Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hatırladımmmo günüü 20 bin yapsam ne ala diyennn serinaaaa taamm 24 bin adım atmıştıııı 😍😍
Yaa biraz oyle olmustu ama gercekten 20 bin atsam yeter diyodum bir gun oncesinde boya isleri beni baya yormuştu. Ama oldu iste öyle🤭🤭 yarin dinlenicem pek bisi tapmicam pazartesi 24 bini gecicem insallah ama buyuk rekoru kramam heralde. 40 bindi demi

Yaa biraz oyle olmustu ama gercekten 20 bin atsam yeter diyodum bir gun oncesinde boya isleri beni baya yormuştu. Ama oldu iste öyle🤭🤭 yarin dinlenicem pek bisi tapmicam pazartesi 24 bini gecicem insallah ama buyuk rekoru kramam heralde. 40 bindi demi
Aynen canım 40 bindi sevgili istanbulin istanbulin rekoru 🤭 inşallah bigün bizde geçeriz o rekoru 😅😅

Menu zaten buraya yazilacak kuzum.
Tarti olmamasi kotu olmus. Mezura var mi peki? Ölcüm alip devam ederiz tarti alana kadar. Ne dersin?
Spor ile destekle takimini. Puan hesabi unutma. Ilk sayfada yaziyor
Mezura da yok ama spor yapıyorum o puanları da bugün yazarım teşekkür ederim ☺️

K klbk33 E English_teacherrr kızlar şuan
5000 bin adımdayım
Jj videosu yaptım 13 dk
Chloe ting yaptım ama yarıda bıraktım 15 dk sonra çok agrım oldu sedulu sedulu canım acaba biraz daha kilo veripmi yapsam çok zorlanıyorum dündende kaldı o yorgunluk bedenin beynime sinyak gönderiyo pes et diyo napsam ki dün yaparken zorlanmadım bugün çok zorlandım

5000 bin adımdayım
Jj videosu yaptım 13 dk
Chloe ting yaptım ama yarıda bıraktım 15 dk sonra çok agrım oldu sedulu sedulu canım acaba biraz daha kilo veripmi yapsam çok zorlanıyorum dündende kaldı o yorgunluk bedenin beynime sinyak gönderiyo pes et diyo napsam ki dün yaparken zorlanmadım bugün çok zorlandım
Süpersin canım ama bence fazla zorlama biraz daha kilo verip öyle yapacağım ben onu yapamıyorum çünkü

5000 bin adımdayım
Jj videosu yaptım 13 dk
Vücudunu sen tanıyorsun canım rahatsız ediyorsa zorlama hiç

Süpersin canım ama bence fazla zorlama biraz daha kilo verip öyle yapacağım ben onu yapamıyorum çünkü

Vücudunu sen tanıyorsun canım rahatsız ediyorsa zorlama hiç

Klzar valla alışır diye çok zoladım kendimi bazen yapmadığım günde oldu vücudum dinlensin dedim 2 gün ara verip dün 50 dk yaptım sıkıntı yaşamadım ama bugünn o tempoya yetişemedim çok zorlandım biraz daha kilo veriyim yapıyım bende ama bölgesel çalışmaya devam gene öncesi sonrası yapcam inşallah

Klzar valla alışır diye çok zoladım kendimi bazen yapmadığım günde oldu vücudum dinlensin dedim 2 gün ara verip dün 50 dk yaptım sıkıntı yaşamadım ama bugünn o tempoya yetişemedim çok zorlandım biraz daha kilo veriyim yapıyım bende ama bölgesel çalışmaya devam gene öncesi sonrası yapcam inşallah
Dediğim gibi vücudu sıkıntıya sokmanin anlamı yok. O yüzden sen biliyorsun bırakman daha dogru bu durumda. İleride sakatlık vs yaşamaman için. Başka alternatif videolarla devam edersin bölgesel egzersizlere

5000 bin adımdayım
Jj videosu yaptım 13 dk
Ben de 80 nin altina dussem chloe ting e başlayacağım diyordum, simdi tam 80.0 ım😀. Haftaya başlasam mı? Spor sonrasi ağrıları düşündükçe korkuyorum.

Yürüyüşten geldim

Yürüyüş öncesi

1. Ara

250 ml dukan içeceği + 2kk büyüklüğünde üzümlü kek yedim

Keki komşum getirdi

Yürüyüş sonrası

2. Ara

1 dilim ananas

Yemek hazırlıyorum şu anda ve

3. Ara

250 ml dukan içeceği içiyorum

Ben de 80 nin altina dussem chloe ting e başlayacağım diyordum, simdi tam 80.0 ım😀. Haftaya başlasam mı? Spor sonrasi ağrıları düşündükçe korkuyorum.
O spor sonrası agrilari ben şöyle atlatıyorum: demek ki işe yarıyor kaslar aciyor bir ay sonra ganimeti güzel olacak diyorum. Zaten rest günleri var sürekli arka arkaya yapmıyorsun. Ben alıştığım icin bi tek persembe günü boş birakmaya dikkat ediyorum.

X