Daha çook erken kan değerlerin sağlıklı yükseldiği sürece 5. Haftada anca görürsün keseyi sonrada bebeğini en Son kalP atışlarını sabret daha çok yeniHanimlar merhaba ben daha yeni hasteneden cikdim ve bebegim benim bildigim nerdeyse 4 haftalik olcak yarin ve ultrasyonla bakildiginda burda birdey var ama tam olarak ne bilemiyoruz dediler yani gebelikmi deilmi birsey diyemediler 4 haftalik bebek gorunurmu hanimlar ultrasyonda.
48 saat icerisinde geri gel dediler kan aliyolar hamileligi iyice kesinlestirmeleri icin
Benim daha yeni aldilr kanimi 2 saate belli olurmus bise var dediler ama tam olarak bebek diyemeyiz 48 saat icerisinde dddiler ve sag tarafimdaki yumurtalik muhtemelen catlamis yumurtalmis onu gosterdi o cok buyukduCanım aynı durum bende de var dün kan tahlili öğlen 3 de 381 cıktı akşam bir daha yaptırdım 10 da 468 cikti bakalim yarin bende gidicem insallah gözükür senin kan degerlerin ne kadardi
Insallah oyledir insallah daha cok erkendir cok korkdum bise var doye esimede belli etmedim ama icim icimi yiyoDaha çook erken kan değerlerin sağlıklı yükseldiği sürece 5. Haftada anca görürsün keseyi sonrada bebeğini en Son kalP atışlarını sabret daha çok yeni♥
Haftanızı neye göre hesapliyorsunuz acaba ben de hamileyim...Daha çook erken kan değerlerin sağlıklı yükseldiği sürece 5. Haftada anca görürsün keseyi sonrada bebeğini en Son kalP atışlarını sabret daha çok yeni♥
Ben normalde son adettarihime bakdimda hesapladim ama hastanede salakdilar galiba 5+6 cikardilar ama o yanlis dediler.Haftanızı neye göre hesapliyorsunuz acaba ben de hamileyim.... Çünkü ben ovulasyon testleriyle takip ediyordum ama doktora gittiğimde Son adet tarihimi sordu kesenizi gördünüz mü acaba ❤
Kan degerini bilmiyorum ama ben netten hesapladigimda ben yarindan sonra 4 haftama gircem ve doktor bakdiginda bise var ama bebekmi deilmi bilmiyorum dedi muhtamelen kesedir diyorum ben kan sonuclarimda 1 saata kadar aciklancak ben sizi haberdar ederim burdanBenimde son adet tarihime göre 6. Haftaya giricem ama yumurtlamaya göre 4. Haftamdayım doktorum gelecek hafta gelmemi söyledi keseyi görmek için dün baktı kese görünmüyo dedi hcg değerim 1122 çıktı normal mi sizce
Kese en erken beta 1500-2000 olunca görünür diye biliyorumHanimlar merhaba ben daha yeni hasteneden cikdim ve bebegim benim bildigim nerdeyse 4 haftalik olcak yarin ve ultrasyonla bakildiginda burda birdey var ama tam olarak ne bilemiyoruz dediler yani gebelikmi deilmi birsey diyemediler 4 haftalik bebek gorunurmu hanimlar ultrasyonda.
48 saat icerisinde geri gel dediler kan aliyolar hamileligi iyice kesinlestirmeleri icin
Kese en erken beta 1500-2000 olunca görünür diye biliyorumCanım aynı durum bende de var dün kan tahlili öğlen 3 de 381 cıktı akşam bir daha yaptırdım 10 da 468 cikti bakalim yarin bende gidicem insallah gözükür senin kan degerlerin ne kadardi
Ayy insallah oyledir bakalim kac cikacak benimkide 1 saati kaldi sonuclarin cikmasinaKese en erken beta 1500-2000 olunca görünür diye biliyorum
BekliyorumAyy insallah oyledir bakalim kac cikacak benimkide 1 saati kaldi sonuclarin cikmasina
Daha çook erken kan değerlerin sağlıklı yükseldiği sürece 5. Haftada anca görürsün keseyi sonrada bebeğini en Son kalP atışlarını sabret daha çok yeni♥
4.5,5, 5,5 haftalıkken görünüyor. Daha çok erken. Telaş etme bi dahaki ultrasonda görürsün inşaallahHanimlar merhaba ben daha yeni hasteneden cikdim ve bebegim benim bildigim nerdeyse 4 haftalik olcak yarin ve ultrasyonla bakildiginda burda birdey var ama tam olarak ne bilemiyoruz dediler yani gebelikmi deilmi birsey diyemediler 4 haftalik bebek gorunurmu hanimlar ultrasyonda.
Insallah bidkai 48 saat sonra olcak ozamn gelin dedi ozamnda 4+1olcak4.5,5, 5,5 haftalıkken görünüyor. Daha çok erken. Telaş etme bi dahaki ultrasonda görürsün inşaallah
Ben 6 haftalıkken gördüm keseyi ilk o zaman gitmiştim doktora bebegi de o zaman gördük sonra doktor kalp atışı için 2 hafta bekle gel dedi 8 hafta olunca da kalp atışı duyuldu inşallah seninki de sorunsuz ilerler canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahAyy insallah oyledir bakalim kac cikacak benimkide 1 saati kaldi sonuclarin cikmasina
Benim daha 4 haftama yeni gircem kese bence gorunuyo bebek diyemedikleri sey keseydi emin olmak icin galiba caguriyolarBen 6 haftalıkken gördüm keseyi ilk o zaman gitmiştim doktora bebegi de o zaman gördük sonra doktor kalp atışı için 2 hafta bekle gel dedi 8 hafta olunca da kalp atışı duyuldu inşallah seninki de sorunsuz ilerler canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?