Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayvan makyajı hee...peki hiç yapan oldu mu bakayım örnek alayım kendıme, küçük eklemelerle benden muhteşem bir suaygırı olur. bu yarışmada rakip tanımam valla.
canlar ben yatmayaaa, aaaa olmaski ama 00.00 ı bekledik ama yook, neyse sağlık olsun canlar ama bidakine kurallar kesin olsun yanee..
bebem davetiyeye ne gerek,
yerimiz belli insan cikar cikar gelir deel milülülülülülü
Aradım şimdi ama ulaşılamıyor :gitme:
mafoldumbenyaa tadlimm yapmış olabilirr amaa bu saate bırakılmazki hiç mi internet kafe yok arkadaşı yokk vs vs vs. yaniiii:1no2::1closedeyes::umursamaz:
Ay ben de geliyom o zaman zemuszemus
canım öyle deme
yoldalar şu anda, evinde değil ki
yok hacerim anlatamadımm günlerr önceden yapmış diosunuz yaa o zman bi internet kafeden ya da ne biliyim neti olan bi arkdaşı vs.birinden yükleseydi.tatilde miydi nerdeydii anlamadımkii kaç gündür evinde yok muydu da eve yeni geelio nerde yoldaa:uhm:
yok hacerim anlatamadımm günlerr önceden yapmış diosunuz yaa o zman bi internet kafeden ya da ne biliyim neti olan bi arkdaşı vs.birinden yükleseydi.tatilde miydi nerdeydii anlamadımkii kaç gündür evinde yok muydu da eve yeni geelio nerde yoldaa:uhm:
nannn manyaak kedii hanii se yapıp yollamadınn mıııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemileklava::tomato:çabukk yapp gell 1 e kdarrr çabukk gözüme gözükme yapana kdarrr:tomato: