1134 adım daha = 57 puanSabah
1/2 parça tost
3 zeytin
1/2 pors sucuklu yumurt
1 d ekmek
Ara 1/2 çay bardağı fıstık
Ara 1 mandalina
Akşam
1pors karışık sebze yemeği
2d tb ekmeği
1 madalina
Su 2 lt
Spor 3000 adım 150 puan
A Arrietty_
sedulu
rockandroll
Bu durumda 45 dk Leslie 315
Adaçayı içiyorum şimdi. Dinliyorum eşimiRegl ödemidir canım o. Adaçayı iyi geliyor. EMzirme yada hamilelik yoksagünde mutlaka 2 bardak yeşil çay iç canım
Ooo çok iyi
Afiyet olsun. Yine şahane bir gün olmuş ❤Selam kızlar
Pazartesi menüm
Sabah
1 su bardağı süt+ 3 yk yulaf+ 1 tatlı kaşığı chia, tarçın, 1 porsiyon yaban Mersini ile yulaf lapası
Ara
Yeşil çay, 10 çiğ fındık
Öğle
Lorlu salata, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Ara
Sütlü kahve, yarım elma, 1 mandalina
Akşam
Mantar sote, yoğurt, salata
Ara
1 dilim ananas
Su: 3lt
Spor: 15000adım: 750puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu E Emeeelll
Merhaba keyfine içiyorum:) güzel oluyor tadı. Tahinin de bağışıklığı güçlendirici etkisi var onun da etkisi var tabii.Tahinli lattenin zayıflama üzerine bı etkisi mi var yoksa tatlı isteği için ya da sevdiğin için mi içiyorsun? Bugün ikinci kez denk geldim grupta o yüzden merak ettim.
Bir de sanırım spor puanını yanlış hesaplamışsın 4000 adım 200 puan ediyo ilk sayfadaki tabloya göre
GünaydınGunaydin kizlar
Kacamaksiz bir gun dilerim sizlere
Birazdan ise gidecegim
Suraya harika bir video birakiyorum
1ay sadece bunu ve yuruyus yapacagim
Branşın ne hocam ben de fen bilimleri öğretmeniyimBugün bir sürü online ders var
Okulda kursum var
Bugün epey koşuşturmacam var
Ara öğün olarak düşündüklerim
1 yumurta
1 bardak tarçınlı süt
Akşama
Portakallı kereviz
Erişte
Izgara tavuk
Ben
Tavuk
Kereviz
Salata
Ayran olarak yemeyi düşünüyorum
Sosyal bilgiler canımBranşın ne hocam ben de fen bilimleri öğretmeniyim
Günaydın canımmGünaydın kızlar
Gece açlıktan ölüyordum şimdi de tokum bu ne biçim iş anlamadım
menü spor çok güzel eşim, karın kaslarını sıkarak koşuyorsan normal canım olur, bir de ben yokuş çıktığım zamanlarda da karın bölgemde sızı hissediyorum
bir kere daha gördm ama ben etsiz çoooookkk nadir yemek yerim. evet mide sıkıntım var hazır gıdalar filan tüketince sindiremiyorum bir çoğu bana uyuyor ama etsiz doymam ki , haftada 2 et miH3RA_ canim Kisa kan grubu beslenmesi hakkinda. A Icin bu link
𝔸ℙ𝔸𝕐ℝ𝕀 𝕐𝔸Ş𝔸𝕄 𝕂𝕆Ç𝕌 ① on Instagram: "Kan Grubu A . Öne çıkanlarda liste halinde paylaştım 💉 . #seviyeseviyesaglik #apayriyasam #gerçektıp #apayriyasamsistemi #ahmetapaileyitikşifayıücretsizbulanlar #yitikşifanınizinde #yitikşifa #yitikşifayıücretsizbul
1,401 likes, 47 comments - seviye_seviye_saglik on February 18, 2021: "Kan Grubu A . Öne çıkanlarda liste halinde paylaştım 💉 . #seviyeseviyesaglik #apayriyasam #gerçektıp #apayriyasamsistemi #ahmetapaileyitikşifayıücretsizbulanlar #yitikşifanınizinde #yitikşifa #yitikşifayıücretsizbulanlar...www.instagram.com
canım bitki çaylarına dikkat et olur mu fazlası zarar vermesinGecmis olsun ortagim
Sabah 2 yumurtalı omlet
Aksam salata
Arada kayisi cayi
Her turli bitki cayi
2 lt su
7000 adjm yürüdüm.
Yarin daha cok insallah