- 16 Aralık 2011
- 2.893
- 12.572
@Onlymemeself kız ben senın nick i onlymself gıbı okumusum haftalardır. Meğerse memeymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapiyom hallederiz biz onlariEvet yulaf mantı çok.hos olmuştu da dukana o kadar yulaf çok oluyo ama az.olsun derseniz olur bence üstü zaten yoğurt uygun dukana
Uleee ne konuştunuz bi dizi izletmediniz heee dövecem sizi şimdi
Bende bu hafta dukan seyir yapiyorum bakalım nasıl olacak.sonucum kızlar
@aedenli kizzz aynı klandayiz verme herkese taktik maktik herkes dukanci oldu takımda gördün mü ahaha
Sorry bebisGerçekten ya, ben öğleden sonra bakamadım 30 sayfa olmuş. 15 dakikadır cebellesiyorum.
Gerçekten ya, ben öğleden sonra bakamadım 30 sayfa olmuş. 15 dakikadır cebellesiyorum.
Myself kabul etmedi kk bi bakip cikcaktim sozde@Onlymemeself kız ben senın nick i onlymself gıbı okumusum haftalardır. Meğerse memeymiş
Yavrum ben aralarda kahveyle besleniyorum. Sabah öğlen ve akşam olmak üzere günde 3 kupa içiyorum biri hc yağlı oluyor. Selülit yok mini etek giyip rahat geziyorum. Bence sporla alakalı. Crossfit falan yapıyorsun ya şimdi bir iki aya bence toparlar selülitleriMenu kotu degil bence, haftada bir uygun.
Ama o kadar kafein cok degil mi?
Bir bende mi selulit var yaaaa, ben de azaltmaya calisiyom da
Cok ıcmedıkce yapmaz bnce. Gunde kucuk bı fıncanOyle duymus idim zamaninda, kahveyi de kesmistim onceki diyetimde, selulit falan kalmamisti.
Simdi kesemiyorum ama.
Aa soylemesen farketmicektim@Onlymemeself kız ben senın nick i onlymself gıbı okumusum haftalardır. Meğerse memeymiş
Evet fazla cafein,Menu kotu degil bence, haftada bir uygun.
Ama o kadar kafein cok degil mi?
Bir bende mi selulit var yaaaa, ben de azaltmaya calisiyom da
Yavrum ben aralarda kahveyle besleniyorum. Sabah öğlen ve akşam olmak üzere günde 3 kupa içiyorum biri hc yağlı oluyor. Selülit yok mini etek giyip rahat geziyorum. Bence sporla alakalı. Crossfit falan yapıyorsun ya şimdi bir iki aya bence toparlar selülitleri
Sporla halledilmeyecek şey mi var yavrum mis gibi de olursun yakında ic sen kahveni keyfine bak ben her gün bacak ve popo sporu yapmaya başladım bir aydır ihmal etmiyorum. Sen de crossfit yapıyorsun zatenBak sedulu sporla hallolur diyor
Canım seni çok merak ettim inan enerjin burdan bile belli oluyorIstemem oyle birinciligi. Herseyden once bizim takimdaki atmosfer hic bi yerde yok. Seviyorum uleyn sizi
Crosafıt evde öı yapıyorsun salonda mıSuper.
Ben eski diyetimde kahveyi birakmistim, selulit kalmamisti, ama tabi spor da vardi.
Simdi ondan acaba gitmiyor mu dedim.
Aynen crossfitte canim cikiyor valla, gitsinler bi zahmet, kahvemden etmesinler beni.
Y
Yyav çok basit
Her gün 1.5 yk yulaf kepeği
Süt ve süt ürünlerini minimumda tut
Et balık tavuk yumurta hindi füme vs canın ne kadar istiyorsa ye
Günde 20 dk minimum yürü
Üç gün sonra gel burda sevinç mesajı paylaş
Evet fazla cafein,
bugun biraz oyle denk geldi ama ben fazla icecek tuketiyorum bu dogru.
Ama iyi bir sey degil
selulit kismina gelince,
ya niyeyse onu hic takmadim bugune kdr ama tabiki var ve sevmiyorum,
ne bileyim su an canimi sıktın bak gidip bakayim bir aynaya
Bugun salata malzemesi aldim sozunu dinleyip bu hafta salatali basit menuler dusunuyorum.
Sanki diger gunler 5 cesit agir yemek yapiyordum
Kapanma donemi bittikten sonra işim yogunlasti tum gun disaridayim hiç icmesem 5,6 bardak sadece ikram icmek zorunda kaliyorum bazilarinda da su icerim sadece diyemiyorum
Su an durup dururken selulite taktim bak