• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 GÜN ÖNCE PAYLAŞTIĞIM KONUYU TEKRAR AÇMAK İSTEDİM :(

Aradığınızda soyadınızın far
Gizlemiştir belki
Fazla güveniyorsun gibi geldi
Hayırlısı tabii ille ki ses çıkacak yani eninde sonunda nolduğunu öğreneceksin
yok valla gizli degil yemin ederim. gizlese söyler. bn isteğim için herşeyi açık. yada aramızda sorun olsa heryerden engeller. gerçekten onu iyi tanıyorum. tek bana değil ailesine karşıda böyle

yok valla gizli degil yemin ederim. gizlese söyler. bn isteğim için herşeyi açık. yada aramızda sorun olsa heryerden engeller. gerçekten onu iyi tanıyorum. tek bana değil ailesine karşıda böyle

5 ayda mı iyi tanıyorsun
O kadar emin olduğum kim varsa kazıkladı beni
Sadece başka bir bakış açısı olsun diye söyledim
İnşallah öyle değildir tabii
9 gündür hiç mi uyumuyor adam
Uyumadan önce falan yazsa
Sen yine bekle tabii bakalım açıklaması ne olacak

Allah korusun kötü bir şey olsa duyardiniz zaten.Whatsapp a falan anlık girip cikiyorsa gerçekten musait olmuyordur belki ama gecen konunuzda da yazmistim.Simdi de aynisini soyleyecegim.Bence fazla bunaltmissiniz ve görüşmek istemiyor yoksa illa ki yeme wc gibi ihtiyaclari oluyordur o sirada " merak etme canim iyiyim" yazabilir.Ama telefonu cekmiyor ve ara ara cektiginde bilgi alisverisi icin girip cikiyorsa bilemem...

5 ayda mı iyi tanıyorsun
iyi veya kötü bi açıklama yapmak zorunda mecbur.

5 ayda nasil.bu kadar iyi taniyorsunuz gercekten sasrtici, adam.yogun calisiyor belli ki ama 9 gunde 2 dk vakit ayirabilirdi diye dusunuyorum...gercekten iliskinizi bu kadar arabesk yasamayin sanirim yasiniz daha kucuk

Allah korusun kötü bir şey olsa duyardiniz zaten.Whatsapp a falan anlık girip cikiyorsa gerçekten musait olmuyordur belki ama gecen konunuzda da yazmistim.Simdi de aynisini soyleyecegim.Bence fazla bunaltmissiniz ve görüşmek istemiyor yoksa illa ki yeme wc gibi ihtiyaclari oluyordur o sirada " merak etme canim iyiyim" yazabilir.Ama telefonu cekmiyor ve ara ara cektiginde bilgi alisverisi icin girip cikiyorsa bilemem...
araştırdım urfada sıkıntılarda varmış. ama sırf bana değil valla ailesine karşıda böyle kaç gündür

5 ayda mı iyi tanıyorsun
Bende böyle düşünüyorum yani teli hiç eline alamaması ayrı bişey. Alıp çevrimiçi olup çıkması ve dönmemesi ayrı bişey. Bu adam afedersiniz hiç tuvalete bile mi gitmiyor konu sahibi özür dilerim ama üzmek değil amacım gerekli açıklaması olacaktır elbet döndüğünde ama ne bileyim ilginç geldi

Daha önce bu konuyu açmıştım. bugün aynı konuyu tekrar açmak istedim. dertleşmek konuşmak istiyorum sizlerle ablalarım kardeşlerim. Sevgilim urfada uzman cavus. Sınırda gorev yapiyo. 9 gundr haber alamiyorm kendisinden. 9 gundr attgm mesajlara cvp vermiyo. Facebook instagram massenger bunlarn hic birine girmiyo asla 9 gündür. Sadece whatsapa giriyo oda hemen girip cikiyo. Onada gun icerisinde taş catlasa 2 ya da 3 kere giriyo. Oda saniyelik olarak cevrim ici oluyo Gruptan komutanlariyla arkadaslariyla haberlesiyo. . Gercekten inanilmaz derecede cok isleri oluyo çok yogun. Ailesiyle bile konusamiyor. 3 gün önce aradığımda meşgule attı şuanda müsait değilim diye mesaj attı otomatik. 4gün önce aradım şuanda konuşamıyorum diye mesaj attı otomatik. sevgilimi çok iyi tanıyorum. ilişkimizde sorun yok cok sukur cok iyiyz❤veya kavga etmiş olsak der ki ben yapamıyorum açık sözlü benim askerimmm. öyle birşeyimiz yok çok şükür maşallahhhhhh. ❤merak ediyorum. mutlaka mesajıma cevap verir normalde. ona bişey olacak diye aklım çıkıyor. whatsaptan attığım mesajlara görüldü yapmıyor. sadece anlık olarak giriyor çıkıyor başka birşey yapmıyor. yani saatlerce çevrim içi kalmıyor. Massenger facebook instagram günlerdir bunlara girmiyor. bana hep diyo aşkım yemin ederim çok yoğunum başımı kaldırıp nefes alacak vaktim olmuyor çok işim var diyordu hep. ama bir haftadır böyle yapınca onu çok merak etmeye başladım hiç yapmaz böyle asla. iki eli kanda olsa mesaj atar. çok fazla merak ediyorum. ona bişey oldu diye korkuyorum. yaşayamam ben.kardeşiyle konuştum abimle bende konuşmadım dedi günlerdir. kurban olayım sevgilisi veya eşi asker olan varsa yazsın. bu durumu yaşayanlar yazsın nolur. Siizin askerleriniz size kac gun yazmadi kac gun sonra yazdi. Biraz dertleselim nolur.😢 o benim yasama sebebimm cok merak ediyorum😢 cok seviyorum onu😢

