Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 50 dk zumba yaptım bugün akşama 30 dk eva yapsam yeter sanırım80 dakika canım. Nasılda biliyor.
Rakiplerimizi tanıdım kaptanim valla genel görüşüm şu ki cok fenalar cokKızlar kanmayın bu takıma yürüyemem deyip deyip 20 / 30 bin allah ne verdiyse yapıyorlar
Bizimkinler yer zaten hayır demezkiAaa şekerim önce kendi takımına dağıt kalırsa mezun olarak alırım bi tane
Kaç dk eva yaptın
Kız gayet güzel duruyor buna kim hayır der ki salsan 3/4 adet yer herkes arka arkaya bir de yanına çay mis gibiBizimkinler yer zaten hayır demezki
Bende yerim yada yicem sanirimKız gayet güzel duruyor buna kim hayır der ki salsan 3/4 adet yer herkes arka arkaya bir de yanına çay mis gibi
Her zaman bekleriz haftaya 1.olursak çiçek ve salatayla beklerizAhh canım kıyamam nazara gittin.
Hoşçakalın 4. Takım. Bize de bekleriz.
Salata yeriz beraber.
Insallah amknBugun grup neden sessiz insallah herkes yürüyüş yaptığı icindir
Süpper süpper kaptan çok iyi geçti ❣Hosgeldin canim
Tabii ki daha sIki yönetim var. Bugun adim yarisi var 6 takim ile. Tam gununde geldin
Nasil gecti sinavlar?
Ben de esimi markete gönderecektim yürüyerek gitmeye karar verdim....Insallah amkn
Ben eve ugradim. Biseyler yedim.
Yine gidiyorum
Merhaba hosgeldinizSüpper süpper kaptan çok iyi geçti ❣
Tamam ben bugun adımlıyım kaptanım
Hoşbulduuuk efenimMerhaba hosgeldiniz
Selam hoşgeldinSüpper süpper kaptan çok iyi geçti ❣
Tamam ben bugun adımlıyım kaptanım
Katıldık yuru yuru evde dışarıda bol bol keser seni kaptanlarim 10 bini az sayıyorlar ona goreBiz adım yarışına katıldık mı yakaptan sövecek bana