muckss:1hug:oo süper makyajlar var :jeyyar:
panda benim de favorim oldu vallahi :lepi:
başarılar herkese a.s.
deilyoksam panda maeves mi??tadlimmm kalkarlar birazdann hahah annem şimdii azarlarr mademm uyanıksındaa niee hazırlamadınn sofrayıı dieeee
ciddi emek var burda ellerinize sağlkl kızlar:)) gidip bambumu ısırıp yatıcam:))) herkese başarılar..
la defol:mymeka::roflol:ayrıca o pandalı kız benim idolüm:lepi:gayet pörfekto:smiley-cool:
offffffffffffff çok kötüüüyümm ama şu geyiği kaçırmak istemiorum burda yazılanalra gülerken hele de şu bambuyu ısıran pandaya gülerkenn biraz canımın acısı geçioo
su panda ciksin ortaya kimkiiiidelikafadulden
yha pandaya bakip bakip gülüyorumm :roflol: süpersin yhaa harbiden sırnaşık şey
ımageshack e atarken küçültebilirsin yerimseniben
Resize Image seçeneklerini kullan
vaowwwwwww tadli çok süper bi konu...tebrik ederim şekerim.....oylamaya katılıyorum.....
birinin ismi yazıyor yanında şekerrrrr haksızlık olmasın.bi müdahale etttttt
hepside birbirinden harika görunuyor inşallah hak eden kazanır bol şanslar canlarım
tadlim bebeğim seninde emeğine sağlık canım benimopuyorumnanaktan
ooooo nasıl bı yarısma olmus bole yaaaaaaa benım makyajımda solukmu kalmıs baya ne(((((( oya baksanaaa
aso kuzen benı delı etme ordemeeee sırın demıssın ole bole demısın sadece bır oyum var yaaaaaaaa( :)))))
amann bılıyodum zaten benım makyejım olesıne oldu eylencesıne yanı sonucda resmımı gonderırıken kazancam umuduyla eklmedım yanı
kızlar bu arada ben resmımı yapıp yolldıgımda ısmımı yamıstım daha oyunun kuralları bellı bıle deıldııı tadlı arkdsımıza saorabılırısnız resmı ılk gonderen bendım tebrık aldım :) o yuzden bu sekıl oldu ama ısmımınde yazılı oldugu kızım resmı bozmazdı tadlı keske kesıp eklesdın makyajımı
tadlı bu arada alındım sanaa ben resmı ılk sana yollayandım tebrık bıle ettın benı ama resmım 15 . sırada(( hıhh alındım sanaaa lülülülülülülülülülülülü
asom kuzişimm ordemın ayakları neden ole oldu bende anlmadım valla bacım bosver cızırtmısım bıseyler benden bı makyaj ısde :))
Bu sefer çok zorlaniciyim kanımcakafamçokkarıştı
Şimdiye kadar yapılan (makyaj yarışmalarından) en güzeliopuyorumnanaktan
1 mi desem
4 mü desem:asigim:
6 mıfisfisfis
yoksa 13 mü:sm_confused:
offfff, nasıl çıkılacak bu işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?