Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayir.
Tup bebek secenegi var.

Olmaz mi kiz. Sen ne yedin ne ictin bugun 😜
Kac yil once oldum ben ameliyati, o zaman da secenek olarak vardı aklimda.

Vazektomi erkeklerin penislerinde yapilan bir operasyon, ameliyattan daha basit ve daha uygun fiyatli. Sperm gecisini tamamen kapatiyor.
Benim anam 20 sene önce kordonları bağlattı 😁 KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kuşum düşün 20 sene önce 😃 5.çocuğu doğurunca doktor yeter da demiş bağlamış kordonları😜😜

ne sınavı ben gene ne kaçırdım?

of çok kötü. geçen yıl ikimizde ayrıldık sonra biliyorsun yine tontiş döndük. emin misin orada yapamayacak mısın?
Canim eger gitmezsem devam ederim. Aslında gitmek te istemiyorum kızımın 3 gün canlı 2 gün yüz yüze 4 gün dershanesi var .
Memlekettekiler baksınlar ben 3 çocukla hiçbir iş yapamamki zaten .

Ben hep öyleyim
Bende geçen yıl öyleydim troidlerim a z çalışıyormuş tesadüfen doktora gittim ilaca başladım sadece regli dönemi asabım bozuk oluyor.

Krakerim benim görümcem oldu myom ameliyatı 9 cm di bebek başı kadar olmuştu. Bekardı birde 😊hiç korkma yap kurtul. Geçen resmini gösteriyor doktoru paylaşmış bak bebeğim 4 aylık olmuş diyo delii😂😂
Yaa sadece myomu mu aldılar peki?
Ay ne çok derdimiz var biz kadınların

Hayir.
Tup bebek secenegi var.

Olmaz mi kiz. Sen ne yedin ne ictin bugun 😜
Kac yil once oldum ben ameliyati, o zaman da secenek olarak vardı aklimda.

Vazektomi erkeklerin penislerinde yapilan bir operasyon, ameliyattan daha basit ve daha uygun fiyatli. Sperm gecisini tamamen kapatiyor.
Surekli benim de kafamda bu konu :KK53:
Ya 5 sene sonra falan karar degistirirsem diye bi turlu cesaret edemiyorum.

Bana kilosunu söylemedi bebek kafası kadar olmuş dedi sadece.Tek olunca rahime yapışıyormuş benimki de tekmiş🙄bi arkadaş bulaydı kendine belki rahmimi rahat bırakırdı😒
Neyse hayırlısı olsun dedik artık iki oğlum var Allah onlara ömürler versin üçüncüyü doğurmayıveririm 🤓
Kuzu korkma merak etme çabucak kurtulursun inşeAllah

Kizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.

Kizlar slm bugün kendimi iyi hissediyorum diye akşamüstü babamla yürüyüşe çıkalım dedik dönüşte annemin beslediği kediler vardı onlara yemek vereyim diye yanlarına gittim bitanesinin bebekleride vardı seveyim derken annesi bacağıma bı diş geçirdi kanadı bide. acile gittik kuduz iğnesi yaptılar.Bu aralar başımda bir musibetler dolasiyo ya Allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun

Cok gecmis olsun.

Hanımlar, yarın saat 15:00 'a kadar kontrol tartısı için fotoğraflı bildirim yapmayı unutmayınız. cuma günü belirttiğiniz hedefleri yakaladıysanız yeni hedef belirtmeyi de unutmayın lütfen.

aedenli aedenli @AKovser Alys Alys AppLesma AppLesma @asena87 Asi Matmazel Asi Matmazel E English_teacherrr @aysunayy @bnnu @caroline84 @Ceydos @emell_ @esmeriiim istanbulin istanbulin @Karpuzuncekirdegi @klbk33 KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR @Lusi @magickk @Mahi57 matilda34 matilda34 @neutral @Onlymemeself @ozrengin @Ozzybal @Tavsannesi @Yzgt66
Içimden bir ses çok cikacagimi söylüyor 😂🙈

X