- 15 Ekim 2015
- 19
- 2
- 86
- Konu Sahibi Mary Loumanizer
-
Ama öyle feci kalbimi kiriyor ki, basa kalkmaya basladi mi, ya da benim iftiraci, yalanci, menfaatci biri oldugumu saymaya basladi mi, ne kadar da bati özentisi oldugumu, kendimi modern sandigimi, hanimefendi sandigimi, benim de sigortalarim atiyor ve bagirip, cagirip, telefon kapatip ayriliyorum, sonra özür diliyor, barisiyoruz ve yine aynisi oluyor.
26 yaşında hala hukuk öğrencisiyseniz bu adam size zararlı okulu uzatmışsınız en başta fake değilseniz ve ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun derim ben naçızane
oooçok da agresifiz yazdığımı ben turkıye şartları için yazdım muneccimmiyim ne bileyim sizin nerde yaşadığınızı bu dayılanmalarınızı sevgılınıze yapsaydınız da kendinizi ezdirmeseydiniz bu kadarPardon da fake olsam, buraya icimi dökmem. Ben bu yaziyi yazarken ellerim titredi üzüntüden. Biz yurtdisinda yasiyoruz, burada hukuk 10 sene sürüyor, Türkiye´de ki gibi degil.
Bu konun kapanacak tatlım biliyorsundur umarım, cünkü cok fazla dine girmişsin konunda. Bence ayrıldığınız iyi olmus, birbirine uygun olmayan insanlarsınız ve bu yıllar gecsede aşılacak Bi problem değil gibi görünüyor. Bunu bile bile evliliğe dogru gitmek bana çok mantıksız geliyor. Zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum, onun kafa yapısını değiştiremezsin. Ayrıca bu durumda sizde birbirinize helal değilsiniz, bundan sevgilinin haberi varmı?
ayrıca profılınıze akademisyen ve yüksek lısans yazmışsınız e hani hukuk öğrencısıydınız hangisi doğru sayın hanfendi acaba hangimiz yalancıyızPardon da fake olsam, buraya icimi dökmem. Ben bu yaziyi yazarken ellerim titredi üzüntüden. Biz yurtdisinda yasiyoruz, burada hukuk 10 sene sürüyor, Türkiye´de ki gibi degil.
Pardon da fake olsam, buraya icimi dökmem. Ben bu yaziyi yazarken ellerim titredi üzüntüden. Biz yurtdisinda yasiyoruz, burada hukuk 10 sene sürüyor, Türkiye´de ki gibi degil.
Almanya.
1. Staatsexamen ve 2. Staatsexamen diye geciyor. 2 sene de stajerligimiz var.
Ben Master´dayim. Türkiye´de Yüksek lisans olarak gecmiyor mu? Su anda durumuma mi aglayayim, burada tavsiye almak icin duydugum hakaretlere mi… size cevap vermeyecegim hanimefendi.. su anda inanin derdim siz degilsiniz.
Özür dilemen icin demedim ki, konun kapanır diye dedim tatlım. Bence dogru olan artık birbirinizden vazgeçmek. Sen kariyer yapmayı düşünüyorsun, o ise senin evde oturup ev hanımı olmanı. Hadi diyelim Bi şekilde bunu aştınız ve çalışmana İzin verdi. Eşine işinden veya iş arkadaşlarınla ilgili herhangi en ufak şikayetinde sana evde oturmanı teklif edecek, dertleşemeyeceksin bile. Bu sadece en basit örneklerden bitanesi, sürekli çatışma içerisinde olacaksınız.Evet, var. Ona göre zaten simdiye kadar evliydik. Hatalarimi yüzüme vurma diyor. Insanin icine o ümit var ya, konusarak asariz bu kadar sevgi sönmemissken bunca yildir, üstesinden geliriz düsüncesi. Psikolojim bozuldu artik. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyorum.
Din icerikli konuslar sildigini bilmiyordum, özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?