• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 boyutlu ultrason deneyimi olan anneler bebeğim çirkin mi olacak:(

[SUB]Detaylı ultrasona girdim geçen haftalarda.. Yazdıklarına inanamadım.
Yani yargılamak için veya ben daha hmm duygulu(!) bir anneyim artistliğiyle söylemiyorum inanın ama anlayamadım.
Mantığım uymadı. İnsana evladı muhteşem geliyor benimki bana öyle geldi.
DÜnyanın en güzel kızını doğuracakmışım gibi geliyor eminim öyle değildir ama benim için öyle ..
Doğunca siz de bu duygulara sahip olacaksınız eminim bence bu konu bile burada durmasın kitleyin yok sayın unutun gitsin.

[/SUB]

Son düzenleme:
iyi de arkadaslar bir annenin cocugu icin endiselenmesi de dogal degil mi? cirkin lsa omur boyu cile cekecek olan bebek. ben en cok bu yuzden takmistim oglumun kusurunu. ama simdi gozume guzel geliyor. ileride onu sevecek kiza da guzel gelir heralde diyorum :1:
cok fazla ustune variyorsunuz. anneligi sorgulamaya kalkmak falan . simdi bir de yazdiklarindan dolayi banlanacak iyice uZulecek. esi uzse hamile kadin bu kadar uzulur mu diye adama veristirirsiniz. ama sizin yaptiginiz cok mu farkli?

neyse hanımlar ben gayet masumca yazdım bçok şeyide açıkladım bunu yaşayan biçokta anne olmuş gördüğünüz gibi. bu benim mutsuzluğum falan dgıl dünyanın en çirkin bebeğı benım olsa nolur benım o ya ötesi varmı canımdan parça bunu en iyi ben hissediyorum emin olabilirsiniz cok az zamanım kaldı çok şükür sağlıklı yawrum bu önyargılarınızla nereye kadar düşündünüzmü hiç nerelere çektiiz hamile bir kadını bukadar üzmek bılemiyorum alaha havale ediyorum ne çirkinliğim kaldı ne kötü anneliğim. bebeği olmayan hamımlar hamile biri olarak çok içten dua ediyorum allahım sizlere nasip etsin inş. anlamaya çalısıyorum nediyim baska herkese tesekkurler alacagım gercek cvpları aldım. hiç almamam grekenlerıde aldım saolun.

iyi de arkadaslar bir annenin cocugu icin endiselenmesi de dogal degil mi? cirkin lsa omur boyu cile cekecek olan bebek. ben en cok bu yuzden takmistim oglumun kusurunu. ama simdi gozume guzel geliyor. ileride onu sevecek kiza da guzel gelir heralde diyorum :1:
cok fazla ustune variyorsunuz. anneligi sorgulamaya kalkmak falan . simdi bir de yazdiklarindan dolayi banlanacak iyice uZulecek. esi uzse hamile kadin bu kadar uzulur mu diye adama veristirirsiniz. ama sizin yaptiginiz cok mu farkli?

ya bir de anneler hep bebekler kendine benzesin ister yani ben aynı bana benzesin istiyordum:) belki ultrasonda bana benzemiyor diye düşünüp öyle demiş olabilir yoksa annelik duygusu olmadığından değildir sanmıyorum öyle bir şey mümkün değil doğada taş doğursan bağrına basarsın.

Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?

arkadaşlar neden böyle kötü olumsuz yorumlar yaptınız anlamadım ben anneliğim bile sorgulanmış. ben deneyimi olan annelerden fikir almak istedim sadece doğduğunda benziyord yada benzemiyordu. tabiki çirkin olsada canımdan bi parça yani böyle açıklamalar yapmama bile gerek yok. burda böyle aşalayıcı şeyler yazıldığından heberim yoktu fikir alışverişi yapılıyor sanıyordum. şuan 33 haftamdayım üzmeyin beni lütfen yanlış anlamayın.

4 boyutlu ultrasonlar her zaman aynı sonucu vermiyor , Bebeğin o anki duruş şekliden cihazın kalitesine , doktorun çekim tecrübesine kadar değişiyor .

Ben ilk çektirdiğimde bana dünyanın en tatlı bebeği gelse de oğlumun ultrasonu , gösterdiğim kişiler ağzına burnuna tuhaf bakıyorlardı , çünkü yavrum öyle yapıştırmıştı kendini plesentaya .

Bir kaç hafta sonra tekrar çektirdiğimizde çok daha net gözüken bir ultrasondu ilkinden çok farklı .

Doğduğunda ise harbiden güzel bir bebekti , erkek olmasına rağmen kız güzelliği vardı ve o ilk ultrason çekiminindeki bebekle alakası yoktu .

