4 haftalik bebek ultrasyonda belli olurmu

Semos

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.875
8.312
108
40
Hanimlar merhaba ben daha yeni hasteneden cikdim ve bebegim benim bildigim nerdeyse 4 haftalik olcak yarin ve ultrasyonla bakildiginda burda birdey var ama tam olarak ne bilemiyoruz dediler yani gebelikmi deilmi birsey diyemediler 4 haftalik bebek gorunurmu hanimlar ultrasyonda.
48 saat icerisinde geri gel dediler kan aliyolar hamileligi iyice kesinlestirmeleri icin

Canım aynı durum bende de var dün kan tahlili öğlen 3 de 381 cıktı akşam bir daha yaptırdım 10 da 468 cikti bakalim yarin bende gidicem insallah gözükür senin kan degerlerin ne kadardi

Daha çook erken kan değerlerin sağlıklı yükseldiği sürece 5. Haftada anca görürsün keseyi sonrada bebeğini en Son kalP atışlarını sabret daha çok yeni

Canım aynı durum bende de var dün kan tahlili öğlen 3 de 381 cıktı akşam bir daha yaptırdım 10 da 468 cikti bakalim yarin bende gidicem insallah gözükür senin kan degerlerin ne kadardi
Benim daha yeni aldilr kanimi 2 saate belli olurmus bise var dediler ama tam olarak bebek diyemeyiz 48 saat icerisinde dddiler ve sag tarafimdaki yumurtalik muhtemelen catlamis yumurtalmis onu gosterdi o cok buyukdu

Daha çook erken kan değerlerin sağlıklı yükseldiği sürece 5. Haftada anca görürsün keseyi sonrada bebeğini en Son kalP atışlarını sabret daha çok yeni
Insallah oyledir insallah daha cok erkendir cok korkdum bise var doye esimede belli etmedim ama icim icimi yiyo

Haftanızı neye göre hesapliyorsunuz acaba ben de hamileyim... . Çünkü ben ovulasyon testleriyle takip ediyordum ama doktora gittiğimde Son adet tarihimi sordu kesenizi gördünüz mü acaba

Haftanızı neye göre hesapliyorsunuz acaba ben de hamileyim... . Çünkü ben ovulasyon testleriyle takip ediyordum ama doktora gittiğimde Son adet tarihimi sordu kesenizi gördünüz mü acaba
Ben normalde son adettarihime bakdimda hesapladim ama hastanede salakdilar galiba 5+6 cikardilar ama o yanlis dediler.
Kesemde bilmiyorum isde birsey var ama dedi bebekmi deilmi bilemedi keseydi galiba o

Benimde son adet tarihime göre 6. Haftaya giricem ama yumurtlamaya göre 4. Haftamdayım doktorum gelecek hafta gelmemi söyledi keseyi görmek için dün baktı kese görünmüyo dedi hcg değerim 1122 çıktı normal mi sizce

Kan degerini bilmiyorum ama ben netten hesapladigimda ben yarindan sonra 4 haftama gircem ve doktor bakdiginda bise var ama bebekmi deilmi bilmiyorum dedi muhtamelen kesedir diyorum ben kan sonuclarimda 1 saata kadar aciklancak ben sizi haberdar ederim burdan

Kese en erken beta 1500-2000 olunca görünür diye biliyorum

Kese en erken beta 1500-2000 olunca görünür diye biliyorum

Bacim bide sn bikirsin keseyi gorduk sonrasinda yumurtaliklar yine catlicakmis gibimi oluyor cunku bana kese gosterdi ne oldugunu bilmiyorum dedi birsey var ama sonrasinda sag yulurtami gosterdi baya buyumusdu

4.5,5, 5,5 haftalıkken görünüyor. Daha çok erken. Telaş etme bi dahaki ultrasonda görürsün inşaallah

Ayy insallah oyledir bakalim kac cikacak benimkide 1 saati kaldi sonuclarin cikmasina
Ben 6 haftalıkken gördüm keseyi ilk o zaman gitmiştim doktora bebegi de o zaman gördük sonra doktor kalp atışı için 2 hafta bekle gel dedi 8 hafta olunca da kalp atışı duyuldu inşallah seninki de sorunsuz ilerler canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Benim daha 4 haftama yeni gircem kese bence gorunuyo bebek diyemedikleri sey keseydi emin olmak icin galiba caguriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…