4 aylık gelinim boşanmak istiyorum

Allah yardımcın olsun cok zor bir durum ama takma uzulme sabret cidden cok uzuldum

Bana skintininbuyugu sizde baslamis gibi geldi. Siddeti baslatan sizsiniz. Siz degil de o sizin kolunuzu skistirip, sonradanda bogazinizi sksa, burda herkes bas bas bagirir darp raporu alin diye.

Yaslar kac? 18 falan mi? Herkesin derdi kendine buyuk ama bana elle tutulur bi sebep yokken, birbirinizi yipratiyormussunuz gibi geldi.

Yeni evlisiniz , hamilesiniz vs. Sizin en cok ustunuze dusmesi gerektigi yerde hirpalayip asagilayip durmuş..
Yuva yikmaktan yana degilim ama varsa mesleginiz calisin aileniz destek veriyorsa dizlerinin dibinden ayrilmayin.. Elin oglunun kahrini cekmek zorunda degilsiniz.. Süründürün adami

Bu şekilde kendine ve bebeğine zarar veriyorsun. Kendinden geçtiysen karnında ki masum meleği düşünüp biraz kendini toplamalısın.

ben niye gidiyorum sen defol diyip beni kapıdan merdivenlere fırlatıp kapıyı kapattı

Bunu sizi yaşamışssınız ve dönmeyi düşünüyorsunuz ya o merdivenlerden düşüp bebeğinizi kaybetseydiniz daha mı iyi olacak gittiginizde şiddet görmeyecek misiniz garantisi var mı kendinize acımıyorsanız bebeğinize acıyın yerinizde olsam çocuk dogana kadar o eve adım atmam.

Daha nisanliyken adam olmayacagi belli bi adamla evlenmissin tamam senin hayatin ama evlenir evlenmez 1 ayda hamile kalmak nedendir yahu. Adam besbelli daha istememis cocuk yapmayi ee zorla baba olacak hali yok zaten bu adamdan ne kadar baba olur muamma. Adam istemezken bebek olunca kendini kisitlanmis hissetmiş bide sürekli bebege de mi acimiyosun karnimda bebegin var vs vs diyince bunalmis her seye takmis gibi istemedigi bebeye niye acisin? Bide size niye acisin niye aciz olasiniz?

hatanın büyüğü sizde. adamın huyunu suyunu bile bile evlenip hemen de cocuk yapmıssınız öyle birinden. çocucugun kanına girmişsiniz.

Boşanmayacaksan bile bi süre o eve dönme. Biraz düşün taşın. Bebek olmasa direk ayrılığı düşün derdim de bebek işleri biraz değiştiriyor. He ben pek ümitli değilim tabi bu ana oğuldan o ayrı.

Sakin ol ve otur yerinde bana kalirsa gidip de ne yapacaksin. Kendini üzersin. Dogurmak istiyorsan düşürebilirsin bu kadar strese gelmez cocuk. Ciceklere bisey olmaz sen laf soyleme derdindesin yavrum, gitme sakin asabin daha da bozulur.

Okurken bunaldım.Konunuzu paragraflara bölerseniz buradaki arkadaşlar daha rahat okuyup,fikir vereceklerdir.Çok karmaşık yazımınız.

Evliliğiniz oturmadan çocuk düşünme cesaretini nasıl buldunuz anlamadım ben?
Daha 4 aylıksınız, insan birbirine alışana kadar 2 yıl geçiyor zaten, aynı evin içinde o karakteri görmek bambaşka bir şey.6 sene flörtünüz olsa da evlenince bir iiki yıl süre verseydiniz keşke kendinize.

İkincisi saygı bitmiş. " Saygı" diye bir şey yok sizin evliliğinizde,ilişkinizde. Kayın validenizin tavrı ve eşinizin tutumu bunu gösteriyor.

Üçüncü olarak inşallah bir işiniz,mesleğiniz vardır. Bu adamın eline bakmayın,kurtarın kendinizi.

Eşinin ilgisizliği umursamaz tavırları itip kakması filan hiç kabullenecek seyler değil. Çocuğunu aldırma şansın varsa aldırabilrsin. Biliyorum çok buyuk gunah ama böyle insanların çocuğu olmasın. Eşinden de boşan Ailen sana sahip çıkıyor. Sonuçta . ayrıca Elin ayağın tutuodur çok şükür bi işe girersin kendi hayatını kurarsın

Nasip kısmet belki ama ne bileyim illa ki belli ederler flörtken nişanlıyken
Evlenince düzelir yola getiririm diye mi düşünülüyor
Sizde öyle miydiniz mesela
Yanlış anlamayın yargılamak eleştirmek değil amacım.sadece merak ediyorum
Burda çok konu oluyor
Allah yardımcınız olsun inşallah

basit bir tartışma olsa alttan al dycem ama sevgini öldürmüş,, üstelik şiddet uygulamış ve umursamamış.. yol ver gitsin.. terbiyesiz herif

cevap vermeyince uyuyamıyorum yazmış bende fazla ş
evet cevrem evlenince düzelir diye diye benide inandırdı ne yazık ki

ne biliyosunuzda ne konuşuyosunuz siz allah allah ya kafana göre sallamışsın ne biliyorsun da eminsin bu kadar cocuk olunxa düzelir kafasıymış rica ediyorum çık git konumdan

Ben cikar giderim sayfayi kapattigim an bu konuyu da unutup hayatima devam ederim sorun degil. Ama ya bebegin? Planlanmadan anne babasinin evliligi oturmadan sorunlarin oldugu bile bile dunyaya getirilmis bir birey olarak dunyaya gelecek. Hakediyor mu sence? Esinle sen bosanirsin, bir sure uzulursunuz sonra unutup hayatlariniza devam edersiniz. Hatta gelecekte yeni insanlarla tanisirsiniz belki evlenirsiniz. Peki butun bu surecleri cocugun nasil atlatacak? Sonradan olan seylere kader der geceriz ama bile bile boyle bir ortama getirilen cocuklar icin gercekten cok uzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…