kız meraklı valla sen sopa istiin yaa bi kaydırağı kıskandın dime sen kayamadın sevdiceğinle diyee nolcek laa ben de saa yollarım bi kaydırağın lafı mı olur maksat eğlence olsun:):roflol:
kız meraklı valla sen sopa istiin yaa bi kaydırağı kıskandın dime sen kayamadın sevdiceğinle diyee nolcek laa ben de saa yollarım bi kaydırağın lafı mı olur maksat eğlence olsun:):roflol:[/QUOTE]
yokkk arzummm bakmaa sen banaaaakannehirakannehirhahaha ay sana smile ararken bayılan smile bulldum süperrakannehir nyse yazıma kaldıgım yerden devam ediyimm kızzmaa zuzumm moralimmm bozuk bugünlerde kk da işi geyiğe sarıp mutlu olmaya çalışıyorumm.ayrıcaa cidden senin adına sevindimm canımm gezdin geldin sevgilinlee çünkü ne de olsa mesafe ardı aranızdaaaaa ilaç gibi gelmişitrr bu sana allah mululugunuzu daim etsin cnmm:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz :asigim:
kız meraklı valla sen sopa istiin yaa bi kaydırağı kıskandın dime sen kayamadın sevdiceğinle diyee nolcek laa ben de saa yollarım bi kaydırağın lafı mı olur maksat eğlence olsun:):roflol:
yokkk arzummm bakmaa sen banaaaakannehirakannehirhahaha ay sana smile ararken bayılan smile bulldum süperrakannehir nyse yazıma kaldıgım yerden devam ediyimm kızzmaa zuzumm moralimmm bozuk bugünlerde kk da işi geyiğe sarıp mutlu olmaya çalışıyorumm.ayrıcaa cidden senin adına sevindimm canımm gezdin geldin sevgilinlee çünkü ne de olsa mesafe ardı aranızdaaaaa ilaç gibi gelmişitrr bu sana allah mululugunuzu daim etsin cnmm:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz :asigim:[/QUOTE]
akannehir
ay ben de çok beğendim bu simili kızzz akannehirakannehir
bayılırsın tabi çiçeemm kaydırak lafını duyunca tabiiakannehir
beni bak neye moralim bozuk kız süper annenle kavga mi ettiniz yohsammm kızdırma kadını bak hepimizin anası o Şeniz,
sevgilin mi canını sıktı
git sen de onun karşısnda iki limon sık rahatlarsın:içelim:
de ki benim içimi ahanda böyle sıktın de yetti gali deeelmaz: