- 10 Ekim 2016
- 61
- 14
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sorunlu1234
-
Birazcik da dusunmuyolar ki biz sevgiliyken nisanliyken ailemiz onlarla gorusmemize bisey demezdi cok gorusuyosun demezdiÇıldrızaaaam. Bir gün bağırıcam avazım çıktığı kadar. Ailenize gitme durumunuza o evdeyken evde olduğunuz sürece karışma hakkını kendinde bulan adamlara deliriyorum. Yeter ya. Yeter.
Birazcik da dusunmuyolar ki biz sevgiliyken nisanliyken ailemiz onlarla gorusmemize bisey demezdi cok gorusuyosun demezdi
Evet dusunuyorum fakat sinavlara hazrlaniyorum o yuzden onumuzdeki bi kac ay mumkin degil calismamÇalışmayı düşünüyor musunuz?
Evet dusunuyorum fakat sinavlara hazrlaniyorum o yuzden onumuzdeki bi kac ay mumkin degil calismam
Evet dusunuyorum fakat sinavlara hazrlaniyorum o yuzden onumuzdeki bi kac ay mumkin degil calismam
Birazcik da dusunmuyolar ki biz sevgiliyken nisanliyken ailemiz onlarla gorusmemize bisey demezdi cok gorusuyosun demezdi
Eşine buna karışma hakkı verip bir de haksız durumuna düşürmüşsün kendini
Sorumluluklarını yerine getirdikten sonra istediğin jadar annenlere gidersin eşin buna ne gakla karuşıyor?
Ev temiz,yemek var ve o gelince evdesin
Bu yüzü vermeyin erkeklere
Evlendiniz mi köle mi gittiniz!!!
Eşinin ailesi size yakın otursa onlara herhün gitsen adın iyi gelin olurdu!!!
Kadınlar evlenince alınan koltuk takımı yastığı değil!Şımartmayın şu erkek egolarını!
Evi ihmal etmiyorsan. Her gittiginde kocani da pesinden suruklemiyorsan. Karismaya hakki yok. Ben olsam dinlemezdim. Sirf egosunu tatmin edip benim uzerimde egemenlik kuracak diye isteklerimden feragat edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?