Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS @neutral sabah aceleden yazmamis olabilirim.
Haftaya hedef: 61.9
Bu hafta da yogun hala ama gecmediyse yarismalara katilayim ben de.
Kilo degisimlerini okuyamadim hic, yoldayim simdi aksam okuyacagim 😊
Herkese iyi hafta sonlari🌸 bana da mumkunse kalorisiz bir sehir disi.
Hedefi aldigin mesajda alta yazmistim da,
olsun haftaya insallah.

Selam kızlar kahvaltıdan sonra arkadas aradi hadi denize gidiyoruz gelin diye pat diye cikmis bulunduk giremedim..valla hazırlık ta pek yapamadim kendime göre...makarna pişi kek kurabiye yani hep cıs seyler vardi..artik kek yedim biraz...baska birsey yemedim ama o da saat 3 gibiydi odulden sayarız demi :işsiz:

CEYDOS CEYDOS
Uyanınca akşamdan ıslanmış iki kayısı suyuyla birlikte
Kahvalti=2yumurta 2dilim salam la omlet
2dlm çavdar ekmeği
1tk helva
Yesillik şekersiz çay
Ara=sütlü tarçınlı kahve
Akşam=4kofte-yesillik şekersiz cay
2litreden fazla su içtim devam ediyorum
Su anlık spor =30dkka leslie=90p
3bin adım sdce spor yaparken uzerimdeydi tel oyuzden bu kadar az =90p toplam =180 yaparsam yazarım Eki Görüntüle 2869259
adım puanları x2 puan bugün atlama.
Sabah
Kaymak 1 kaşık
2 dilim tb ekmek
Domates

Oglen:
Salata

Aksam:
balik
Salata

Su: 2 litre Yarım litre daha içerim

Spor: 6000 adim- 180 puan
@ceydos @neutral sedulu sedulu A Arrietty_
adım puanları bugün x2 puan
Tum menulerimi 00.00 dan once paylasiyorum, suyu da en az 2 lt, genelde 2.5 lt iciyorum
kilom yavas yavas gidiyor sadece😊
yok biliyorum. kurt klanı için söylüyorum. hatırlatma olarak .bende hemen menü yorumlarımı ekleyebileyim ki işinize yarasın diye

Ben kizimin dogum gunun 1. Gunu 2. Mekanindayim. Insallah bugun eve guderim😂😂

nice güzel yaşları olsun inşallah kızçenin :KK28:
Ben akşam yemeği işine giriştim. Evdekiler pizza patates kızartması yiyecek. Ben fırında kabak ve semizotu salata
bizde de aynı şey kızla babası hamburger gömdüler ben mantarla yeşillik gerçi mantarı aşırı sevdiğim için sorun etmedim o kısmı :kk77:

Alıştım artık ben. Eskiden çok zor geliyordu. Şimdi börek tüketince aşırı yağlı geliyor midem başka bir şey almıyor sonrasında. Pogaca da öyle mayalı yersem çok siskin hissediyorum. Sağlıklı gıdalara alışınca vücut gerçekten arınıyor
bana zor çok zor :KK42:şimdi bir sorum var erken yediğimiz için bizimkiler acıktı eşim çiğköfte sipariş etti aşırı canım istedi çok acıkmıştım bende zaten ama yemedim yarın gün içinde yesem iki tane acaba yasaklı mıdır çiğköfte hiç bilemedim kaptanım

bizde de aynı şey kızla babası hamburger gömdüler ben mantarla yeşillik gerçi mantarı aşırı sevdiğim için sorun etmedim o kısmı :kk77:

bana zor çok zor :KK42:şimdi bir sorum var erken yediğimiz için bizimkiler acıktı eşim çiğköfte sipariş etti aşırı canım istedi çok acıkmıştım bende zaten ama yemedim yarın gün içinde yesem iki tane acaba yasaklı mıdır çiğköfte hiç bilemedim kaptanım
Yarin 2tanecik yiyebilirsin ben sorun gormuyorum. Bol salatalik ye yaninda

Sehir disindayim bu hafta sonu, harekete de diyete de uygun ortam asla yoktu, cabaladim yine de 😊

11.00:1.5 suda yumurta, 30 gr koy peyniri,
2 dilim ekmek, 5 zeytin, domates-salatalik

Ara:1 yulaf bar-1 avuc cekirdek
Ara: 1 ev kurabiyesi

16.30: 3,4 kasik manti
18.30:1 kepek grissini, 3 catal peynir.

Degisik bir menu oldu ama hazirlanan yiyeceklerden bu kadar kacabildim.

2.5 lt su, bitki cayi, sade kahve

8638 adim: 259 puan
200 jj: 200 puan
Toplam 459 puan.
20210612_221150.jpg

Erken saatte tüketirsen ve az adetle sınırlı kalırsan sıkıntı olmaz canım. Ara öğün gibi 2/3 adet yiyip bolca marulla falan sorun yok.

X