Öyle deme nefsini köreltiyorsun hiç değilse.Yok degil ama azicik onuda yesem ne yemesem ne
Bu hafta challenge yok diye biliyorum canımMerhaba keyfine içiyorum:) güzel oluyor tadı. Tahinin de bağışıklığı güçlendirici etkisi var onun da etkisi var tabii.
Bugün adım challenge olduğu için puanlar iki kat hesaplanıyor.
Benimde dersler 1,5 ay sürecek, ders dışı günlerde sadece kardiyo yapmayı planlıyorum. Pilates olduğu günler sıkılaşma kalan günler yağ yakma gibi olacak. İyi bir plan mı sence?Gunaydin kizlar
Kacamaksiz bir gun dilerim sizlere
Birazdan ise gidecegim
Suraya harika bir video birakiyorum
1ay sadece bunu ve yuruyus yapacagim
Bir tencere yemeğin içine koyduğun et çok sorun olmuyormuş.bir kere daha gördm ama ben etsiz çoooookkk nadir yemek yerim. evet mide sıkıntım var hazır gıdalar filan tüketince sindiremiyorum bir çoğu bana uyuyor ama etsiz doymam ki , haftada 2 et misebzelerle karışık yiyemez miyiz olmaz mı ki
canım bitki çaylarına dikkat et olur mu fazlası zarar vermesin
Ödem atıcı çayÇok güzel bir menü olmuş ödem atıcı çay ne bı de yoğurt kürü?
Belki daha önce paylaşmıştın da ben yeni olduğum için soruyorum
Günaydın kızlar
Gece açlıktan ölüyordum şimdi de tokum bu ne biçim iş anlamadım
En son 4 bin adımdaydın dinlenmedin gene dimi durmadın 14 bin yapmışdın
Challenge yokmuş spor 200 puan
Salon canım senin nasıl geçti dün?Adaçayı içiyorum şimdi. Dinliyorum eşimi
Ooo çok iyi
Afiyet olsun. Yine şahane bir gün olmuş ❤
MEnü spor şahane canımHerkese iyi geceler kızlar
Sabah:
1 wasa
1 yumurta
4 zeytin ve 1 dilim peynir
Aksam:
Haşlanmış tavuk ve salata
Şimdi adaçayı içiyorum. Gün içinde 1 bitki çayı ve 2 Türk kahvesi içtim.
Su: 2 litre
Spor:
30dk leslie 210 puan
9085 adım 454 puan
30 squat 60 puan
Toplam 724 puan
A Arrietty_sedulu Melegimkorusun
Canım aklıma gelmişken yazayım. Benim geçenlerde bahsettiğim eczaneden aldığım curcuminler gibi yediğin yoğurdun içeriği.,3.yk yoğurt pulbiber limon zencefil olarak ..
Nasıl oldu bu iş bize de nasip olsunGünaydın canımm
Bende dün 66,50 kg dım bugün düz 65Bir günde 1,5 kg vermişim ı Böyle gidersem 6,66 gün sonra ideal kilomda olacağım
Retroda bitti, ama biri bizimle eğleniyor hocam
Günaydın kaptanGünaydın kızlar
Tarif için teşekkür ederim en kısa zamanda deniycemÖdem atıcı çay
Bir tam ananas kabuğu
1 kabuk tarçın
Taze yada kuru zencefil baş parmak uzunluğu kadar ilave ediyorum
8 su bardağı su
Hepsini tencereye alıp 5 dk kaynatıyorum 2 ara ögün arasında tüketiyorum. Ananas pahalı hergün hergün almak mümkün olmuyor bende yarım ananas kabugu ile yapıyorum diğer yarısını buzluğa kaldırıyorum ertesi gün çıkarıp kullanıyorum.
Yoğurt kürü
Yarım elma rendesi
3yk yoğurt
2yk yulaf ezmesi
1tk zendecal
1çk karabiber
1çk toz kbiber
1çk tarçın
1çk keten tohumu
Ben yerken can çekişiyodum diytsyenime söyledim yeni bi tarif verdi bilindik
3.yk yoğurt pulbiber limon zencefil olarak ..
Onu bende kestiremedim. Bir şeyler şişkinlik yaptı sanırım. Cumadan pazartesiye 2 kg artı çıktım.Nasıl oldu bu iş bize de nasip olsun
Onu bende kestiremedim. Bir şeyler şişkinlik yaptı sanırım. Cumadan pazartesiye 2 kg artı çıktım.
Bugün de düne göre 1,5 kg eksiyim.
Benim de devreler yandı
ya o yuzden her gun tartilmayin diyorlar da ha ha kim dinliyor
ben hala artiyim maalesef.
senin detoks ise yaramis gibi.
Yaaa bu fikir harikaa ip atlayayım ozaman çok saol canımmmCanım aklıma gelmişken yazayım. Benim geçenlerde bahsettiğim eczaneden aldığım curcuminler gibi yediğin yoğurdun içeriği.,
Bana eczacı bunu yedikten sonra mutlaka en az yarım saat spor demişti. Yağ yakma özelliği varya bu içeriğin, yaptığın sporun da, yoğurdun da etkisi katlanır yani. Bunu yedikten sonra yarım saat sonra kardiyo, ip atlama, tempolu yürüyüş tarzı bir şeyler yap.
İşyerinde bir şey ararken, ardiye dolabında dambıl buldum. Biraz deneyeyim derken sandalyede bacak, ağırlık kol ve baldır çalıştım.Durum bildirimi yapayım sporlarşimdi sade kahve içiyorum yanı boş
Özlemişim spor yapmayı terledikçe keyif aldım