32.haftada dr um renkli ultrasonu acti agzini yuzunu gosterdi.amannn ne cirkinmisin sennn dedim.dr um guldu.suan yataginda misil misil uyuyor 2 aylik olucak insallah.hergun bakip allah im ne guzel yaratmissin sen ne buyuksun diyorum.yetetki dogudugunda yuzunu gor ufacik ufacik guluyor kizim gulsun diye neler yapiyorum anlamiyor biliyorum ama o masumca gulusune omrumu veririrm...
verilmez mi..kim bilir ne güzel bir duygudur...
Bu da güldürdüsen çirkinsen kocan da çirkinse, bebeğin ne suçu var?
32.haftada dr um renkli ultrasonu acti agzini yuzunu gosterdi.amannn ne cirkinmisin sennn dedim.dr um guldu.suan yataginda misil misil uyuyor 2 aylik olucak insallah.hergun bakip allah im ne guzel yaratmissin sen ne buyuksun diyorum.yetetki dogudugunda yuzunu gor ufacik ufacik guluyor kizim gulsun diye neler yapiyorum anlamiyor biliyorum ama o masumca gulusune omrumu veririrm...
aynısını ben de yaşadım:))) arkadaşımın bir kızı var kocaman bir ağzı var ona hep derimki '1 ay daha annenin karnında kalsan sırf ağız doğacakmışsın:))) neyse sonra ben hamile kaldım ayrıntılı ultrasonda çok net bir foto verdi doktor bildiğin ağzı kulaklarında!!!!!!!!gerçekten ağzı kulağına kadar o kadar büyük ki anlatamam burnu da kocaman 6 aylık hamileydim tabii arkadaşım dedi bak kınadın başına geldi diye:) şimdi kızım 1 yaşında minicik bir ağzı var:) yani bebeklerin önce ağzı burnu büyüyor heralde doğuma yakın toparlanıyorlar:)
Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
O senin yawrun çirkin olsa ne olacak pamuklara sararsın saklarsın anne olmak gibi bi mucizeye şahit oluyosun bunun tadını çıkarıp şükredeceğinize üşenmemiş bebğim çirkn mi olacak burnu kemerli mi olacak diyorsunuz inanamıyorum bir mucizeye Allah ın lütfuna nasıl böyle denir şaşkınım
hadi yabizimkide bay burun yanklar tombık ama fotosunu koycaktımda bu kadar tepki toplayınca vazgeçtim neyse beni anlayan aynı durumu yaşayanlar varr neleri nerelere çekiyor millet çatacak yer arıyor yahu
Çocuk sahibi olamayan bir kadın olarak şu yazıyı okuyunca kahroldum.Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
biz bebek için çırpınırken senin bebeğim çirkinmi olcak demende çok acıbebeği olmayan arkadaşlar acısını benden çıkardı bu sabah malesef.
bak bu daha ağır oldu işte
örnekleme doğrumu olacak bilmiyorum ama affınıza sığınıyorum bir ev ekmek yüzü görmezken diğer ev yediği kurabiyenin yağsız olduğundan bahsediyor
Çocuk sahibi olamayan bir kadın olarak şu yazıyı okuyunca kahroldum.
Bir meleğe "çirkin" diyebilmek gerçekten "anne" vasıflarına uyan bir kadının yazacağı cümleler değil.
Meleğim olsun,isterse kolu bacağı olmasın yavrumun,pamuklara sarar büyütürüm.
Çirkin ne demek? Kendinize gelin,size böyle yüce bir duygu bahşedilmişken tövbe edin.
Kabul olsa ne olur???gereksiz tepki veriyorsunuz, bir de dualarınıza dikkat edin kabul olabilir!! allah inşallah her yeri tastamam toparlak bebekler verir sana en kısa zamanda....
Bir meleğe "çirkin" diyebilmek gerçekten "anne" vasıflarına uyan bir kadının yazacağı cümleler değil.
Çirkin ne demek? Kendinize gelin,size böyle yüce bir duygu bahşedilmişken tövbe edin.
sen çirkinsen kocan da çirkinse, bebeğin ne suçu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?