- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
- 68
- Konu Sahibi cukulukurabiye
-
hayırlı satışlaaaar :))
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1041443&d=1396001213
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1041446&d=1396001276 bu iki ürün satılmadıysa takas yapalım mı
sağol canııııım satılmadılar duruyorlar. kendime göre bir şeyler bulabilirsem neden olmasınbakıyorum ürünlerine
Eki Görüntüle 1043681 Eki Görüntüle 1043682 Eki Görüntüle 1043683 37-38 numara spor ayakkabı 2 kez giydim ayağımı sıktı dolapta durduğu için tozlu biraz aceleyle çektim sıkıntı yok hiç bir yerinde15 tl
Eki Görüntüle 1044060 ufak bir topuğu var isteyene detaylı foto çekerim 38 numara 10 tl
Eki Görüntüle 1044063 Eki Görüntüle 1044064 Eki Görüntüle 1044065 kırmızı şık babet kendinden simli gibi varla yok arası simler var :)) 38 numara 12 tl
bu kırmızı babeti düşünüyorum ama 37 ye büyük mü olur kalıbı nasıl
canım şimdi denedim. burun kısmı sıktı biraz benim ayağımı ama bilemem yine de sana nasıl olur :44: ölçerim istersen
ölçerseniz ii olur siz kaç giyiyosunuz normalde.bir de ayakkabı ne kadar kullanıldı
26 cm canım ama ucu sivri olduğu için tam olarak dibine kadar gitmez parmaklarınız o yüzden daha küçük gibi olur anlatabilmşimdir umarım. göründüğü gibi sorunu yok sayılı giydim canım dahada ayrıntılı foto atabilirim
anladım normalde kaç numata giyiyosun sen
38 canım çoğu zaman
sen onu bana ayır canım yanlız ben takas düşünüyorum benden takaslık bişi bulursan takas yapalım
ohaaaaaaaaaaa kamuflaj trenckotu şimdimi ekliyosun sen
sezon bitti burdaa OMG nasıl üzüldüm ben öyle şuan tanrııııımm:2:
kuzum şimdi gördüm vallahi dolapta koyayım dedimal sen seneye giyersin krakerim hahahahah benim kaban hesabı olur biraz
ben seneye kadar çatlarım ki aldığımı ertesi gün giymezsem ölürümseneye kadar satma sen bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?