SS aldım bakayım gazoz teklifini kabu edecekmiBeraber gazoz içerdik
Beni yanlış anlamasınSS aldım bakayım gazoz teklifini kabu edecekmi
Benimki bugün 1 beze olacak şekilde hamur yoğurdu,yalvardı ,zorluğunu görünce daha istemez eline yapışır istemez daha dedim.Azar azar un ilavesiyle hamur yoğurduBen bu tatilde daha iyi anladım:)
Elim kolum oldular:)
Ayy bana komşum açtı küçük bir tepsiOyy baklava açıcam da ilham gelmesini bekliyorum buralarda
Valla ballısın bacım ne diyeyimAyy bana komşum açtı küçük bir tepsikaynanam da yollamış
Maşaallah canım yapsın karışmaBenimki bugün 1 beze olacak şekilde hamur yoğurdu,yalvardı ,zorluğunu görünce daha istemez eline yapışır istemez daha dedim.Azar azar un ilavesiyle hamur yoğurduBeni gözlemliyordu hep Şaşırıp kaldım
Anlasın işte ilaçlı gazoz degilmiBeni yanlış anlamasın
Ben eşimi ikna ettim açmayacağımOyy baklava açıcam da ilham gelmesini bekliyorum buralarda
Massalah deValla ballısın bacım ne diyeyim
İlham gelmiyor bacım,yazışa yazışa bi de bakıyorsun ki zaman gelip geçmişOyy baklava açıcam da ilham gelmesini bekliyorum buralarda
İyi mademAnlasın işte ilaçlı gazoz degilmi
Kim yiyecek ondan vazgeçtim:)İlham gelmiyor bacım,yazışa yazışa bi de bakıyorsun ki zaman gelip geçmiş
Millet tepsi tepsi baklava börek açıp durum yapmış,kime yedirecekler ki,alışkanlık kötü birşey
Benim canım istiyor ama bir yandan da aklım şeyde adını unuttum ya böyle baklava gibi açılıyor üçgen ama uzun dilim yapılıyor neydi onun adıBen eşimi ikna ettim açmayacağım
Şöbiyet mi?Benim canım istiyor ama bir yandan da aklım şeyde adını unuttum ya böyle baklava gibi açılıyor üçgen ama uzun dilim yapılıyor neydi onun adı
Havuç dilim:)Benim canım istiyor ama bir yandan da aklım şeyde adını unuttum ya böyle baklava gibi açılıyor üçgen ama uzun dilim yapılıyor neydi onun adı
Heh be canını sevdiğim aynen ıo deminden beri hatırlamaya çalışıyorumHavuç dilim:)
Dur ben takayım kendimeMaşallah barekallah nzar boncuğunu bulamadım yine
Yok canım havuç dilimi imiş Nevoş gene kurtardı beniŞöbiyet mi?
Bende onu düşünüyordum:)Heh be canını sevdiğim aynen ıo deminden beri hatırlamaya çalışıyorum