eşim benle hiç bir doktora gelmediği için zaten hep yarıda kaldı bana hiç destek vermiyor benim kendimin bilerek beynime yerleştirdiğimi düşünüyor
eşinizin sizinle gelmemesi çok gairp demek ki problem tamamen sizde değil, sizi yeterince uyaramayan hazırlayamayan eşinizde, kendisinin yüzleşmekten kaçtığı bir şey varki terapilere gelmeyi reddediyor bu tek başına sizin yapabileceğiniz bir şey değil iki taraflı bir şey o yüzden onun gitmesi şarttır. çünkü sizi sekse hazırlayacak olan ta kendisidir, kendisinin de sizi nasıl hazırlayacağını bilmesi destek olması gerekir. Bilmiyorum siz doğru kişiyle misiniz acaba ben bunu sorgulamaya başladım, çünkü eşinizin cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşıladığını bilemem zanda da bulunamam ama size yeterince destek olup olmadığını sorguluyorum, eğer size herhangi bir ihanette bulunuyorsa bu size de kendisine de yaptığı büyük bir haksızlıktır, 4 yıldır sizinle ayrılmamış seviyor olduğunu düşünüyorum ama tedavi sürecinde yarı yolda bırakması? peki sizin hayatınız ve cinsel ihtiyaçlarınız ne olacak? bu sizin hayatınız nasıl yaşamak isterdiniz sorusunun cevabını ancak siz kendinize verebilirsiniz.