- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi cukulukurabiye
canım üzeri büyük çiçekli olan eteğin boyu 57 cm
diğer siyah olan eteğin boyu ise 64 cm
Ikidideuygunbenimicin.kisagiyemiyorumda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üzeri büyük çiçekli olan eteğin boyu 57 cm
diğer siyah olan eteğin boyu ise 64 cm
Ikidideuygunbenimicin.kisagiyemiyorumda.
doğrudur tabi canım. tamamdır o zaman ayırdım sana onları
duruyor ikiside canımo pembe olan 36 beden 38ede olur ama sanırım
evet bana suan olmadığına göre sana tam olur şimdi baktım etikette de 36 yazıyor36 olması daha iyi cnm benım için 34 36 gıyıyorum zaten :) seçtiğim 3 ürün toplam nedir ödeme yöntemin nasıl cnm :)
Eki Görüntüle 1043681 Eki Görüntüle 1043682 Eki Görüntüle 1043683 37-38 numara spor ayakkabı 2 kez giydim ayağımı sıktı dolapta durduğu için tozlu biraz aceleyle çektim sıkıntı yok hiç bir yerinde15 tl
evet bana suan olmadığına göre sana tam olur şimdi baktım etikette de 36 yazıyor![]()
canım pantolonu 10 a düştüm elbise 10 ayakkabınında 2 sini kırpayım toplam 30 olsun. hesaba yatırırsın o şekilde yaparız
Ay ne tatlı cicilermişşu üst ortadaki kot pantolonun fiyatı ne kadar ?
arkadaşım buna talibim ama 37 mi 38 mi :)
Tm cnm o zaman pazartesi baska arkadasa ödeme yapıcam senınkınıde salı yada carsamba yatırabılırım gönderdıkten sonra yazarım kargomu yollarsın bana :)
canım benim 38 numara ayaklarım sıktı biraz giydikçe açılır mı bilmiyorum iki kez giydim çünkü. 37 yi sıkmaz diye düşündüm :)
ben 36 buçuk 37 giyiyorum çok 38e yakınsa bol gelebilir almak istiyorum beğendim de
ben büyük geleceğini sanmıyorum canım dediğim gibi 37ye daha uygun olur sıkmaz çünkü bende 38-39 giyiyorum büyük ihtimal ondan sıktı
ölçerim istersen tabanını![]()
not: şimdi denedim sana olacağına kesin kanaat getirdim :))
Lescon ,nike gibi firmaların ayakkabı kalıplar yarım kalıp küçüktür bunu göz önünde bulundurun derim ve mutlaka satıcıyada sorun belki açıklamada belirtmemiş olabilir her markayı aldığınız ürün için kalıp sorunuz.
yazmış canım ayakkabının altında 38 mi yazıyor :)