Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet yulaf mantı çok.hos olmuştu da dukana o kadar yulaf çok oluyo ama az.olsun derseniz olur bence üstü zaten yoğurt uygun dukana

Uleee ne konuştunuz bi dizi izletmediniz heee dövecem sizi şimdi 🤣

Bende bu hafta dukan seyir yapiyorum bakalım nasıl olacak.sonucum kızlar
aedenli aedenli kizzz aynı klandayiz verme herkese taktik maktik 🤣🤣 herkes dukanci oldu takımda gördün mü ahaha
Bebişim şu an takıma yükseldim ben
Klan olarak yüne motive ederiz birbirimizi p ayrı ama takımca da şahlanmayalım mı yav🥰

Herkese selam, gr verdim diye hemen ödül yaptim bugun😊
kalorili ve kh orani yuksek bir gun oldu.
Uzun zamandir fazla doymuyormuşum herhalde bugun fenaydim.
Bu arada sabah wc ye yine cikamadim yani 100,200 gr daha fazla vermis olabilirdim 😂
Yarin pilates yapacagim guzelce bu ara azalttim.

11.00: 1 simit-40 gr beyaz peynir, 40 gr top peynir, yarim yumurta, yesillik.

17.00:1 hindistan cevizi topu

18.30: 1 dilim kaşar,1 kepek grissini, 10 findik

2, 5 lt su, 2 Turk kahvesi, 1 sutlu neskafe,
1 filtre kahve, 2 cay

4229 adim:126 puan 🙈

Eki Görüntüle 2864529

Menu kotu degil bence, haftada bir uygun.

Ama o kadar kafein cok degil mi?
Bir bende mi selulit var yaaaa, ben de azaltmaya calisiyom da 🙄

Noluuurrr soyleee ne yedin??

Hadı bırını soylıyeyım 5 adet cips:eek: ama otekını soylemem cok zararlı bı içecek olur kndılerı😂😂

O degıl uzulme onu eşim içerken bı yudum alarak nefıs tatmını yapıyorum😂

He cola 🤣 1 tane cıps neyıme yetecek kız. Isırdıgıma degmez😂

ya aşırı güldüm muhabbetinize noolur söyle demişsin ya bir de @Onlymemeself :KK48: :KK48:
Şimdi hatunlar benim anlamadığım konu, ilgili kişinin boy 185, kilo 74.95 den 70.50 ye inmiş 4.450 gr yani dört buçuk kilo
Boyu 164 olsa(kendi boyumdan örnek vereyim) bu mümkün olabilir de o boydaki birinin ideal kilosu zaten 70-75 zayıf olmak için. Ne kadar mümkün bu

yabancı oyuncu transfer etmişler maşallah boya gel ::KK57:

Cennet mahallesındekı müjdat gzen gıbı zıplıycam şimdi. Bi susun beee dıye🤣🤣🤣 yetısemıyorum ben gıdıyorum sayfa gıdıyo yakalıycam bı yerde dur bakalım

al benden de o kadar 25 dk dır okuyorum hala 15 sayfam var :KK70: ki gündüz de baya okudum sonra yakalayamıyorum diye :confused:

X