4. Sayfaya Markalı Yeni Ciciler Eklendi 3 - 20 TL Arası Bakmadan Geçmeyin

36 olması daha iyi cnm benım için 34 36 gıyıyorum zaten :) seçtiğim 3 ürün toplam nedir ödeme yöntemin nasıl cnm :)
evet bana suan olmadığına göre sana tam olur şimdi baktım etikette de 36 yazıyor :(
canım pantolonu 10 a düştüm elbise 10 ayakkabınında 2 sini kırpayım toplam 30 olsun. hesaba yatırırsın o şekilde yaparız

evet bana suan olmadığına göre sana tam olur şimdi baktım etikette de 36 yazıyor :(
canım pantolonu 10 a düştüm elbise 10 ayakkabınında 2 sini kırpayım toplam 30 olsun. hesaba yatırırsın o şekilde yaparız

Tm cnm o zaman pazartesi baska arkadasa ödeme yapıcam senınkınıde salı yada carsamba yatırabılırım gönderdıkten sonra yazarım kargomu yollarsın bana :)

canım benim 38 numara ayaklarım sıktı biraz giydikçe açılır mı bilmiyorum iki kez giydim çünkü. 37 yi sıkmaz diye düşündüm :)

ben 36 buçuk 37 giyiyorum çok 38e yakınsa bol gelebilir almak istiyorum beğendim de

Eki Görüntüle 1044035 $indir (19).jpg $DSCF8699.jpg $mavi beyaz pantalon.jpg $DSCF8704.jpg
bu ürünler ayrılmıştır arkadaşlar:46::46::46:
fiyatta yardımcı oluyorum beğenin yeteeeeerrrr :16:

ben 36 buçuk 37 giyiyorum çok 38e yakınsa bol gelebilir almak istiyorum beğendim de

ben büyük geleceğini sanmıyorum canım dediğim gibi 37ye daha uygun olur sıkmaz çünkü bende 38-39 giyiyorum büyük ihtimal ondan sıktı :1:
ölçerim istersen tabanını:1::1:
not: şimdi denedim sana olacağına kesin kanaat getirdim :))

Son düzenleme:
ben büyük geleceğini sanmıyorum canım dediğim gibi 37ye daha uygun olur sıkmaz çünkü bende 38-39 giyiyorum büyük ihtimal ondan sıktı :1:
ölçerim istersen tabanını:1::1:
not: şimdi denedim sana olacağına kesin kanaat getirdim :))

ölçebilirsen çok sevinirim canım zahmet olmazsa

Lescon ,nike gibi firmaların ayakkabı kalıplar yarım kalıp küçüktür bunu göz önünde bulundurun derim ve mutlaka satıcıyada sorun belki açıklamada belirtmemiş olabilir her markayı aldığınız ürün için kalıp sorunuz.
yazmış canım ayakkabının altında 38 mi yazıyor :)

Lescon ,nike gibi firmaların ayakkabı kalıplar yarım kalıp küçüktür bunu göz önünde bulundurun derim ve mutlaka satıcıyada sorun belki açıklamada belirtmemiş olabilir her markayı aldığınız ürün için kalıp sorunuz.
yazmış canım ayakkabının altında 38 mi yazıyor :)

27 cm canım tabanı. evet 38 yazıyor kalıbı küçük belli yoksa bana tam olurdu ayağım girerken bile zorlandı:))

$renkli.jpg ufak bir topuğu var isteyene detaylı foto çekerim 38 numara 10 tl
$indir (26).jpg $indir (27).jpg $indir (28).jpg kırmızı şık babet kendinden simli gibi varla yok arası simler var :)) 38 numara 12 tl

Back