Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

paylaşmadığın puanlar var çünkü kaptanım
adım sayısıda atmıyorsun
sen bir başlasan yıkacaksın buraları
ben adım atıyorum da telefonu çok kullanmıyorum. akşamdan akşama yada arayan olursa elimde oluyor. saatim var ama küpe dışında takıda beni boğuyor. tüm gün kolumda olursa ben fenalık geçiririm. geçen daha iyi bir saat baktım. tam alıcam vazgeçtim valla kenara atacaksın dedim bir işe yaramayacak. eee tescilli olmadığı sürece kabul de olmuyor yoksa ben tüm gün burada oturuyor görünüyorum ama sürekli kedi peşinde dolanıyorum 5 dk da bir. prens çık mutfaktan zeyna neredesin ? delta ağlama gel bak ben buradayım zoro atlas buzdolabının üstünden inin diyerek oda oda dolaşıyorum.

ama hakkını yemeyelim adım konusunda en iyilerden biridir @istanbulin
hatta rekorunu kıran olmadı diye hatırlıyorum
Aynen rekor kendisinde. Hak yemek için söylemedim yavrum. Dediğimi anlamışsın sen bu tabloda ne puanlar vardı. Kız dün bildirimi yok olsa daha da açacakmış arayı
Aslında birinci olmak için harika bir fırsatmış ama kimse değerlendirmemiş.

sorma crossfitler iptal olmasaymış
ilk kez birinci olacakmışım

Canım listeye girmek istiyorum ancak temmuzun 15’inde tatile gidiyorum. Ondan sonra listeye katılsam olur mu acep? O zamana kadar free takılsam

yok yahu 100 tanesi 5 puan ne yapıyorsun
Naa burda yazıyor daha da üstüne konuşmam ben susarım deliller konuşur

Kızlar bu arada 6. Takım ile adım yarışı istiyorsanız günde minimum 20 bin adım cepte olmalı. Var mi günlük minimum 20 bin atarım ben bir hafta boyunca diyen baba yiğitler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…