4 boyutlu ultrason deneyimi olan anneler bebeğim çirkin mi olacak:(

verilmez mi..kim bilir ne güzel bir duygudur...

Ben bu yaşımda daha 1 ay önce çektiğim fotoğraftan farklıyım şu an O daha doğmadı bile,çok değişecek.Sıkmayın canınızı.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

sen çirkinsen kocan da çirkinse, bebeğin ne suçu var?
Bu da güldürdü

Son düzenleme:
"bildiğin çirkin yani"

demişsin ya, güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Hamilelik psikolojisinden böyle düşünüyorsun ve bebeğini kucağına aldığında böyle düşündüğün için çok üzüleceksin canım.
Teni tenine, gözü gözüne değsin dünyanın en güzel bebeği olacak kuzun.

Ayrıca bebekte kemerli burun vs gibi şeyler sözkonusu olamaz ki, hatlar ergenlikle şekillenir. Sağ salim, akıllı fikirli doğması için dua et canım. Benim için en önemlisi mutlu akıllı sağlıklı birer bebek olmaları. Gerisi hikaye.

Düşünme böyle şeyleri, ileride üzülürsün.

inan gözümden yaş geldi allah banada nasip etsin kucağma almayı. sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğin.

aynısını ben de yaşadım:))) arkadaşımın bir kızı var kocaman bir ağzı var ona hep derimki '1 ay daha annenin karnında kalsan sırf ağız doğacakmışsın:))) neyse sonra ben hamile kaldım ayrıntılı ultrasonda çok net bir foto verdi doktor bildiğin ağzı kulaklarında!!!!!!!!gerçekten ağzı kulağına kadar o kadar büyük ki anlatamam burnu da kocaman 6 aylık hamileydim tabii arkadaşım dedi bak kınadın başına geldi diye:) şimdi kızım 1 yaşında minicik bir ağzı var:) yani bebeklerin önce ağzı burnu büyüyor heralde doğuma yakın toparlanıyorlar:)

hadi ya bizimkide bay burun yanklar tombık ama fotosunu koycaktımda bu kadar tepki toplayınca vazgeçtim neyse beni anlayan aynı durumu yaşayanlar varr neleri nerelere çekiyor millet çatacak yer arıyor yahu

O senin yawrun çirkin olsa ne olacak pamuklara sararsın saklarsın anne olmak gibi bi mucizeye şahit oluyosun bunun tadını çıkarıp şükredeceğinize üşenmemiş bebğim çirkn mi olacak burnu kemerli mi olacak diyorsunuz inanamıyorum bir mucizeye Allah ın lütfuna nasıl böyle denir şaşkınım

hiçbişey omayacak benım bıtanecik yawrum olcak ok allahımada şükrediyorm aynı seyler yazılmıs copy past yapsaydın arkadasım yorulmasaydın

hadi ya bizimkide bay burun yanklar tombık ama fotosunu koycaktımda bu kadar tepki toplayınca vazgeçtim neyse beni anlayan aynı durumu yaşayanlar varr neleri nerelere çekiyor millet çatacak yer arıyor yahu

benim annecim bile dedi ki' hııımm biraz kulakları babasına benzemiş heralde!' yani önce burun ağız kulak oluşuyor öyle de olması gerek zaten çünkü doktorlar burnunu ölçüyor birşeyler yapıyor ya allah korusun bir anormallik var mı diye. yaa ben çok üzülmüştüm kocaman ağzı olacak yavrumun diye kulaklarda kocaman bir de kız bebek yani erkek olsa yakışır burun kulak :)) alakası olmuyor ama son doğumdan önce bir foto vermişti doktor doğumdan 2 hafta önce 36 haftada felan işte onun aynısı doğuyor:))

ne kadar da tepki göstermişsiniz böyle arkadaşlar.çok da garip bir soru değil bana göre.tabiki önemli olan sağlıklı doğması güzelliğin ne önemi var.arkadaş da çirkin olursa yandım ben demiyordur.sonuçta 4 boyutlu ultrasonu çektiriyoruz kime benziyor benzemiyor bakıyoruz.bu sağlığına öncelik vermediğimizi göstermiyor.
konu sahibi 4 boyutlu ultrasonlar bebeği gerçekten çok çirkin gösteriyor bence.ben ilk bebeğimde çektirmiştim,ikincide gerek duymadım.hoşuma gitmedi çünkü görüntü

Çocuk sahibi olamayan bir kadın olarak şu yazıyı okuyunca kahroldum.
Bir meleğe "çirkin" diyebilmek gerçekten "anne" vasıflarına uyan bir kadının yazacağı cümleler değil.
Meleğim olsun pamuklara sarar büyütürüm.
Çirkin ne demek? Kendinize gelin,size böyle yüce bir duygu bahşedilmişken tövbe edin.
Sinirden ne yazdığımı bilemedim.

Son düzenleme:
bebeği olmayan arkadaşlar acısını benden çıkardı bu sabah malesef.
biz bebek için çırpınırken senin bebeğim çirkinmi olcak demende çok acı

bak bu daha ağır oldu işte

örnekleme doğrumu olacak bilmiyorum ama affınıza sığınıyorum bir ev ekmek yüzü görmezken diğer ev yediği kurabiyenin yağsız olduğundan bahsediyor

çok doğru bir örnek olmuş

gereksiz tepki veriyorsunuz, bir de dualarınıza dikkat edin kabul olabilir!! allah inşallah her yeri tastamam toparlak bebekler verir sana en kısa zamanda....

bebeğnizin olmaması benim suçummu arkadaşlar sakin olun yaa sizin için çok platform var yazabileceğiniz son haftalarımdayım bebeğım allahıma çok şükür sağlıklı yani herşeyine öyle dikkat ettimki tüm hayatımı değiştirdim. abartıp yanlış anlayacak pskolojınıze anlama veremedim hala bu saldırmalarınıza da

asıl sen şu yazdığın şeye dön bir bak delirmişssin.

çocuğumuz olsun diye bazen üzüntüden ne dediğimizi şaşırıyoruz isterse kolu bacağı olmasın deme dua yerine geçer kabul olur öyle deme Rabbim bizler gibi uğranşanlarada nasip etsin inşallah

sen çirkinsen kocan da çirkinse, bebeğin ne suçu var?

hahaha son zamanların en iyi yorumu olmuş konuya göre canım çirkin olsun ne olacak yani canından bir parça için nasıl böyle duygulara kapılabilirsin ki?

peygamberimizin çocuklarının güzel olmasını isteyenler bol bol ayva yesin dediğini okumuştum bir kitapta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…