4 aylık gelinim boşanmak istiyorum

cevap vermeyince uyuyamıyorum yazmış bende fazla ş

evet cevrem evlenince düzelir diye diye benide inandırdı ne yazık ki
Sizin aklınız fikriniz yok mu yapmayın lütfen
Ben burada kendimi yiyorum.
Profilinizde 21 yaşında olduğunuz yazıyor. Sizin yaşınızda öğrencilerim var benim.
Bu acele ne düzelse ne olur düzelmesse ne olur.
Ne işiniz var evlilikle sizin
Bir an önce aklınızı başınıza alın
Daha fazla hata yapmayın
Annenizin sözünü dinleyin

yazdıklarınızda çok haklısınız bende kararsız kaldım şu aşamada bebeğim doğana kadar en azından dönsem mi diyorum ama bu sefer daha kötü şeyler olmayacağı ne malum değil mi

a
Birincisi ailene yat kalk şükret onaylamadiklari halde sevmissin evlenmissin yinede sana sahip çıkıyorlar . İkincisi her evlilikte sorun sıkıntı mutlaka var esin belliki gamsız baykuş baya rahat bir insan ama kendi çocuğuna Banane ! Demek nasıl bir ahlaksızlık . Yazdıklarından anladığım kadarıyla sende çok duygusalsin bide tek kizisin ailenin sanırım naz kapris yapıyor olabilirsin belki çok fazla bilemeyiz tabi ev içinde hallerinizi . Bence tek yapman gereken o evden çıktıysn esin aramadan asla dönme , dönmeye niyetin varsada ondan adım bekle . Eğer kendi ayaklarinla gidersen tekrar bu gamsız baykuş seni bı daha asla tinlamaz . Daha iki aylık hamilesin eğer çok bulantı vs yasamiyosan bir iş bul ve çalış . Hem ailene muhtaç olmasın hemde kafan çok dağılır . Ben 7 aylık hamileyim hala çalışıyorum , istedikten sonra insan herşeyi yapıyor . Ama esin seni aramadan , gelip almadan sen asla arama ve gitme sana tek önerim bu cnm . Sabret ve bekle boşanmayı talep ederse zaten hiç sevmemistir , ama konuşmayı görüşmeyi talep edersede otur sakince konuş , sıkıntılarını anlat , memnun olmadigin taraflar soyle , erkekler çocuk gibi inanki en iyisi bile bazen idare edilmeyi bekliyor . Allah bebeğine ve sana en hayırlısını nasip etsin..

ben sadece tek bir mesaj attım kendisine yazdıklaırndan sonra bu sefer seni gerçekten kaybettim biliyorum yazmış bende
iyi ki erken gösterdin yüzünü daha derin bir ucuruma yuvarlanmadan kurtuldum senden kimin elinden tutsan yarı yolda bırakıyorsun ama iyi ki çabuk bıraktın iyi ki bir daha ne ara nede mesaj atma sakın oynadığın oyun bitti yazdım.
sonra kendisi de sacmalamış yne

gōrdūn iste benim karanlik yanimi ne zaman ortaya cìkìgì belli olmayan òfkemi ben buyum iste kendine ve bebeğe iyi bak o çocuk ikimizin unutma yazmış

bende anneme anlattım e kızım dönmeyeniyetin yok mu dedi şok oldum biraz birikmişim var sanırım alıp başımı giidp kendi başımın çaresine bakıcam artık. herkese teşekkürler.

başta zor olur ama eminseniz yapmanız için hiç bir engel yok yapında zaten görüyorsunuz sonradan çok daha zor oluyor atın gitsin benim gibi olmayın erkenden kurtulun prangalarınızdan.

başta zor olur ama eminseniz yapmanız için hiç bir engel yok yapında zaten görüyorsunuz sonradan çok daha zor oluyor atın gitsin benim gibi olmayın erkenden kurtulun prangalarınızdan.

2 ay sonra dügünüm var simdiden ailelerde ayrimcilik yapiyor vs. istersen Sizce diye konumu oku yasadiklarimi

Kendini üzme kesin hamile oldugun icin öyle söylemisdir. Duygusal düsünme mantiginla devam et. Daha cok kücüksün kuzum kardesimden 1 yas büyüksün sadece

Madem ailen arkanda çaresiz değilsin canm.eger bunlara rağmen kendi ayağınla o eve dönersen ardı arkası kesilmicek ne yazıkki bu eziyetlerin

Madem ailen arkanda çaresiz değilsin canm.eger bunlara rağmen kendi ayağınla o eve dönersen ardı arkası kesilmicek ne yazıkki bu eziyetlerin
mesaj atınca annemde dön dedi napsın kadıncağız daha da üzmeye hakkım yok ama o adamada o eve de dönmiycem. biraz uzaklaşıp bi iş miş bulur durururum kendi ayaklarımın üstünde napayım

siz siz olun o eve geri dönmeyin ruh hastası adam asla pişman değildir.olmaz da.bilgileri toplayın geçmişi yazdırın.konuşmalarınızı kaydedin ve bunu onlara kesinlikle söylemeyin boşanma sürecinde hepsini ortaya dökersiniz ki hazırlıksız yakalanmış olurlar ve yıllarca uğraşmak zorunda kalmazsınız.anneniz git dese de gitmeyin alınmayın onlara ilk başta elalem ne der diye dert edinirler daha sonra hepsi geçer.eşinizle münakasaya girmeyin eline koz vermeyin.eve esya almaya giderseniz tek gitmeyin size zarar da verebilir..Bebeği aldırmayın onun geleceği için Allah karar vermiştir.Ona kafanızı yormayın.Allah yardımcınız olsun.

Tamam adami bosa, anlasamiyosunuz.
Ama adamin bogazina yapismak nedir?
Siz evden gidince bogazina yapisan kadini ozler mi ?
Adam az degil ama sizde az degilsiniz.
Bosanin en dogrusu bu dicem ama icimden bi ses siz barisirsiniz diyor
keyfimden mi yapıştım? hayret bir şey ya. üzerime yürüdü diyorum hadi gel kocacım döv mü deseydim ? içinizde ki sesede güvenmeyin. barışmak falan yok son mesajından sonra tamamen bitti.

Canım öncelik le ucuz atlatmışsın çok büyük geçmiş olsun..bizim buralarda bir söz vardır köpek b....k yemekten vaz gezmez.. Bir insanı tanımak için aynı evde olmak yeterli yoksa 3 sene 5 sene nişanlı yada sevgili olmak yeterli değil .. Allahtan annem babam sana sahip çıkmışlar şanslısın ne anneler ne babalar var... Benim şansı görüşüm evladını doğur annem babam la gül gibi geçin sana bir zararı olacağını düşünmüyorum ama erkek milleti sağ solu belli olmuyor türk erkeklerinin gelmiş geçmiş olsun tekrardan rabbim senin le ve bebeğine olsun ..

Allah yar ve yardımcın olsun öncelikle. Inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın.

Bence o adama mecbur değilsin. Zaten tek kızsınız heralde aileniz ne oluraa olsun sizi sığıntı gibi görmez. Bi süre idare ederainiz sonra çalışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…