• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylik evliyim..esim aileme cok gittigimi dusunuyor detaylara bakin lutfen(

Benim annemde yakınımda olsa hemen gergin mutlaka giderim :). Maalesef değil, çok uzağımda.

Madem eşiniz bunu takıntı haline getirdi. Haftada bir gidin eşiniz haricinde. Bir de eşinizle gidiyorsunuz olur iki. Bir iki ay , o susama kadar devam edin bu şekilde. Sonra nasılsa alışır.

Evet hakkı yok kesinlikle engellemeye ama maalesef bazı erkekler bu konuda sacmaliyorlar. Idare ederek,caktirmayarak , her söylediğinde açıklama yapmayarak v.s zamanla alisacaktir.

Merhaba yeni uye oldum :) 24 yasndayim 4 aylik evliyim ailemle aramzda iki sokak var..yakin oturuyoruz esimin ailesi yok..oncelikle sunlari anlatyim esim yapisi geregi soguk bi insan yani boyle civil civil ya da girisken yakin davranan biri degildir bana bile. Evliligimizin ilk ayinda cok zorlandm eve alisamadm her gun agladim nerdeyse esim ise gittginde evin her turlu isini yapip yemegini de hazir ettikten sonra annemlere gidiyodum aksama kadar orda duruyodum sonra esim gelmeden eve geliyodum tabi esimin de haberi var durumdan alisamadgmn farkina vardi..herneyse bu konuyu konustuk alisman lazim evine falan bu durum beni rahatsiz ediyo alisamaman dedi. Bende zamanla alisicam dedim.konu kapandi
Yaklasik iki aydir biraz daha alistim eve uyaniyorum guzelce kahvalti yapiyorum evde duruyorum daha hevesliyim evime.. arada annemlere kahvaltya gidiyorum bi iki saat kalip donuyorum alistim artik her gun her gun de gitmiyorum. Fakat esim bana gecen gun durup dururken biz seninle bu konuyu konusmustuk seyreltelm biraz ben gitmesem bile sen hergun annemlerdesin diyo esimle haftada bir kere yemege gidiyoruz aileme..(esim ailemi sever vakit gecirmek istemiyorum olarak anlama bunu dedi bana ) yeni gelinsin hergun hergun annenlere gidilmez dedi. Ben de hergun gitmiyorum artk bunu gormen lazim dedim.inanmiyorum sana falan dedi bence hic bisey degismedi dedi. Eger bu tavirlarn degsmezse ailene karsi benm tavrm degscek dedi yani bi nevi tehdit etti beni ailemle bi sorunun yok senin dedm evet yok ama benmle inatlasp beni dinlememen beni bu noktaya getrr dedi..agzm acik kaldi :KK43: ben tabiki ailemle ilgilenicem gidip gelicem keza sende ilgileniceksin dedim..tamam ama seyrelt diyo seyrelttm zaten daha ne yapayim ben artk ya :KK43:
NOT: Bazi arkadaslarim yasimi merak ettiklerini soyluyor yazimin basinda da belirttigim gibi 24 yasindayim ve herkesin kisiligi bir seye alisma sureci farklidir yargilamadan once dusunurseniz sevinirim derdimizi dokuyoruz cevap veren yorum yapan herkese tesekkur ederim
Ben hergün annemlerdeyim eşim gece çalıştığı içib işe giderken bırakır işten gelince alır hafta içi yemek bile yapmıyorum evde benim eşim melek galiba maşallah:-)benim eşimde soğuk gibi görünüyordu ama öyle çıkmadı benimle ailemle arası çok iyi haftasonu gidelim der hatta hep hevesli...Bende 2.5 aylık evliyim aynı yaştayız bana göre sen daha çok alışmışsın evine:))

Eşinin kötü bi niyeti yok evine alışman için söylemiş sizde ilk başlarda biraz abartmissiniz haftada bir eşinizle gidin birgun siz tek gidin dönün birgun de anneniz gelse yeterli bence ben haftada bir gidiyorum

Istediğiniz kadar gidersiniz, eşinizin nasıl mantıklı bir açıklaması var bunu kısıtlamak isterken anlamadım?