BUGÜN TAM 9 GÜN OLDU PERİŞAN HALDEYİM. Sabahtan aksama kdr hastanedeydm aglamaktan tansiyonm cikti baygin gittim hastaneye. Sizleri kirdiysam özür dilerim ayakta zor duruyorm. Bana nolur teselli verin kurban olayim😥😥
Sinirda calisabilir cok yogun olabilir opesrasyonda olabilir bu seni habersz birakamaz anlamina gelmez whatsapp msjim gorulmedi diyorsnz ayarlardan gizledigin zmn zaten msj okundu gozukmuyo bosbosuna kendini aglayipta paralama yani bunlari neden yaziyorum cunku bu meslegin icindeyim kimin nasil ne derece ne yogunlukta olduklarini bilirim sinirda arklarim var bak msj yazayim aninda geridonus yaparlar bazi seylerle kendinizi kandirmayin bir msj yazmasi bisnsi almz yha aramasi 1dk madm cok yogunmsta whatsapp nasil giriyo demekki tel kullanabiliyorms bilmiyorum erkek ark cok guven vermedi bana

Bende böyle düşünüyorum yani teli hiç eline alamaması ayrı bişey. Alıp çevrimiçi olup çıkması ve dönmemesi ayrı bişey. Bu adam afedersiniz hiç tuvalete bile mi gitmiyor konu sahibi özür dilerim ama üzmek değil amacım gerekli açıklaması olacaktır elbet döndüğünde ama ne bileyim ilginç geldi

%100 dememekle birlikte bana da öyle geliyor.
Yine bilmediğimiz mevzular diye bir yanılma payı bırakıyorum ancak konu sahibi ailesine de ulaşmamış diyor.
Belki ailesine de dedi.
Sonuçta ablasına dediyse haber etme diye etmiyordur yani.
9 gün haber alınmayan bir kardeşim olsa ben paniklerim bunun ailesi ne rahat.
Ayrıca arkadaşımın eski sevgilisi ağzımdan laf almaya çalışıyor, arkadaşım cevap yazma dedi yazmıyorum şu an mesela :D

9 gün ailesini de mi aramamış anlamadım benimde tanıdıklarım var sınırda ama 9 gün biraz fazla değil mi? o arayamıyorsa sen aradığında bi alo diyecek zamanı mı yok... bilemedim wp'a giren insan yazadabilir 2 dk sürmez

%100 dememekle birlikte bana da öyle geliyor.
Yine bilmediğimiz mevzular diye bir yanılma payı bırakıyorum ancak konu sahibi ailesine de ulaşmamış diyor.
Belki ailesine de dedi.
Sonuçta ablasına dediyse haber etme diye etmiyordur yani.
9 gün haber alınmayan bir kardeşim olsa ben paniklerim bunun ailesi ne rahat.
Ayrıca arkadaşımın eski sevgilisi ağzımdan laf almaya çalışıyor, arkadaşım cevap yazma dedi yazmıyorum şu an mesela :KK70:
kardeşlerinin hepsi erkek ve benden küçükler. sanmıyorum öyle diyeceğini. öyle bi bok dediyse beni engelleyecek yada bi açıklama yapacak.

Sinirda calisabilir cok yogun olabilir opesrasyonda olabilir bu seni habersz birakamaz anlamina gelmez whatsapp msjim gorulmedi diyorsnz ayarlardan gizledigin zmn zaten msj okundu gozukmuyo bosbosuna kendini aglayipta paralama yani bunlari neden yaziyorum cunku bu meslegin icindeyim kimin nasil ne derece ne yogunlukta olduklarini bilirim sinirda arklarim var bak msj yazayim aninda geridonus yaparlar bazi seylerle kendinizi kandirmayin bir msj yazmasi bisnsi almz yha aramasi 1dk madm cok yogunmsta whatsapp nasil giriyo demekki tel kullanabiliyorms bilmiyorum erkek ark cok guven vermedi bana

Ya evet katılıyorum
Bir de böyle konularda onlar askerimiz, sınırdalar, kutsal meslek, onların sayesinde uyuyoruz falan tadında söylemler var
Adam meydan muharebesine gitmiyor sonuçta elinde mızrakla :KK45:

Merhabalar benim abimde asker hatta Suriye de ama sürekli iletişime geçiyor bizimle sevgiliniz sizinle iletişime geçmiyorsa aranızdaki ilişkiyi sorgulayın derim çünkü seven insan eli kanda da olsa arar mesaj atar bir yolunu bulur bence bahane uyduruyor gibi geldi

kardeşlerinin hepsi erkek ve benden küçükler. sanmıyorum öyle diyeceğini. öyle bi bok dediyse beni engelleyecek yada bi açıklama yapacak.

İnşallah yapar
Ama yapmayadabilir
O açıkla isteğini anlıyorum ben de netlik severim
Ama bazen karşındaki sadece kaçınıyor son konuşmayı yapmaktan
Sen de öyle oturup kalıyorsun yani

Merhabalar benim abimde asker hatta Suriye de ama sürekli iletişime geçiyor bizimle sevgiliniz sizinle iletişime geçmiyorsa aranızdaki ilişkiyi sorgulayın derim çünkü seven insan eli kanda da olsa arar mesaj atar bir yolunu bulur bence bahane uyduruyor gibi geldi
daha önce afrindeydi. orda inanılmaz rahattık biz. urfaya geçince iletişim sorunumuz oldu. keşke urfaya gitsem diyor hep

Back