Sizde evladınızı sağlıklı bir doğumla kucağınıza alırsınız dilerim . Rabbim önce sağlık sıhhat versin , burnu kemerli de olsa eminim çok tatlı bir bebek olacaktır , onun burnunun kemerinden ne olur hem :16:

Bebek o ya, minicik bir can.. Senin canın.. Allah aşkına her yeri kemerli her yeri şiş olsa ne olur ki? Hiç çirkin bir bebek görmedim, asıl biz koca koca insanlar çirkiniz de, gerçekten çirkin olsa ne olur? Tamam hadi diyelim anlatamadın kendini yanlış kelimeler seçtin ama hangi kelimeyi seçersen seç, bebeğin eğer çirkin olacaksa bunu kendine dert edineceğin ortada. Sonra da bize olumsuz yorum yapmayın diyorsun. Kusura bakma ama senin cümlelerini okuyup da çıldırmamanın imkanı yok.
Karınlarında öyle minik bir meleği hissetmenin isteğiyle yanıp kavrulan, bunun için yıllar boyunca doktor kapılarından ayrılamayan insanlar var. Sonunda mucizesine kavuşanlar da eminim, senin gibi bebeklerinin fotoğraflarına baktıklarında kemerli bir burun orası burası şişik bir yüz görmek yerine, her baktıklarında şükrediyorlardır Rabbim bu mucizeyi nasip ettiği için. Bence sen henüz bu yaşadığın şeyin, birçok kadının yanıp tutuşarak tatmak istediği eşsiz bir duygu olduğunu anlayamamışsın ki böyle saçma şeylerin derdine düşmüşsün.
Ha bir de, biz seni nasıl anlamış olursak olalım, senin o karnındaki burnu kemerli yavrun var ya, işte o senin onun hakkında neler düşünüp neler hissettiğini zaten anlıyor merak etme.. Umarım dediğin gibi gerçekten iyi niyetli şeyler düşünmüşsündür..

ben de pazartesi detaylı yaptırdım 5.5 aylık bebek neye benzeyecek allah aşkına kuruntu etme. Bizimkinin de burnu kocamandı hatta dur fotosunu koyayım sana, içimden geçiriyordum bu burun kime benziyor acaba böyle diye doktor biz sormadan söyledi. Şuan da bebeğinizin burnu büyük görünüyor daha şişlikler var estetik ameliyatından çıkan biri gibi düşünün dedi. Doktora herkes soruyormuş bizimkinin burnu niye böyle patlıcan gibi diye adamcağız da biz sormadan söyledi saolsun. Endişe edilecek bişi yok ama dudakları aynı babasının ki gibi bizimkinin.
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş sen nasıl çirkin diyorsun bebeğine. Olur mu öyle şey. Minicik ağzı yüzü var hayvanların yavruları bile ne kadar güzel oluyor bu bi de insan yavrusu. Deme öyle şey, günah ayol :41:

Eki Görüntüle 996895 Eki Görüntüle 996896

ahhaaha sana da ayrı güldüm alemsin

Bu bebek bana benziyor ayol. :1: Burnu geniş, dudakları etli falan. :52: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annesi. Hayırlı evlat olsun inşallah.

bebeği olmayan arkadaşlar acısını benden çıkardı bu sabah malesef.

Bu nedir, bu nasıl çirkin bir laftır ya? Evli değilim, bebeğim olacak mı olmayacak mı bilmiyorum dolayısıyla ama şu yorum benim içimi acıttı. Kıskanıyorlar yani senin "çirkin" bebeğini, öyle mi?

Yazık ya gerçekten çok yazık!

Ayrıca kusura bakma da yanlış falan anlaşılmadın. Tepkileri görünce ağız değiştirdin. Basbaya çocuğun çirkin doğacak olmasından endişe ediyorsun işte. Ve bu da birçok üyenin söylediği gibi anne olacak birine yakışmıyor.

Hamilesin diye kimse de alttan almak zorunda değil seni, çünkü şu yukarıdaki cümle benim bile tepemi attırdı. Acaba anne olmak isteyip olamayanlar ne hissetti...

neyse hanımlar ben gayet masumca yazdım bçok şeyide açıkladım bunu yaşayan biçokta anne olmuş gördüğünüz gibi. bu benim mutsuzluğum falan dgıl dünyanın en çirkin bebeğı benım olsa nolur benım o ya ötesi varmı canımdan parça bunu en iyi ben hissediyorum emin olabilirsiniz cok az zamanım kaldı çok şükür sağlıklı yawrum bu önyargılarınızla nereye kadar düşündünüzmü hiç nerelere çektiiz hamile bir kadını bukadar üzmek bılemiyorum alaha havale ediyorum ne çirkinliğim kaldı ne kötü anneliğim. bebeği olmayan hamımlar hamile biri olarak çok içten dua ediyorum allahım sizlere nasip etsin inş. anlamaya çalısıyorum nediyim baska herkese tesekkurler alacagım gercek cvpları aldım. hiç almamam grekenlerıde aldım saolun.
İnsan ister istemez merak ediyor ama hiç alakası yokmuş neyse ki 😅 benim de birinde yaratık gibiydi. Bu şekilde endişesi olup da forumu kontrol eden anne adayları içiniz rahat olsun diye yazmak istedim kimse de cevap vermemiş

İnsan ister istemez merak ediyor ama hiç alakası yokmuş neyse ki 😅 benim de birinde yaratık gibiydi. Bu şekilde endişesi olup da forumu kontrol eden anne adayları içiniz rahat olsun diye yazmak istedim kimse de cevap vermemiş
O bebek şimdi 11 yaşına girecek ve ortaokula gidiyor.

nasil buldun da hortlarttin 11 yillik konuyu?
cocuk simdi ergenligin basindadir :)

bu arada ben de cok cirkin dogmusum orantisiz kisa bacak, yenidogan killari, normal dogumdan mütevellit ince uzun bir kafa. bir de mor cikmisim. annem bile sasirmis gayriihtiyari "bu ne" diye sormus doktora
😂😂😂😂
doktor da "merak etmeyin hanimefendi, büyüyünce cok guzel bir genc kiz olacak" diye teselli etmis
:rapci: o yuzden konu bana normal geldi

Back