• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 boyutlu ultrason deneyimi olan anneler bebeğim çirkin mi olacak:(

bebeğnizin olmaması benim suçummu arkadaşlar sakin olun yaa sizin için çok platform var yazabileceğiniz son haftalarımdayım bebeğım allahıma çok şükür sağlıklı yani herşeyine öyle dikkat ettimki tüm hayatımı değiştirdim. abartıp yanlış anlayacak pskolojınıze anlama veremedim hala bu saldırmalarınıza da

tabiki senin suçun değil kötü düşünerek yazmamışsındır belki ama sen bizim acımıza dokundun böyle diyerek

çocuğumuz olsun diye bazen üzüntüden ne dediğimizi şaşırıyoruz isterse kolu bacağı olmasın deme dua yerine geçer kabul olur öyle deme Rabbim bizler gibi uğranşanlarada nasip etsin inşallah
Ahh arkadaşım ahh Rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah.

Kabul olsa ne olur???
Kurban olurum ona ben.

iyi de sen anneligi tadasin diye bir insan kolsuz bacaksiz mi yasasin? cidden dualara dikkat etmekte fayda var

ayrica ben de oglum dogunca cirkin buldum bir an mutsuz oldum sanki kendimden de utandim(bi kusuru vardi, hala var gerci)
ama su an o kusurunu da seviyorum. bana dunyanin en guzel bebegi olarak geliyor. her sabah her gece askla uyuyup uyaniyoruz. bunu hissetmem 2-3 ayimi aldi yani herkese anneligin ulvi aski DAN diye gelmiyor malesefz

bu haftalar bebeğinn %60 oluşumu tamamlanmış oluyor... + bebeğn burun yapısı büyüyene kadar değişim gösterir yeni doğan bebeğin yüzz hatları bebek geliştikçe asıl görünümü alacaktırrr .... takılmayınn bunlara ne olurrr sağlığı yerindee eli ayağı akılı tam iseee buna şükürrr :nazar::nazar: hangimizzz bebekliğimize benzioruzz kii :31::31::31:

iyi de sen anneligi tadasin diye bir insan kolsuz bacaksiz mi yasasin? cidden dualara dikkat etmekte fayda var

ayrica ben de oglum dogunca cirkin buldum bir an mutsuz oldum sanki kendimden de utandim(bi kusuru vardi, hala var gerci)
ama su an o kusurunu da seviyorum. bana dunyanin en guzel bebegi olarak geliyor. her sabah her gece askla uyuyup uyaniyoruz. bunu hissetmem 2-3 ayimi aldi yani herkese anneligin ulvi aski DAN diye gelmiyor malesefz
Saygı duyuyorum.

bence de senin ilk yazdığınla sonrakilerde büyük bir değişim var. başka tepkiler gelince değiştirdin ağzını. insanlr bunu sana iyi ki demişler en azından kendine geldin. az önce yine dedim cvplamışsın yine soruyorum.

öylesine bir soruysa, anlık bir duyguysa neden burada konu açtın ? demekki gerçekten çirkin gördün, çirkin olduğu için üzüldün.

Insanlar da sana hatırlattır küçüçük bir bebek için böyle söylenmeyeceğini. bir de kemerli burun demişsin ya merak ettim o ufacık burundan bunu nasıl çıkardın? 2. sizin ailede kemerli burun yok mu?

Ahh arkadaşım ahh Rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah.

canım benim inşallah Rabbim sana en kısa zamanda senin gibi çirkin:1::1:,senin gibi karakteri düzgün bir kız evlat nasip eder sağlıklı sıhhatli inşallah ..

bence de senin ilk yazdığınla sonrakilerde büyük bir değişim var. başka tepkiler gelince değiştirdin ağzını. insanlr bunu sana iyi ki demişler en azından kendine geldin. az önce yine dedim cvplamışsın yine soruyorum.

öylesine bir soruysa, anlık bir duyguysa neden burada konu açtın ? demekki gerçekten çirkin gördün, çirkin olduğu için üzüldün.

Insanlar da sana hatırlattır küçüçük bir bebek için böyle söylenmeyeceğini. bir de kemerli burun demişsin ya merak ettim o ufacık burundan bunu nasıl çıkardın? 2. sizin ailede kemerli burun yok mu?

hı hı çirkin gördüm çirkin doğarsada çöpe atıcam:D:D hastamısınız siz ya neyin kafası bu sabah sabah

bu haftalar bebeğinn %60 oluşumu tamamlanmış oluyor... + bebeğn burun yapısı büyüyene kadar değişim gösterir yeni doğan bebeğin yüzz hatları bebek geliştikçe asıl görünümü alacaktırrr .... takılmayınn bunlara ne olurrr sağlığı yerindee eli ayağı akılı tam iseee buna şükürrr :nazar::nazar: hangimizzz bebekliğimize benzioruzz kii :31::31::31:

haklısınız teşşekürler

anneliği tam benimseyememişsiniz, hissedememişsiniz. bir insan evladına nasıl çirkin diyebilir ki. her şeyden önemlisi o bir melek. onu da geçtim o sizin bir parçanız.

Dünyanın en masum şeyini karnnızda tasıyorsunuz ve burnunun kemerine mi takıldınız?
Eminim sizde dünya güzeli değilsiniz.
Ne olacak, bebeğim çok güzel deyip hava mı atacaksınız?
Çirkin diye bakmayacakmısınız.
Diyelim ki çirkin, ne olmuş??

Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?

Allah ın gucune gıder oyle dusunmeyın bıraz sızden bıraz esınızden almıs olacak cırkın olsada sızın guzel olsada sızın canınızdan ısteyen cok ınsan varken bence boyle dusunmeyın saglıkla dogması ıcın dua edın:19:

hı hı çirkin gördüm çirkin doğarsada çöpe atıcam:D:D hastamısınız siz ya neyin kafası bu sabah sabah

atma yaa ne biçim annesin senn!!!!!!yanlış anlaşılıyorsun erken doğum yapıcaksın şimdi stresten :) bana ver çirkin olursa bir de erkek bebişim olsun:)

ya siz gerçekten iyi değisiniz yazmayın benim konuma.
Konunuza yorum yapmamı engelleyemezsiniz hanımefendi.
Hangimizin iyi olup olmadığı yazdıklarımızdan gayet açık ve net.
Çocuğunuzu sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah,diyorum ve siz istemiyorsunuz diye değil ben istemediğim için yazmıcam.

hem konu açıyorsunuz hemde insanların yorumlarını beğenmeyince hakaret ediyorsunuz deli misin bilmem ne hiç anlamıyorum bu insanları valla.. bence sende iyi değilsin bir silkelen bir kendine gel ..

allah akıl fikir versin başka bir şey demiyorum ben size o taşıdığınız bir mucize ona sahip olmak isteyen nice aileler var hamileliğinize şükredeceğiniz yerde bebeğim çirkin mi olacak diyorsunuz... ilk doğan bebekler zaten ilk başta hiçbirşeye benzemezler ama 1 aydan sonra güzelleşmeye başlarlar inş bunu duyunca içiniz rahatlar...

Back