Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj Ürünleri 4. Hayvan Temali Yarisma Oylamasi
- Konu Sahibi bekolim
- Başlangıç Tarihi
Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
ilarzucum çok güzel yapmışsın ya züper olmuşşşşş
canısım çok teşekkür ederim valla çok takip edemedim emme çok sevindim mutluyum huzurluyum:)))
arzu krosu birinciligini tebrik ederuk,
adresini $eddir de hediyeni yollayaklülülülülülü
vercem tabi çiçeğim kaçar mı fotosunu çekip koyacam da birincilik hedayem diyüüü:))
aldın mı kıss arzunun hediyesini??
merak ettim ya ne aldın??
göreceksiniz eeppiiniz göreceksiniz heç meraklanmayın çiçek gözlüler
heee yaa ne aldın ne aldın ilarzumaaa kaydırakk yolla da tekken sıkılmasınnnkaydirigubbakcemile3
kız meraklı valla sen sopa istiin yaa bi kaydırağı kıskandın dime sen kayamadın sevdiceğinle diyee nolcek laa ben de saa yollarım bi kaydırağın lafı mı olur maksat eğlence olsun:):roflol:
kız meraklı valla sen sopa istiin yaa bi kaydırağı kıskandın dime sen kayamadın sevdiceğinle diyee nolcek laa ben de saa yollarım bi kaydırağın lafı mı olur maksat eğlence olsun:):roflol:[/QUOTE]
yokkk arzummm bakmaa sen banaaaakannehirakannehirhahaha ay sana smile ararken bayılan smile bulldum süperrakannehir nyse yazıma kaldıgım yerden devam ediyimm kızzmaa zuzumm moralimmm bozuk bugünlerde kk da işi geyiğe sarıp mutlu olmaya çalışıyorumm.ayrıcaa cidden senin adına sevindimm canımm gezdin geldin sevgilinlee çünkü ne de olsa mesafe ardı aranızdaaaaa ilaç gibi gelmişitrr bu sana allah mululugunuzu daim etsin cnmm:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz
:asigim:
yokkk arzummm bakmaa sen banaaaakannehirakannehirhahaha ay sana smile ararken bayılan smile bulldum süperrakannehir nyse yazıma kaldıgım yerden devam ediyimm kızzmaa zuzumm moralimmm bozuk bugünlerde kk da işi geyiğe sarıp mutlu olmaya çalışıyorumm.ayrıcaa cidden senin adına sevindimm canımm gezdin geldin sevgilinlee çünkü ne de olsa mesafe ardı aranızdaaaaa ilaç gibi gelmişitrr bu sana allah mululugunuzu daim etsin cnmm:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz
:asigim:
Son düzenleme:
- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
kız meraklı valla sen sopa istiin yaa bi kaydırağı kıskandın dime sen kayamadın sevdiceğinle diyee nolcek laa ben de saa yollarım bi kaydırağın lafı mı olur maksat eğlence olsun:):roflol:
:asigim:[/QUOTE]
akannehir
ay ben de çok beğendim bu simili kızzz akannehirakannehir
bayılırsın tabi çiçeemm kaydırak lafını duyunca tabiiakannehir
beni bak neye moralim bozuk kız süper annenle kavga mi ettiniz yohsammm kızdırma kadını bak hepimizin anası o Şeniz,
sevgilin mi canını sıktı
git sen de onun karşısnda iki limon sık rahatlarsın:içelim:
de ki benim içimi ahanda böyle sıktın de yetti gali deeelmaz:
akannehir
akannehir
beni bak neye moralim bozuk kız süper annenle kavga mi ettiniz yohsammm kızdırma kadını bak hepimizin anası o Şeniz,
sevgilin mi canını sıktı
de ki benim içimi ahanda böyle sıktın de yetti gali deeelmaz:[/QUOTE]
vallaa bende bilmiommmm sefgülümle aramızz nasılllll kayıp gidioz iştee.yanımda yokki karşısında limon sıkıyımm.herkess memleketindeeeakannehirakannehirnyseemmm iştee üleee arzummmŞeniz
akannehir
sevgilin mi canını sıktı
de ki benim içimi ahanda böyle sıktın de yetti gali deeelmaz:[/QUOTE]
vallaa bende bilmiommmm sefgülümle aramızz nasılllll kayıp gidioz iştee.yanımda yokki karşısında limon sıkıyımm.herkess memleketindeeeakannehirakannehirnyseemmm iştee üleee arzummmŞeniz
- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
ay ben unuttum yarışmayı :roflol: oyumu verdim çekildim
arzum mu birinci olmuşşşş delikafadulden
bebeğim kutlarım, öperim, yalarım, yutarım :hooray:
tebrikler arzucummm
hepsi aciip olmusss artezin makyaji heledeee sositososito
çoook teşekkür ederim çiçekleerr ben de hepiniziiiiii
ısırırıııımmmm:)))))