- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Iyi akşamlar abla iyiyim sen nasılsın canımIyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
üzüldüm ama tamamdır. bir eş kaybettik yas tutmaktayım şu an.Kaptanlarım ben bu hafta biraz meşgul olacağım eş yarışına katılmak istemiyorum.
1 dilim tam buğdayın yarısı aslında o eksik yazmışım1/2 ekmek mi yedin gerçekten?
eee 1/2 tb ekmek dediğinde sen yarım dilim mi yarım ekmek mi anlarsın ? teyitetmek lazımYarım dilim kız o
düzelttim düzelttim muhteşemimi isterim amaeee 1/2 tb ekmek dediğinde sen yarım dilim mi yarım ekmek mi anlarsın ? teyitetmek lazım.
hemen gidiyorum.düzelttim düzelttim muhteşemimi isterim amaşaşırdım kalmasın lütfen rozetim onlar benim
sabah öğününde 1 tb ekmek kalmış ama hadi neyse 1 dilim dedim geçtim . muhteşemi kondurdum.düzelttim düzelttim muhteşemimi isterim amaşaşırdım kalmasın lütfen rozetim onlar benim
sabah öğününde 1 tb ekmek kalmış ama hadi neyse 1 dilim dedim geçtim . muhteşemi kondurdum.
Yani normalde dilim olarak yazıyorlar yaeee 1/2 tb ekmek dediğinde sen yarım dilim mi yarım ekmek mi anlarsın ? teyitetmek lazım.
Ama öyle dersen minnoş kalbim hiç dayanamaz kiüzüldüm ama tamamdır. bir eş kaybettik yas tutmaktayım şu an.
Anaa pardon kız ne bılım unuttum onu. Pilates yapsana o zmaan115 kiloyum kiz. Ne jjbilekler kirilir valla
Yapacam onu. Bu hafta yogunum haftaya insallah. Suan popom 4köşe oldu bisiklettenAnaa pardon kız ne bılım unuttum onu. Pilates yapsana o zmaan
Burdasin ama demi???Ama öyle dersen minnoş kalbim hiç dayanamaz ki
Eşit: eşime vakit ayıramam kimsenin hakkına girmeyeyim canım
Evet bencedepazar crossfit diger gunler bol bol adim
Canım bu dünkü menün ama ben şimdi yorumlayabiliyorum. Afiyet bal şeker olsun, çok güzel.Merhaba canlar..
Kqlkinca tarcinli tkahvesi+400 ml su
Kahvalti
2 haslama yumurta
3 4 zeytin
Domates salatalık tere maydanoz
Suzme Peynir
7 badem
Aksam 17.00
Ton balıklı salata bu kez küçük boy salata yaptim.
Aslinda gunu bitirmiştim aksam arkadaşa gittim
Saat 19.30 civarı 3 4 kasik et sote yedim
Su 3 lt
1 sade soda
2 tarcinli kahve
1 sade kahve
2 yakan cay..
3 normal sekersiz cay
Sıvıyı biraz abarttım bugun
A Arrietty_sedulu @neutral CEYDOS noram
Eki Görüntüle 2863070
12600 adim 378 puan
70 dk tempolu yürüyüş 175 puan
Toplam 553 puan..
Gelirim arada bu kadar sık olmasa da duramamBurdasin ama demi???
Ya yaaaa ama yaaaaaaa
Kaptanlarım ben Pazartesi tatile gidiyorum. Cumartesi’ye kadar yokum. Tartı işi nasıl olacak? İzinli mi sayılacağım?