- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.174
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
sen çirkinsen kocan da çirkinse, bebeğin ne suçu var?
Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
ben de pazartesi detaylı yaptırdım 5.5 aylık bebek neye benzeyecek allah aşkına kuruntu etme. Bizimkinin de burnu kocamandı hatta dur fotosunu koyayım sana, içimden geçiriyordum bu burun kime benziyor acaba böyle diye doktor biz sormadan söyledi. Şuan da bebeğinizin burnu büyük görünüyor daha şişlikler var estetik ameliyatından çıkan biri gibi düşünün dedi. Doktora herkes soruyormuş bizimkinin burnu niye böyle patlıcan gibi diye adamcağız da biz sormadan söyledi saolsun. Endişe edilecek bişi yok ama dudakları aynı babasının ki gibi bizimkinin.
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş sen nasıl çirkin diyorsun bebeğine. Olur mu öyle şey. Minicik ağzı yüzü var hayvanların yavruları bile ne kadar güzel oluyor bu bi de insan yavrusu. Deme öyle şey, günah ayol
Eki Görüntüle 996895 Eki Görüntüle 996896
ahhaaha sana da ayrı güldüm alemsin
bebeğiniz çok tatlı görünüyor maşallah:)
neden sevmiyim yahu ben evladımı doktora bile sorarsınız nedn böyle çıktı hani şişmi acaba falan gibi sordum ben sizlere doktora sormadım o gün heyecandan. saldırmaya yer arıyomuş herkestediyelim ki çirkin oldu sevmeyecek misiniz? her anne en güzel bebeğin kendininki olduğunu düşünür, sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi boş.
neden sevmiyim yahu ben evladımı doktora bile sorarsınız nedn böyle çıktı hani şişmi acaba falan gibi sordum ben sizlere doktora sormadım o gün heyecandan. saldırmaya yer arıyomuş herkeste
Canım benim, bütün bebekler güzeldir. Hele ki annesine bir bebek nasıl çirkin gelebilir? İki yavrum var çok şükür ikisi de sağlıklı. Allah onları kucağıma almayı nasip atti bana şükürler olsun. Çirkin kelimesi çok yanlış olmuş bir kere, Allah'ın yarattığı minicik bir can, üstelik hamile olman bile bir lütufken.. Sadece şükretmelisin
neden sevmiyim yahu ben evladımı doktora bile sorarsınız nedn böyle çıktı hani şişmi acaba falan gibi sordum ben sizlere doktora sormadım o gün heyecandan. saldırmaya yer arıyomuş herkeste
haklısın tabikide bende o fotoya bakıp yawrumm diye içim gidiyo belki kelimeyi yanlış kulanmış olabilirim. alahıma binlerce şükür onu bana verdiği için ama derdimi anlattım lütfen olumsuz yorum yapmyın artık
çirkin olur mu annesi bıdıl bıdıl yumuk yumuk cennet kokulu bi yavrun olacak benimkide her hafta değişiyo sanki yaa en son bu haldeydi çok net değil ama
Eki Görüntüle 996892
ayrıca bence konuyu kapattırın hoşunuza gitmeyen şeyler yazılacak