- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Asıl siz yazdığınıza bir bakın.asıl sen şu yazdığın şeye dön bir bak delirmişssin.
"Delirmişsin" diyemezsiniz,kendinize gelin hanımefendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl siz yazdığınıza bir bakın.asıl sen şu yazdığın şeye dön bir bak delirmişssin.
bebeğnizin olmaması benim suçummu arkadaşlar sakin olun yaa sizin için çok platform var yazabileceğiniz son haftalarımdayım bebeğım allahıma çok şükür sağlıklı yani herşeyine öyle dikkat ettimki tüm hayatımı değiştirdim. abartıp yanlış anlayacak pskolojınıze anlama veremedim hala bu saldırmalarınıza da
Ahh arkadaşım ahh Rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah.çocuğumuz olsun diye bazen üzüntüden ne dediğimizi şaşırıyoruz isterse kolu bacağı olmasın deme dua yerine geçer kabul olur öyle deme Rabbim bizler gibi uğranşanlarada nasip etsin inşallah
Kabul olsa ne olur???
Kurban olurum ona ben.
Saygı duyuyorum.iyi de sen anneligi tadasin diye bir insan kolsuz bacaksiz mi yasasin? cidden dualara dikkat etmekte fayda var
ayrica ben de oglum dogunca cirkin buldum bir an mutsuz oldum sanki kendimden de utandim(bi kusuru vardi, hala var gerci)
ama su an o kusurunu da seviyorum. bana dunyanin en guzel bebegi olarak geliyor. her sabah her gece askla uyuyup uyaniyoruz. bunu hissetmem 2-3 ayimi aldi yani herkese anneligin ulvi aski DAN diye gelmiyor malesefz
Ahh arkadaşım ahh Rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah.
Saygı duyuyorum.
bence de senin ilk yazdığınla sonrakilerde büyük bir değişim var. başka tepkiler gelince değiştirdin ağzını. insanlr bunu sana iyi ki demişler en azından kendine geldin. az önce yine dedim cvplamışsın yine soruyorum.
öylesine bir soruysa, anlık bir duyguysa neden burada konu açtın ? demekki gerçekten çirkin gördün, çirkin olduğu için üzüldün.
Insanlar da sana hatırlattır küçüçük bir bebek için böyle söylenmeyeceğini. bir de kemerli burun demişsin ya merak ettim o ufacık burundan bunu nasıl çıkardın? 2. sizin ailede kemerli burun yok mu?
bu haftalar bebeğinn %60 oluşumu tamamlanmış oluyor... + bebeğn burun yapısı büyüyene kadar değişim gösterir yeni doğan bebeğin yüzz hatları bebek geliştikçe asıl görünümü alacaktırrr .... takılmayınn bunlara ne olurrr sağlığı yerindee eli ayağı akılı tam iseee buna şükürrr hangimizzz bebekliğimize benzioruzz kii
Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
hı hı çirkin gördüm çirkin doğarsada çöpe atıcam hastamısınız siz ya neyin kafası bu sabah sabah
Konunuza yorum yapmamı engelleyemezsiniz hanımefendi.ya siz gerçekten iyi değisiniz yazmayın benim konuma.
hı hı çirkin gördüm çirkin doğarsada çöpe atıcam hastamısınız siz ya neyin kafası bu sabah sabah