Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün akşam tartıda gördüğüm yüzünden gözlerim pörtledi.
Allahım lütfen içtiğim su ve çayların şişkinliği olsun.
Kaptan ben 71.9 idim ama fotoyu tarihli atmamıştım geçen cuma. Kahvaltı sonrası tarihi ekleyip atınca 72.2 çıkmıştı.***4.Takım 714. Etap***
neutral (65.10//%)
sedulu (66.1//%)
Ceyhans (62.5//%)
Ozzybal (79.7//%)
ozrengin (69.7//%)
Aylakkadin(61.7///%) 2 defa bildirimde bulunmadi. Yüzdesi 3´e bölündü
Serina08 (79.2//%)
Zeytur (85.1//%)
Istanbulin (57.45//%)
Emeeelll (76//%)
Osev (72.2//%)
Alys (66.1///%)
4. Takım ortalaması: %
**Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 714. Etap***
Rockandroll (65.8/) Yeni üye, baslangic tarihi 24.12.20, baslangic kilosu 70, Hedef 58 kg
sadece_ben (61.9/)Yeni üye, baslangic tarihi 08.01.2021 Baslangic 62,5kg Hedef 57 kg
-DOLUNAY- (60.6/) Yeni üye, Baslangic tarihi 12.01.21, baslangic 61 Kg, Hedef 52kg
Klbk33 (53.2/) sabit Yeni üye, Baslangic tarihi 20.01.21, baslangic 54 Kg, Hedef 49 kg
Sade_bilge (70.4/) Yeni üye, Baslangic tarihi 29.01.21, baslangic 73 Kg, Hedef 50 kg
Mathteacher (68/) Yeni üye, Baslangic tarihi 01.02.21, baslangic 68 Kg, Hedef 50 kg
graphicdesigner (73.6/) Yeni üye, Baslangic tarihi 18.01.21, baslangic 74.3 Kg, Hedef 63 kg
cikocev (88.4/) Yeni üye, Baslangic tarihi 30.01.21, baslangic 91.7 Kg, Hedef 65 kg
*** Izinli üyeler ***
Melegimkorusun (68.8/68/0.8) 66.8 ile 682. Etapda izne ayrildi
_Vera_ (66.4/66/0.4) 706.Etapda izne ayrildi
bnnu (62.6/62.5) 695. Etap da 59.7 ile izne ayrilan üye geri döndü
Ayse_M (93.4/93.6/%) 708.Etap da 95.7 ile izne ayrildi.
esmeriiim (62.7/)
Oooyy sebze sote ne güzel yanına yoğurt ya da ayranla protein eklersen mis gibi. Afiyet olsun canımbrokoli kabak sogan wokta pisiricem, teriyaki sos falan eklerim.
ana yemek de kirmizi mercimek corbasi, dun de mercimek yedim, az yemek istiyorum o yuzden bugun, kucuk bir kase yetsin diye kendimi telkin ediyorum
baska da bir sey yapasim yok ya. salata belki.
10 bin adim atip ustune belki birazcik yoga yaparim ben de bugun sadece.
Yaa proteinli akşam yemeklerine bayılıyorum. Gayet güzel ton baligi ama içine misir koyacaksan az koy şişmesin midende sonraKocaman bir kaba ton balıklı salata yapıp yemek istiyorum.
Bugün iştahım çok açık gözümü onunla doyurayım bari.
Bu akşam balık ve salata var menüdeKızlar nasılsınız ? Akşam yemekte neler var ?
Sabah spor yapmayayım dedim sonra rahat edemedim dün videosunu attığım zumbayi yaptım biraz enerji attım.
Sade kahve içiyorum şimdi de akşama ne yapsam diye düşünüyorum bulamadım canımın çektiği bir şey
Hadi bakalım inşallah. Bol bol eksi olsunBir kaç sene önce bende yapmıştım. Ne kadar eksi gördüğümü hatırlamıyorum ama sonucu beğenmiştim.
Dediğin gibi tadıda güzel oluyor. Ama iki saatte bir yemek zor gelmişti banada. Zaten baklagil şişiren acıktırmayan bir yiyecek.
Pazartesi başlayacağım bakalım 3 gün yapmayı düşünüyorum.
Afiyet olsun canım sana da hafif menü olacak ne güzelBu akşam balık ve salata var menüde
Ben de şimdi içtim kahvemi ohh miss.. Afiyet olsun
Günün her saati çıkabiliyorum, engel olamıyorum kendimeaksam tartiya mi cikilirmis hic
Ahahah kereviz pek gözledi. Yedik de yedik . Bi leğen yapmışız.bende de 2 tane yeşil çay var ikisinde de sinemaki var, yeşil çaylara sıklıkla koyuyorlar
kereviz salatası güzeldi galiba
ben de bu haftayı sevemedim regl haftamdı, aslında kaçamağım da olmadı ama spor yapamadım, aynısını içimden geçiriyordum siz beni haftaya görün diye
günaydın
Günün her saati çıkabiliyorum, engel olamıyorum kendime
Geçen duş öncesi ve sonrasında bile çıktım fark oluyor mu diye
Yok tatlım derimiz daha çok su çekermiş saçımıza göre. Hatta derinin kuruması saça göre daha geç olurmuş.sac kurulamadan once ve sonrasi fark ediyor
Ne çabuk geçti 2 haftaİyi akşamlar kızlarr yarın evime gidiyorum bi yanım üzgün bi yanım seviniyo çok karışık duygularmış amaan
Bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 3 zeytin bol yeşillik
Ara türk kahvesi
Öğle kabak detoks çorbası ve brokoli salatası zeytin yağlı
Ara 1 avuç leblebi
Akşam fırında balık ve salata
Su 3 lt
Spor 12000 adım 600 puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Yarına da fazla artı çıkmaktan çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok yolumuza devam edeceğiz bi şekilde
Tam 2 hafta değil de 10 gün ama göz açıp kapayana kadar geçti yaa sanki 1 gün olmuş gibi geleliNe çabuk geçti 2 hafta
Menulerım az ama kılo kaybı yok ah ben nere gıdem neyse bu haftayı kırılma haftası sayacamMenülerin gayet güzel gözüküyor eşim
Harıka yaa senle kılomuz aynı boyun kactı eşimİyi akşamlar kızlar bugünki öenüm
Sabah
3 yumurtadan peynirli omletin 1/4 ünü yedim
öğle
1 kase salata (kıvırcık-roka-domates- salatalık-kırmızı kapya biber-mozarella peyniri-patmesan peyniri) aşırı lezzetliydi ve tok tuttu tavsiye ederim
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
1 p kıymalı karnabahar
2 servis kaşığı mantarlı bulgur pilavı
ara
Sade filtre kahve
su:1,5 lt
Spor: yarım saat yürüyüş bandı
Ve evet adımsayarım var artık bakınız foto 3591 adım
A Arrietty_ @_Vera_ esmeriiim
Eki Görüntüle 2785223