Onu ihmal etmediğiniz müddetçe sıkıntısı ne?

O işteyken siz evde oturup onu bekleyince egosu şişecek herhalde, bunu istiyor.

evi ihmal etmiyorsunuz o eve gelmeden geliyorsunuz niye sıkınti yapiyor ustelik cok yakin oturuyorlarmis zaten ilerleyen zamanlarda daha da azalir gitmeleriniz bu sekilde davranmasi yanlis

evi ihmal etmiyorsunuz o eve gelmeden geliyorsunuz niye sıkınti yapiyor ustelik cok yakin oturuyorlarmis zaten ilerleyen zamanlarda daha da azalir gitmeleriniz bu sekilde davranmasi yanlis
Inanin anlayamiyorum yani derdi ne mutsuz hissediyomus kendisini yani kotu bi amaci olmayabilir belki ama beni tehdt eder gibi soylemesi uzuyo beni

Istediğiniz kadar gidersiniz, eşinizin nasıl mantıklı bir açıklaması var bunu kısıtlamak isterken anlamadım?

Onu ihmal etmediğiniz müddetçe sıkıntısı ne?

O işteyken siz evde oturup onu bekleyince egosu şişecek herhalde, bunu istiyor.
Ben butun gun patliyorum zaten evde ee hersey de devamli yapilmiyor iste ders calis nereye kadar is yap nereye kadar hergun de gitmjyorumm aileme dedgm gibi gittgmde kafam eseliyo rahatliyorum sonra da donuyorum aksamina ne yemek eksik ne ilgim..

Ben hergün annemlerdeyim eşim gece çalıştığı içib işe giderken bırakır işten gelince alır hafta içi yemek bile yapmıyorum evde benim eşim melek galiba maşallah:-)benim eşimde soğuk gibi görünüyordu ama öyle çıkmadı benimle ailemle arası çok iyi haftasonu gidelim der hatta hep hevesli...Bende 2.5 aylık evliyim aynı yaştayız bana göre sen daha çok alışmışsın evine:))
Ohh ne guzel rabbim daim etsin insallah mutlulugunuzu :)

Benim annemde yakınımda olsa hemen gergin mutlaka giderim :). Maalesef değil, çok uzağımda.

Madem eşiniz bunu takıntı haline getirdi. Haftada bir gidin eşiniz haricinde. Bir de eşinizle gidiyorsunuz olur iki. Bir iki ay , o susama kadar devam edin bu şekilde. Sonra nasılsa alışır.

Evet hakkı yok kesinlikle engellemeye ama maalesef bazı erkekler bu konuda sacmaliyorlar. Idare ederek,caktirmayarak , her söylediğinde açıklama yapmayarak v.s zamanla alisacaktir.
Umarim alisir.. esim bana inanmiyor ama ben zaten azaltmstm gidip gelmelerimi alismistim..o bana boyle soyleynce butun hevesim kirildi yine eve soguk bakiyorum..kisitlayamaz beni ben her turlu gider gelirim. Dedgm gibi ailemi de seviyor ama derdini anlayamadm iste..evi benmsemeyisim onu uzuyor

Senin kocanın içine kaynana kaçmış ciddiyim bak kaynanan olsa ancak bu kadar söylenirdi
Bu aralar kaynanadan farki yok zaten :) benmle vakit gecrmek istiyoms efendm ee zaten benmlesn hergun her aksam :) tv karssndasn gece yarlarna kadar.. bi yere gidelm dedgmde soylenmeler basliyor hemen ne gerek var bi gun! evde oturalim. Her gun evdeyiz :D

