4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

Kesin bizimle devam edecek arkadaslar yarin sabah uyaninca hic bisi yiyip icmeden tuvalete gidip bana kilosunu yazsin yarin aksam sizide birinci sayfadaki listeye ekleyeyim.

abla sana özel mesaj atamıyorum eski mesajlarını siler misin
bende geldimm off affeder misiniz beniii ((

hos geldin canım bosalttım kutumu bizde p.tesi basladık zaten affetmek ne kelime sana kapım sonuna kadar acık:)

valla ben acıktım bişeyler atıştırıcam pek bişey yemedim yani vaktim olmadı şimdi yicem ama yarın daha dikkatli olucam cezada verebilirsinizzz

dogrudur ama her öğünde mutlaka 2 dilim ekmek ya da 2 kasık makara ya da pilav yemek lazım. vucudun karbonhidratlara da ihtiyacı var.

her öğünde 2 dilim ekmek ya da makarna falan mı?

Katılmıyorum..ben normalde bile her öğünde 2 dilim ekmek ya da hergün makarna vs yemem..o dediklerini ben her öğün yesem 5 kilo daha fazla olurum..

Ben makarna pilavı kestim..günlük ekmek dilimim 3 ü aşmıyor şu an.. o da kepekli ya da diet ekmek.

kesinlikle çagla ya katılıyorum. bu kadar az yiyerek vucuduna eziyet ediyorsun.

zaten çok az yiyerek verilen kilolar yağdan değil kastan ve sudan gidiyormuş..yani çakma kilo kaybı..sonrasında hoop aynen geri..

dikkat etmek lazım..

Son düzenleme:
Bu arada bugün arkadaşıma oturmaya gittim..herşeyden azar azar tatmama rağmen bugünkü kalori miktarımı doldurdum..

1260 kalori almışım..
yani akşam yemeği yok bana zaten acıkacağımı da sanmıyorum.
az tiramisu
az böre
az patates salatası vs derken limitim doldu.

evet ıkı tabak daha corba ıctım ve bır adet nar yedım 500 kal

toplam 1400 kal

günde 1 insanın yemesi gerekn 8 dilim ekmek(asla beyaz ya da kepek ekmegi değildir, tam tahıllı ya da cavdar ekmegidir) vardır. ama bunlar corba, makarna, pilav olarak alabilir. 2 dilim ekmek= 1 kase corba= 2 kasık pilav=2 kasık makarna.

buna katılıp katılmayacagın da tabiki senin bileceğin iştir ama bir cok diyetisyen, saglıkcı, sporcu bunu dile getiriyor, eminim bir şeyi biliyorlar ki söylüyorlardır. ki diyetisyenim o 8 dilim ekmegi ana öğünlerimde yemediysem ara öğünlerimi mutlaka yemem gerektigini söylüyor. eğer bugun yediklerimi okuduysan aynen günlük o şekilde yiyerek daha önce kilo vermiştim.
yanlış anlama bunları tartısmak ya da bilmişlik yapmak için söylemiyorum. senin ve diyet yapan bir çok insanın iyiliği için. haa ister uyarsın ister uymazsın bunu herkes kendisi bilir.

Son düzenleme:
kızlar denız gunes arkadasımız yonlendırdı benıde azonce bu topıge benıde alın aranıza:)).bende bı bes kılo versem cok ıyı olacak...ıkı gundur basen bacak hareketlerı felan yapıyorum gunde 15 dak. bogazımı cok tutamıyorum ama burayı bı oyun gıbı dusunursek belkı tutabılırım burda:) siz neler yapıyorsunuz gunde kac kalorı yıyorsunuz en fazla

Hos geldin canim kisiden kisiye degisir ama ben asla 1400u gecmiyorum eminim burda daha iyi motive olursun heleki kacamak yaptiysan aksam buraya girip herkesin saglikli yediginj gorunce moralmen cokuosun ben niye yedim kilo veremicem die o yuzden birlikten gercekten kuvvet doguyor:) oyunda sna basarilar :) ayrica isteyipde basaramicak kimse yokstur opulduuun:)

hoşgeldin canım

hoşbulduk kısslarrr akşamları konusuruz burdan bugun artık olanlar oldu yemek konusunda yarından ıtıbaren dıkkat edıcem opuldunuz

2012-11-01 tarihli
[1] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[2] Alış-Veriş Yapmak 10 dak 39.06
[3] Bebek emzirmek 60 dak 500.4
[4] TADELLE 1 1ADET (32GR) 156
[5] Ekmek 3 DİLİM 195
[6] Köy Peyniri 0.50 GRAM 0.49
[7] Karnıyarık 0.50 PORSİYON 135
[8] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[9] çikolata kaplamalı N**** (Siyahi) 1 100 gr 490
[10] Nescafe 3`ü 1 arada 1 PAKET 78
[11] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[12] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[13] Sarelle 0.10 gr 0.24
[14] Ekmek 3 DİLİM 195
[15] Köy Peyniri 0.10 GRAM 0.098

Toplam : 1256.368 kal. off bugün kaçtı fazlasıyla =((( günü kapattımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…