- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Bncede. Salliyak@Suzan Avci takim hic aktif değil yarışmak isteyeceklerini hiiiic dusunmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bncede. Salliyak@Suzan Avci takim hic aktif değil yarışmak isteyeceklerini hiiiic dusunmuyorum
Demek herşey senin başının altından çıktiBendım o. Onlymem sanıyordum bı baktım meme self mıs
Sende meme koymamaydın beyın yandı benım onu anlayana kadarSeytann
Hee bıraz oyle olduDemek herşey senin başının altından çıkti
bak sen demeden ben anladım bi tuhaflık olduğunu gördün müSoylemim dedimde neyse soylim bu hafta acayip sisim. Anormalde terliyom bugun. Sisten bence. Su 3,5 litre olmasi lazim bende. Okadar icemedim bence ondan fazla gitmedi. Wc de gidemiyon tabikide. Bu hafta suyu 3 yapacam. Kesin iner sisim. Haftayaa guzel bi eksi olur sankimm
Olsun ay filiz akının estetiksiz burnunu gördün mü sen yaptiriz senide dert etme senCirkinim kiz ondan yapmadim pehh
(Ceydos bana suzan avci dedigi icin bu nick oldu)
Çok iyi geç bile kalmışın korumaya geç bence164 canım
hakkaten dr. nowYoo
Otur. SIFIR
Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
Giris kg 60. 8 hedef 52
8, 8X0.90 = 7,92
Yani 60.8 - 7.92= 52.88 kg olunca
Dün tartildigimda 68.50 idi . Pazartesi günü 67 i görecem karar verdimtebrikler canim
Olsun arti degilsin uzulme haftaya daha sıkı baslarsin
Kac gündür sabit geliyordun bak son gün gitmeye başlamış devam ediyorsun ya bu hafta daha güzel olacak inaniyorum
tebrikler canim
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum bebiş.Çok iyi geç bile kalmışın korumaya geç bence
Burnuma raziyim. Yag icinde yuzuyom onlari aldirakOlsun ay filiz akının estetiksiz burnunu gördün mü sen yaptiriz senide dert etme sen
Nerden bilem gaddar kaptan teklif ettiBide neden 13 ?? 6.takim olsa abooo
Benle aynı boydasın kılolarımıza bakBen de öyle yapmayı düşünüyorum bebiş.
Ay gören kırk kilo var zannedecek acımasız olma şimdi bu kadaaarBenle aynı boydasın kılolarımıza bak
Aldiralim bebeğim sen iste yeterkiBurnuma raziyim. Yag icinde yuzuyom onlari aldirak
Len maynak bende 164Benle aynı boydasın kılolarımıza bak
3umuz ayni boydayiz ama kilo farkli. Ayni matruschka gibiAy gören kırk kilo var zannedecek acımasız olma şimdi bu kadaaar
CanimsinAldiralim bebeğim sen iste yeterki