Sürekli kendi ailesine yada kayinvalide gitme durumlarını çok saçma anormal buluyorum.herkesin evi barki ailesi oluyo . Madem bunu kaldiramayacaklar evlenmesinler. Bide sürekli yakın olmalarına rağmen annede yatılı kalanları da oluyo ben açıkçası gülüyorum .
Gelelim eşine oda ilginçmiş. Sonuçta o varken evindesin ihmal etmiyorsun sorun yapıyo tuhaf. Ama sende zaten haftada Birgün eşinle gidiyorsan sesi çıkmıyor ise idare et ve göze batmadan git gideceksen.ortada sorun yok bence .
Her gün annende sıkılmıyor musun?ben bakkala gitmeye üşeniyorum bazen.
Kv me öz babası yeni 3vlndiginde çok gelirmiş az gel tatlı gel kızım demiş. Demesinin sebebi evine alisması eşiyle sorun olmaması adına. Sevmediği ıcin değil.
Yaşınızı çok merak ediyorum.
Yasim 24 yazmn basinda da yazdgm gibi..annem de bana hep der kizim evine alis diye cok sukur o gunleri atlattm.. hayir sklmiyorum buna ek olarak da hergun gitmiyorum zaten haftada 2_3 yani ama bu abartiliyor bunu anlatamiyorum.. derdi ne anlamis deglm bu tur tavirlari beni daha da sogutur ben boyle bi insanim malesef

Evliliğin ilk ayları güç mücadelesi halinde diye düşünüyorum. Kocan gitme diyosa yeni gelinsin diyomuş demek ki gelenekselci bi yapısı var bi süre gitmeyiver ölmezsin ya sonradan kendisi git diyecek sana ya da gittiğin zaman umurunda olmayacak. Dozunu aşmadan koca sözü dinlemek lazım diye düşünüyorum.

Evliliğin ilk ayları güç mücadelesi halinde diye düşünüyorum. Kocan gitme diyosa yeni gelinsin diyomuş demek ki gelenekselci bi yapısı var bi süre gitmeyiver ölmezsin ya sonradan kendisi git diyecek sana ya da gittiğin zaman umurunda olmayacak. Dozunu aşmadan koca sözü dinlemek lazım diye düşünüyorum.

Yeni gelin olunca ne oluyor ki ? Anneye gitmek için kocanın " git " demesi mi beklenecek ? O annesine giderken eşinden izin mi alıyormuş ?

Yeni evlisiniz ondan böyle sorun oluyor bence.aslinda o yokken gitmenizin hiçbir zararı yok esinize ama sanırım sizin evliliği benimsediginize inanmak istiyor.buna inandiginda sorun etmeyecektir.sen buna inandir sonra rahatça gidersin.mesela yemeğe mi gideceksiniz ailenize,bugun birşeyler yapalım gitmeyelim yarın ben giderim falan de.boyle hareketler eşini etkiler bence.aslinda ailene gitmek istemekte çok haklisin evde ne yapacaksın ama işte evlilikte bazı konular böyle oluyor.biz kadınlar da boyleyiz esimiz suekli ailesine gitse biz yokken bize bir zararı olmadığı halde rahatsız olabiliriz.karsilikli birbirine güven gelistiginde önemli olmuyor bunlar

Umarim alisir.. esim bana inanmiyor ama ben zaten azaltmstm gidip gelmelerimi alismistim..o bana boyle soyleynce butun hevesim kirildi yine eve soguk bakiyorum..kisitlayamaz beni ben her turlu gider gelirim. Dedgm gibi ailemi de seviyor ama derdini anlayamadm iste..evi benmsemeyisim onu uzuyor

Bir süre sonra alışır merak etmeyin. Bu süreç zarfında daha sabırlı olmalısınız.

Yeni gelin olunca ne oluyor ki ? Anneye gitmek için kocanın " git " demesi mi beklenecek ? O annesine giderken eşinden izin mi alıyormuş ?
İzin iste demiyomus ki kocasi cok sık gitme diyomus. Hem ben gitme de demiyorum, bi sure gitme sonra istedigini yaparsin diyorum.

Back