• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 boyutlu ultrason deneyimi olan anneler bebeğim çirkin mi olacak:(

ben de pazartesi detaylı yaptırdım 5.5 aylık bebek neye benzeyecek allah aşkına kuruntu etme. Bizimkinin de burnu kocamandı hatta dur fotosunu koyayım sana, içimden geçiriyordum bu burun kime benziyor acaba böyle diye doktor biz sormadan söyledi. Şuan da bebeğinizin burnu büyük görünüyor daha şişlikler var estetik ameliyatından çıkan biri gibi düşünün dedi. Doktora herkes soruyormuş bizimkinin burnu niye böyle patlıcan gibi diye adamcağız da biz sormadan söyledi saolsun. Endişe edilecek bişi yok ama dudakları aynı babasının ki gibi bizimkinin.
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş sen nasıl çirkin diyorsun bebeğine. Olur mu öyle şey. Minicik ağzı yüzü var hayvanların yavruları bile ne kadar güzel oluyor bu bi de insan yavrusu. Deme öyle şey, günah ayol :41:

Eki Görüntüle 996895 Eki Görüntüle 996896

ahhaaha sana da ayrı güldüm alemsin

Bu size: Maşallah:nazar:bebeğinize çok tatlı görünüyor..Kız mı erkek mi olacak?Çok anlamam ama sanki erkek yüzü gibi duruyor.
Sağlıkla doğsun inşallah..
Bu da konu sahibesine: Merak etmeniz çok doğal kime neye benzeyecek diye haklısın ama;bir arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum bende..Anne baba ne gen verirse o çıkar ortaya..Eğer kemerli burun sizlerde varsa olabilir...Yada koca ağızlı varsa..Hoş 3 kilocuk doğan bir bebeğin nesi büyük oluyorsa:53:

ay o senin yavrin canım ya çirkin değildir ama çirkin de olsa sana çook güzel gelir bence mini mini elleri. Sana muhtaç bir insan o :).

Bu size: Maşallah:nazar:bebeğinize çok tatlı görünüyor..Kız mı erkek mi olacak?Çok anlamam ama sanki erkek yüzü gibi duruyor.
Sağlıkla doğsun inşallah..
Bu da konu sahibesine: Merak etmeniz çok doğal kime neye benzeyecek diye haklısın ama;bir arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum bende..Anne baba ne gen verirse o çıkar ortaya..Eğer kemerli burun sizlerde varsa olabilir...Yada koca ağızlı varsa..Hoş 3 kilocuk doğan bir bebeğin nesi büyük oluyorsa:53:

saolun allah sizlere de yaşatsın. Kızımız olacak, babasına benziyor o yüzden erkek gibi sanırım, kemikli sert bi yüzü var sanki. Daha belli olmaz tabi. Doktor bile söyledi doğana kadar daha da değişecek diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çoğu mankenin bırak bebekliği çocukluk fotoğraflarında bile çok çirkinler. Kimin ne olacağı belli olmaz. Hem önemli olan hayırlı evlat olsun inşallah.

Doğduktan sonra elli kere değişiyor.Valla benim ultrasonda başka,doğunca başka,kırkı çıkınca başka şimdi 1 yaşında bambaşka oldu.:))çokmu başka oldu ne:)))

biz çocuğumuz olsun diye neler yapıyoruz ne sıkıntılar yaşıyoruz Allah seni böyle bir mutluluğa layık görmüş sen gelmiş burda bebeğim çirkinmi olcak diyosun :53:

saolun allah sizlere de yaşatsın. Kızımız olacak, babasına benziyor o yüzden erkek gibi sanırım, kemikli sert bi yüzü var sanki. Daha belli olmaz tabi. Doktor bile söyledi doğana kadar daha da değişecek diye.
Amin inşallah Allah isteyen herkese versin..Evet bende tahminimi o yüzden yaptım alnı,duruşu filan diye..Tabi ki değişecek daha kaç ay var..Sağ salim kucağınıza alın inşallah sana da Adam olacak kız'a da tüm anne adaylarına da Allah kolay doğum nasip etsin...

Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?

Kızma ama gülmekten kendimi alamadım. 28 haftalık bebekten nasıl bir güzellik bekliyordun anlamadım. Böyle şeyleri kafana takmamayı bir şekilde öğretiyor bu hayat insana. Yazıktır günahtır ne diyim artık..

canım 1.5 yıllık anne olarak konunu görünce gülümsedim:))endişelenmeni anlıyorum benim bebeğimde ultrasonda eciş bücüş görünüyodu hatta ilk doğduğunda burnu,gözleri çok şişti.güzelleşsin die dua eediyodum.şimdi masmaviş dünya yakışıklısı bi oğlum var maşaallah subhanallah:DDgörenlerde öyle diyo:)eminim seninkide çok güzel bi bebek olcak inşaallah:))

Konuyu okuyunca yuh artik dedim sesli olarak.
Yazili olarakta yazmak istiyorum afedersiniz ama yuh artik.
Bunumu dusunuyosunuz doktor kontrollerine giderken.
Oglum dogdu yuzunu goremeden kuveze aldilar.1 gun sonra gorebildim neye benzedigini.umrumdada degildi zaten bir an once kucagima aliyim sagligina kavussunda diye dusunuyodum.isterse maymuna benzesin.sagligi iyimi onu dusununun.amaaan bana neyse iste sinirlendim sabah sabah.

Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?

Ahaha :)
Bizde minik melegimize oyle dedik cok cirkin agzi burnu kocaman falan dedik :1:
Doğdu ki findik burunlu bir bebek:16:
Agzi hic kapanmiyor gülmekten onun agzini yerim :16:
Hem ne kadar çirkinolursa olsun ddünyanın en güzel bebeği o olacak sizin için :emir_bebek::77:
Cehlin demişti diyeceksiniz:34:
:nazar:

Ahaha :)
Bizde minik melegimize oyle dedik cok cirkin agzi burnu kocaman falan dedik :1:
Doğdu ki findik burunlu bir bebek:16:
Agzi hic kapanmiyor gülmekten onun agzini yerim :16:
Hem ne kadar çirkinolursa olsun ddünyanın en güzel bebeği o olacak sizin için :emir_bebek::77:
Cehlin demişti diyeceksiniz:34:
:nazar:

demekki ultrasona güvenmemek lazım:d gerçi anlatamıyorum derdimi çirkin olsa nolucak yani ama istediğm cvlar böyle bunu yaşayan anne cevaplarıydı. yok sen çirkinsin kocan çirkin evet çok çirkiniz biz içiniz rahat edecekse:d doğsada biran önce bende yesem ağzını:D

canım 1.5 yıllık anne olarak konunu görünce gülümsedim:))endişelenmeni anlıyorum benim bebeğimde ultrasonda eciş bücüş görünüyodu hatta ilk doğduğunda burnu,gözleri çok şişti.güzelleşsin die dua eediyodum.şimdi masmaviş dünya yakışıklısı bi oğlum var maşaallah subhanallah:DDgörenlerde öyle diyo:)eminim seninkide çok güzel bi bebek olcak inşaallah:))

allah bağışlasın cnm benimde ilk heyecan insan napıcanı şaşırıyo işte:d ben ilk gördüğümde ultrason resmini ayy dedim bun ney ama o resmi yatağımın başucuna koydum her sabah her gece bakmadan duramıyorum çünkü o foto kötüde olsa bu bilsemde bana güzel geliyo tabikide. görenler falan dıyoo ayy çirkinnn sey falan:d gerçek annelerden gerçek cvpları aldım ultrasonda eciş büçüş doğduğundada şiş surat tesekkür ederim:D

konu sahibi arkdası anlayabiliyorum .çünkü bu durum bana tanıdık geldi .,iş yerinde bir arkdasımız hamileydi ,o da ultrason fotolarıyla yanımıza gelmişti ,bir yandan da aglıyor, kızımın fotolarına bakın bu çok çirkin diye. biz de olur mu ya öyle şey demiştik .
sonuçta 2 ay oldu doğum yapalı ,gayettte tatlı mı tatlı güzel mi güzel bir bebeğe sahip oldu.

o yüzden hiç tasalanmayın , Allahın yarattığı hiç bir canlı çirkin değildir.

Allahın yarattığı bir varlık nasıl çirkin olabilirki.??sizin kanınızdan canınızdan bir parça o...
çocuk özlemi çeken biri olarak yapılan lütuf ,gerçekleşen mucizeye rağmen edilen laflar karşısında şaşırmadım desem yalan olur

hemen anneliğinin sorgulanması çok komik. zaten anne olduğu için çirkinmi olcak bundan dolayı üzülecekmi çocuğum diye endişelenir gerçek bir anne .yapılan kötü yorumlarıda kınıyorum hamile bi kadının ne anneliği ne çirkinliğini bırakmışsınız çok güzel moral verilmiş tebrikler....

bebeği olmayan arkadaşlar acısını benden çıkardı bu sabah malesef.

bak bu daha ağır oldu işte :50::50::50:

örnekleme doğrumu olacak bilmiyorum ama affınıza sığınıyorum bir ev ekmek yüzü görmezken diğer ev yediği kurabiyenin yağsız olduğundan bahsediyor

Son düzenleme:
32.haftada dr um renkli ultrasonu acti agzini yuzunu gosterdi.amannn ne cirkinmisin sennn dedim.dr um guldu.suan yataginda misil misil uyuyor 2 aylik olucak insallah.hergun bakip allah im ne guzel yaratmissin sen ne buyuksun diyorum.yetetki dogudugunda yuzunu gor ufacik ufacik guluyor kizim gulsun diye neler yapiyorum anlamiyor biliyorum ama o masumca gulusune omrumu veririrm...

Back