• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Seansdan sonra başka bir yere lazere başlamak

Mikiifare

🌹herkes kalbinin ekmeğini yer 🌹
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
185
116
23
22
Selam kızlar.
Ben dioden buz lazerine gidiyorum . 4 seans oldu dokulmeler var ama hemen hemen aynısı gibi gözüküyor. Lakin sabırlı biriyim sonuçu için bekleyebilirim . Anlayanlar varsa size şunu soracaktım . Lazer yapan kızdan memnun kalmadım sadece o yapıyor salon da . Neden derseniz bır gün kolumun tekini unutuyor diğer gün başka bölgemi .şimdi ben başka yere başlasam 4. Seanstan devam etsem olurmu kızlar öyle . Ciddi anlamla sıkıntılı çünkü yapmadınız diyorum hayır yaptım siz hatırlamiyorsunuz ama ben yaptım diyor .
Sürekli 2 defa bu şekilde oldu . Ne yapmalıyım bana fikir verin lütfen .

Selam kızlar.
Ben dioden buz lazerine gidiyorum . 4 seans oldu dokulmeler var ama hemen hemen aynısı gibi gözüküyor. Lakin sabırlı biriyim sonuçu için bekleyebilirim . Anlayanlar varsa size şunu soracaktım . Lazer yapan kızdan memnun kalmadım sadece o yapıyor salon da . Neden derseniz bır gün kolumun tekini unutuyor diğer gün başka bölgemi .şimdi ben başka yere başlasam 4. Seanstan devam etsem olurmu kızlar öyle . Ciddi anlamla sıkıntılı çünkü yapmadınız diyorum hayır yaptım siz hatırlamiyorsunuz ama ben yaptım diyor .
Sorumluyla görüşün . Paramızla yalanlanıyoruz diyin . Resmen yalancı ve aptal muamelesi görüyormuşsunuz .zaten belli olur yakılan bölge
Ne demek siz hatırlamıyorsunuz

Ücret iadesi isteyin

Selam kızlar.
Başka yere gidebilirsiniz elbette. Ama şuan gittiğiniz yere verdiğiniz para yazık olacak. İçerde kalan seans ücretlerini size iade etmezler ki

Back