4. Sayfaya Markalı Yeni Ciciler Eklendi 3 - 20 TL Arası Bakmadan Geçmeyin

üstte sorun olduğu açılmadığı için tekrar yüklüyorum indirim var hanımlarrrrrr:9::8:

ne alırsan 5 TL
$indir (22).jpg $indir (4).jpg $DSCF8702.jpg

ne alırsan 10 TL
$indir (5).jpg $DSCF8699.jpg $indir (3).jpg $indir (8).jpg $indir (9).jpg $etek tulum.jpg $DSCF8704.jpg

ne alırsan 15 TL
$indir (7).jpg $indir (6).jpg $DSCF8705.jpg $DSCF8710.jpg $indir (19).jpg

ne alırsan 20 TL
$bershka kahverengi kot.jpg $adl kot.jpg $mavi beyaz pantalon.jpg $mango kot etek.jpg
bir kaç tane yeni ekledim daha ekleyeceğim pazarlık payı var :10::9:

canım mavi marka pantolonu suan komik bir biçimde bulamıyorum evde:1: yarın gündüz gözüyle bulup yazarım bedenini büyük ihtimal 36 bedendi ama.
çiçekli etek ise 2 beden yazıyor yani 38-40 beden olsa gerek hiç giymedim bilmiyorum o yüzden tam olarak:1: mode bravo marka 10 tl demişim :)
pantalon 20 tl :)

Canim 2beden bana buyuk olur bu model etek yada elbise ariyorum.ama 38beden olacak hattabazen36bileoluyorbana.varmi canim.
bende 38 im denedim o kadar büyük değil canım :)
$DSCF8710.jpg $indir (19).jpg
bu ikisi uygun canım 38 e tam. eteğin bel kısmı dantel detaylı çok hoş. detaylı foto çekerim istersen
yarın yeni bir şeyler ekleyeceğim çıkabilir dolabın derinliklerinden:9: fakat suan bunlar var

Son düzenleme:
bende 38 im denedim o kadar büyük değil canım :)
Eki Görüntüle 1041096 Eki Görüntüle 1041097
bu ikisi uygun canım 38 e tam. eteğin bel kısmı dantel detaylı çok hoş. detaylı foto çekerim istersen
yarın yeni bir şeyler ekleyeceğim çıkabilir dolabın derinliklerinden:9: fakat suan bunlar var

Canim uzunu begendim.birde cicekliuide ayirirmisin.bendeki cantalara baksana takasyapalim.ne diycem beyaz ceket beden ve marka nedir canim.benim sayfafa 32den sonrasina bakabilirsin...

Canim uzunu begendim.birde cicekliuide ayirirmisin.bendeki cantalara baksana takasyapalim.ne diycem beyaz ceket beden ve marka nedir canim.benim sayfafa 32den sonrasina bakabilirsin...
kahverengi çicekliyi mi ayırayım canım yoksa uzun siyah üzeri çicekliyi mi
beyaz ceket 42 yazıyor etikette ama o kadar büyük değil yine 38 olur senin için denedim üzerimde duruşunu yada ölçülerinide atabilirim.
markası la divine :)

$deri ceket.jpg 1 beden ince deri ceket 20 tL
$kürk yelek.jpg s beden kürk yelek m bedene de olur 10 tl
$bershka elbise.jpg bershka elbise 26 beden 10 tl
$mango payetli.jpg mango marka s beden payetli gibi sadece ön tarafı bu şekilde arka tarafı düz elbise/tunik nasıl kullanmak isterseniz 10 tl
$mango sýrt dekolteli.jpg mango marka cici bluz benim için çok acık kaldı o yuzdne giyemedim hiç s beden 5 tl
$spor beyaz yelek 36 beden.jpg beyaz spor yelek 36 beden yazıyor 38ede olur 7 tl
$gri ip asklý.jpg ip askılı cici bluz arkadan bağlanıyor ama tabi ben beceremedim şimdilik:1: 36-38-40 olur 5 tl
$tül detaylý siyah.jpg stravivarius marka çok sık bluz s beden m ye de olabilir 10 tl
$indir (5).jpg penye kat kat etek s-m olur esniyor çünkü 3 tl
$indir (10).jpg çok şık bluz ama bana pek uymuyor giyemedim o yüzden 1 beden 10 tl kaliteli kumaştır
$indir (11).jpg beyaz bluz 1 beden 3 tl çok şeker
$indir (14).jpg siyah elbise/tunik nasıl isterseniz m beden yazıyor etiketinde 5 tl
$indir (17).jpg yine straplez elbise/ tunik etiketini kesmişim o yuzden s-m bedene uygun sanırım 5 tl

iki ve üzeri alımda indirim var hanımlarrrrrrr:8:

$zara babet.jpg orjinal zara marka babet 39 yazıyor ama 38e de uygun 20 tl sorunsuz
$dolgu topuk.jpg 38 numara hafif dolgu topuklu ayakkabı 12 tl
pazarlık payı varrrrrrrrrrrrrrr

$indir (22).jpg $indir (23).jpg $indir (24).jpg 37-38 numara spor ayakkabı 2 kez giydim ayağımı sıktı dolapta durduğu için tozlu biraz aceleyle çektim sıkıntı yok hiç bir yerinde:1: 15 tl

Canim burdaki kisa etegi degilde uzeri buyuk cicekli etek var onu istiyorum.birde burdaki uzun etegi.ikieteginde bouunu olcrrmisin sana zahmet

Back