Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o ne be, bu mu ?

iu
Yok gı bu

Eklentiler

• 5CE01A5E-E0EF-4EFE-BA6D-EA5D2236320E.webp
    152,8 KB · Görüntüleme: 19
paylaşmadığın puanlar var çünkü kaptanım
adım sayısıda atmıyorsun
sen bir başlasan yıkacaksın buraları
ben adım atıyorum da telefonu çok kullanmıyorum. akşamdan akşama yada arayan olursa elimde oluyor. saatim var ama küpe dışında takıda beni boğuyor. tüm gün kolumda olursa ben fenalık geçiririm. geçen daha iyi bir saat baktım. tam alıcam vazgeçtim valla kenara atacaksın dedim bir işe yaramayacak. eee tescilli olmadığı sürece kabul de olmuyor yoksa ben tüm gün burada oturuyor görünüyorum ama sürekli kedi peşinde dolanıyorum 5 dk da bir. prens çık mutfaktan zeyna neredesin ? delta ağlama gel bak ben buradayım zoro atlas buzdolabının üstünden inin diyerek oda oda dolaşıyorum.

ama hakkını yemeyelim adım konusunda en iyilerden biridir @istanbulin
hatta rekorunu kıran olmadı diye hatırlıyorum
Aynen rekor kendisinde. Hak yemek için söylemedim yavrum. Dediğimi anlamışsın sen bu tabloda ne puanlar vardı. Kız dün bildirimi yok olsa daha da açacakmış arayı 😀
Aslında birinci olmak için harika bir fırsatmış ama kimse değerlendirmemiş.

Aynen rekor kendisinde. Hak yemek için söylemedim yavrum. Dediğimi anlamışsın sen bu tabloda ne puanlar vardı. Kız dün bildirimi yok olsa daha da açacakmış arayı 😀
Aslında birinci olmak için harika bir fırsatmış ama kimse değerlendirmemiş.
sorma crossfitler iptal olmasaymış
ilk kez birinci olacakmışım :KK70:

Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi esas listeye girmek istiyor musun canim. Yoksa free mi devam?
18 günde 2,6 kg vermissin bizimle 😍

Eger dahil olmak istiyor isen birkac kural var
Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisin.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsun
Canım listeye girmek istiyorum ancak temmuzun 15’inde tatile gidiyorum. Ondan sonra listeye katılsam olur mu acep? O zamana kadar free takılsam 😂

yok yahu 100 tanesi 5 puan ne yapıyorsun
Naa burda yazıyor daha da üstüne konuşmam ben susarım deliller konuşur :ıslık: :KK53:
🧛‍♀️Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeSpor Puani
Lusi Lusi 🦾/ 💧💪/💧💪/💧💪/💧💪/ ⚠💪/ ⚠💪/💧2.335
@Suzan Avci💪/💧💪/💧🦾/ 💧💪/💧💪/ ⚠💪/💧💪/💧3.639
@KumraL_KrakeR Ödül / 💪/💧🦾/ 💧🦾/ 💧💪/💧💪/💧💪/💧💪/💧1.657
@AKovserÖdül / 💪/💀💪/💧💪/ 🦾/ 💀💧611
@_Vera_💪/💧💀💪/💪/💧💪/💀💪/1.710

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
💧 : Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari

💥: Fazla Karbonhidrat telafisi
💀 : Gec Bildirim
@AKovser su orucu yaptigini belirtmistin. O yuzden sorun yok
@_Vera_ su miktarin cok az kuzum. Tansiyon da varsa su icmen gerekli
Lusi Lusi 😂 1000 twister yapacagim hergun dersen 1000 tanesi 200 puan 😂 yani sadece 1000 yaparsan. Yoksa 100 tanesi 10 puan yaptim hadi 😁

@Suzan Avci tebrikler Kuzu. Harika sporlar yaptin
@AKovser sende yogun oldugun icin pek birsey yapamadin. Takimin sporda sonuncusu oldun malesef

X