkamaz oldumOrayida alt ust ediyon yani