4. Sayfaya Markalı Yeni Ciciler Eklendi 3 - 20 TL Arası Bakmadan Geçmeyin

canım mesaj attımdı

ölçerseniz ii olur siz kaç giyiyosunuz normalde.bir de ayakkabı ne kadar kullanıldı

26 cm canım ama ucu sivri olduğu için tam olarak dibine kadar gitmez parmaklarınız o yüzden daha küçük gibi olur anlatabilmşimdir umarım. göründüğü gibi sorunu yok sayılı giydim canım dahada ayrıntılı foto atabilirim :34:

26 cm canım ama ucu sivri olduğu için tam olarak dibine kadar gitmez parmaklarınız o yüzden daha küçük gibi olur anlatabilmşimdir umarım. göründüğü gibi sorunu yok sayılı giydim canım dahada ayrıntılı foto atabilirim :34:

anladım normalde kaç numata giyiyosun sen

$indir (26).jpg bu babette ayrıldııııııııı:46:
not : yeniler eklenecek :1:

$42 beden.jpg carmen marka elbise eteketinde 42 yazıyor ama 40 falanda olur o kadar büyük değil. 15 tl
$indir (39).jpg xs /s beden olduğunu sandığım bluz 3 tl
$indir (41).jpg buda s beden 3 tl
$mavi marka trenckot.jpg mavi marka xs / s beden trenckot 25 tl sıfırdan farksız
$mango bluz.jpg mango marka çok şık bluz önü uzun arkası biraz daha kısa bunun. özellikle önündeki dantel detayı çok hoş duruyor. 10 tl
$indir (35).jpg vena marka şirin bluz M/L beden 5 tl
$indir (43).jpg $indir (42).jpg mavi marka 25/30 beden pantalon 15 tl
$indir (10).jpg 38 numara çok şık babet. lastikli olduğu için bu şekilde gözüyor isteyene detayı foto çekerim. 12 tl
$indir (29).jpg $indir (31).jpg $indir (30).jpg ve günün bombası :1: şık mı şık , şıkır şıkır simli abiye elbise. önü kısa arkası uzun.
36 bedene uygundur 38e de olabilir. bir kez kuzenimin düğününde giymiştim. 50 tl fiyatı

ohaaaaaaaaaaa kamuflaj trenckotu şimdimi ekliyosun sen :53:
sezon bitti burdaa OMG nasıl üzüldüm ben öyle şuan tanrııııımm :43::2::14::5:

Back