- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
ama bu çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:
ben de pazartesi detaylı yaptırdım 5.5 aylık bebek neye benzeyecek allah aşkına kuruntu etme. Bizimkinin de burnu kocamandı hatta dur fotosunu koyayım sana, içimden geçiriyordum bu burun kime benziyor acaba böyle diye doktor biz sormadan söyledi. Şuan da bebeğinizin burnu büyük görünüyor daha şişlikler var estetik ameliyatından çıkan biri gibi düşünün dedi. Doktora herkes soruyormuş bizimkinin burnu niye böyle patlıcan gibi diye adamcağız da biz sormadan söyledi saolsun. Endişe edilecek bişi yok ama dudakları aynı babasının ki gibi bizimkinin.
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş sen nasıl çirkin diyorsun bebeğine. Olur mu öyle şey. Minicik ağzı yüzü var hayvanların yavruları bile ne kadar güzel oluyor bu bi de insan yavrusu. Deme öyle şey, günah ayol
Eki Görüntüle 996895 Eki Görüntüle 996896
ahhaaha sana da ayrı güldüm alemsin
Bu size: Maşallahbebeğinize çok tatlı görünüyor..Kız mı erkek mi olacak?Çok anlamam ama sanki erkek yüzü gibi duruyor.
Sağlıkla doğsun inşallah..
Bu da konu sahibesine: Merak etmeniz çok doğal kime neye benzeyecek diye haklısın ama;bir arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum bende..Anne baba ne gen verirse o çıkar ortaya..Eğer kemerli burun sizlerde varsa olabilir...Yada koca ağızlı varsa..Hoş 3 kilocuk doğan bir bebeğin nesi büyük oluyorsa
Amin inşallah Allah isteyen herkese versin..Evet bende tahminimi o yüzden yaptım alnı,duruşu filan diye..Tabi ki değişecek daha kaç ay var..Sağ salim kucağınıza alın inşallah sana da Adam olacak kız'a da tüm anne adaylarına da Allah kolay doğum nasip etsin...saolun allah sizlere de yaşatsın. Kızımız olacak, babasına benziyor o yüzden erkek gibi sanırım, kemikli sert bi yüzü var sanki. Daha belli olmaz tabi. Doktor bile söyledi doğana kadar daha da değişecek diye.
Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
Ahaha :)
Bizde minik melegimize oyle dedik cok cirkin agzi burnu kocaman falan dedik
Doğdu ki findik burunlu bir bebek
Agzi hic kapanmiyor gülmekten onun agzini yerim
Hem ne kadar çirkinolursa olsun ddünyanın en güzel bebeği o olacak sizin için
Cehlin demişti diyeceksiniz
canım 1.5 yıllık anne olarak konunu görünce gülümsedim:))endişelenmeni anlıyorum benim bebeğimde ultrasonda eciş bücüş görünüyodu hatta ilk doğduğunda burnu,gözleri çok şişti.güzelleşsin die dua eediyodum.şimdi masmaviş dünya yakışıklısı bi oğlum var maşaallah subhanallahDgörenlerde öyle diyo:)eminim seninkide çok güzel bi bebek olcak inşaallah:))
bebeği olmayan arkadaşlar acısını benden çıkardı bu sabah malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?